Libnet.ro
UNICEF

07:01

Liviu Dragnea, intrebat de ziaristi: Dumneavoastra veti vota la referendum? / Dumneavoastra voi vota!

B1 B1,
Liviu Dragnea, intrebat de ziaristi: Dumneavoastra veti vota la referendum? / Dumneavoastra voi vota!

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca PSD este de acord cu intrebarile la referendum si ca el insusi va merge la vot. Noi nu respingem intrebarile de la referendum. Dimpotriva, le sustinem, a spus lide. continuă pe B1

Reactia lui Liviu Dragnea dupa ce Premierul a spus ca va merge la referendum: Daca a zis asa foarte bine. PSD nu respinge intrebarile de la referendum

Liviu Dragnea a spus, miercuri, la Craiova, la o vizita de lucru legata de autostrazi, ca e foarte bine ca premierul Viorica Dancila merge la referendum. Asta e, ce autostrazi! N-am citit stirile.

Liviu Dragnea: Sub nicio forma PSD-ul nu va initia si nu va vota suspendarea lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate ca PSD nu va initia si nu va vota suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in conditiile in care aceste mai are cateva lu.

Liviu Dragnea, dezvaluire-soc: La Parchetul General exista o sesizare a SRI cum ca PSD vrea sa boicoteze referendumul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca la Parchetul General este o sesizare a SRI in care se atrage atentia ca el si conducerea PSD vor sa boicoteze referendumul. Despre referendum, la.

Liviu Dragnea: Am informatii ca la Parchetul General este o sesizare de la SRI ca PSD vrea boicotarea referendumului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca are informatii potrivit carora SRI a depus o sesizare la Parchetul General in care se reclama faptul ca el si partidul sau vor sa boicuteze referendumul de pe.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a fost un premier bun. Sa nu uite pentru ce a fost pusa acolo

Liviu Dragnea a declarat ca Viorica Dancila a fost un premier bun pana acum, dar nu trebuie sa uite de ce a fost pusa la Guvern. intrebat la Adevarul Live in ce relatii este cu Viorica Dancila, Liviu.

Dragnea, intrebat daca va candida la presedintie: PSD va anunta candidatul chiar duminica, in seara alegerilor europarlamentare

Liviu Dragnea a declarat marti ca PSD va anunta candidatul partidului pentru prezidentiale chiar duminica, in seara alegerilor europarlamentare.

Dragnea, intrebat in ce relatii este cu Dancila: Eu am relatii personale cu femeia pe care o iubesc / Sa nu uite pentru ce a fost pusa la Guvern /O sa analizam dupa alegeri

Liviu Dragnea a amenintat-o voalat pe Viorica Dancila cu eventuala evaluare dupa alegerile europarlamentare, comentand ca pana acum a fost un premier bun, dar nu trebuie sa uite de ce a fost pusa la Guvern.

Liviu Dragnea a mers in Alexandria. Toti PSD-istii s-au uitat cum a venit incaltat seful lor. FOTO

Liviu Dragnea a mers la Alexandria, miercuri, pentru a pune la punct ultimele detalii ale campaniei electorale inainte de alegerile europarlamentare. Liderul PSD s-a fotografiat alaturi de primarul Victor Dragusin si a atras atentia prin incaltamintea pe care a purtat-o, o pereche de papuci de spuma de plastic, cunoscuti mai nou sub denumirea de crocs.

Viorica Dancila ii tine piept lui Liviu Dragnea: Nu imi este frica. Ce ii raspunde sefului PSD

Premierul Viorica Dancila a avut, pe parcursul zilei de miercuri, mai multe afirmatii care ar arata o racire a relatiilor cu Liviu Dragnea. De asemenea, mesajul transmis de aceasta la atacul direct al liderului PSD a fost unul ferm. Pe tot parcursul campaniei electorale, atitudinea premierului Dancila a tradat o racire si o distantare fata [] .

Liviu Dragnea aproape ca o regreta pe Kovesi. Ce s-ar putea intampla dupa plecarea ei

Liviu Dragnea pare ca regreta plecarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Liderul PSD este de parere ca daca actuala opozitie va prelua puterea, ar fi in stare sa faca un sistem mult mai dur decat l-au facut Coldea si Kovesi. El a vorbit despre condamnarea definitiva pe care a primit-o [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )