Libnet.ro
UNICEF

06:00

Reactia lui Liviu Dragnea dupa ce Premierul a spus ca va merge la referendum: Daca a zis asa foarte bine. PSD nu respinge intrebarile de la referendum

Antena3 Antena3,
Reactia lui Liviu Dragnea dupa ce Premierul a spus ca va merge la referendum: Daca a zis asa foarte bine. PSD nu respinge intrebarile de la referendum

Liviu Dragnea a spus, miercuri, la Craiova, la o vizita de lucru legata de autostrazi, ca e foarte bine ca premierul Viorica Dancila merge la referendum. Asta e, ce autostrazi! N-am citit stirile. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, intrebat de ziaristi: Dumneavoastra veti vota la referendum? / Dumneavoastra voi vota!

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca PSD este de acord cu intrebarile la referendum si ca el insusi va merge la vot. Noi nu respingem intrebarile de la referendum. Dimpotriva, le sustinem, a spus lide.

Victor Ponta, despre situatia lui Liviu Dragnea: Chiar dai foc ca Nero la toata Roma? (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, faptul ca Liviu Dragnea a spus ca va anunta duminica, dupa alegerile europarlamentare, daca va candida la.

Premierul Dancila: Sunt situatii in care sunt opinii diferite. Am o buna relatie cu Liviu Dragnea

Premierul Dancila a afirmat la Antena 3 ca are o relatie buna cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ca nu exista divergente. Am vazut in spatiul public ca apare ideea ca am o divergenta cu.

Liviu Dragnea are un avertisment transant pentru premierul Viorica Dancila

Liviu Dragnea are un avertisment transant pentru premier: sa nu uite pentru ce a fost pus acolo. Presedintele PSD a anuntat cadupaalegeri va avea loc o analizain partid. in ceea ce.

Viorica Dancila ii tine piept lui Liviu Dragnea: Nu imi este frica. Ce ii raspunde sefului PSD

Premierul Viorica Dancila a avut, pe parcursul zilei de miercuri, mai multe afirmatii care ar arata o racire a relatiilor cu Liviu Dragnea. De asemenea, mesajul transmis de aceasta la atacul direct al liderului PSD a fost unul ferm. Pe tot parcursul campaniei electorale, atitudinea premierului Dancila a tradat o racire si o distantare fata [] .

Liviu Dragnea, despre alegerile prezidentiale: Alianta PSD-ALDE ar trebui sa aiba un candidat comun

Liviu Dragnea a declarat ca va face anuntul cu privire la candidatul la prezidentiale. Liderul social-democratilor sustine ca alianta PSD-ALDE ar trebui sa aiba un candidat comun. PSD a spus mereu in.

Digi24: Cristian Tudor Popescu a demascat planul lui Liviu Dragnea din seara alegerilor

Liviu Dragnea isi va lansa sigur candidatura la alegerile prezidentiale, duminica seara, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24. Gazetarul a explicat si ce va face de fapt liderul PSD in seara alegerilor si a doua zi, cand isi poate afla sentinta.

Liviu Dragnea , reactie la sentinta din dosarul DGASPC: Nu am emotii, sunt nevinovat

Pronuntarea sentintei in dosarul angajarilor fictive la DGASPC, in care principalul inculpat este Liviu Dragnea, a fost amanata pentru 27 mai. Invitat la Adevarul Live, liderul PSD a spus ca nu are nicio.

Liviu Dragnea aproape ca o regreta pe Kovesi. Ce s-ar putea intampla dupa plecarea ei

Liviu Dragnea pare ca regreta plecarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Liderul PSD este de parere ca daca actuala opozitie va prelua puterea, ar fi in stare sa faca un sistem mult mai dur decat l-au facut Coldea si Kovesi. El a vorbit despre condamnarea definitiva pe care a primit-o [] .

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )