Libnet.ro
UNICEF

16:00

Liviu Dragnea si iubita lui fac valuri pe internet. Cum au fost surprinsi cei doi. FOTO in articol

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea si iubita lui fac valuri pe internet. Cum au fost surprinsi cei doi. FOTO in articol

Liviu Dragnea si iubita lui fac valuri pe internet. Cei doi au fost surprinsi impreuna la o petrecere. Iubita liderului PSD are 24 de ani si este. continuă pe Antena3

Catalin Ivan a depus un proiect de lege cu dedicatie pentru Liviu Dragnea: interzice actiunile la purtator. Firma Tel Drum, direct vizata

Eurodeputatul PSD Catalin Ivan a depus astazi in Parlament un proiect de lege care interzice in Romania folosirea actiunilor la purtator, atat in relatiile comerciale normale cat, mai ales in cazul companiilor care fac afaceri cu statul roman. Proiectul vizeaza direct firma Tel Drum din Teleorman, companie cu actiuni la purtator, despre care Adevarul a scris inca din 2011 ca este controlata din umbra de Liviu Dragnea.

VIDEO De ce spune Victor Ponta ca Tel Drum este a lui Liviu Dragnea: Mi-a cerut sa trec lacul Belina la CJ Teleorman/ Am fost destui oameni invitati acolo fara sa stim ca era proprietatea Tel Drum/ Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului

Fostul premier Victor Ponta afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca Liviu Dragnea i-a cerut pe cand era vicepremer sa treaca lacul Belina de la Apele Romane la Consiliul Judetean Teleorman, dar afirma ca a semnat hotararea de guvern fara sa stie ca lacul va ajunge in final la Tel Drum. Ponta mai spune ca Dragnea l-a invitat ulterior de mai multe ori pe lacul Belina, unde a fost la pescuit si fostul premier Sorin Grindeanu. Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului Dragnea, daca stiam ca ma duc intr-un loc al Tel Drum nu m-as fi dus, mai spune fostul premier. Ponta acuza serviciile de informatii si DNA ca ar fi stiut in toti acesti ani totul despre Tel Drum dar ca l-ar fi protejat pe Liviu Dragnea. Ponta declarase intr-un interviu publicat pe data de 5 septembrie de stiripesurse. ro ca suntem foarte multi care stim in mod direct ca Tel Drum e a lui Dragnea, fara sa-si sustina insa afirmatiile. Ponta il mai acuza pe Dragnea ca s-ar fi certat cu fostul ministru al transporturilor, Dan Sova, reprosandu-i ca firma de asfaltari Tel Drum ar fi dezavantajata de Compania Nationala de Drumuri aflata in subordinea ministrului. HotNews. ro a dezvaluit in luna mai Cum arata micul paradis la Dunare detinut de Teldrum, locul preferat al pescarului Dragnea. Aici s-a pozat cu premierul Grindeanu la prins stiuca. Tel Drum a dat mai departe lacul Belina in concesiune unei firme controlate de fiul lui Liviu Dragnea, care a renuntat la cesiune in februarie 2017 astfel ca lacul s-a intors la Tel Drum. Vezi aici toate detaliile).

Victor Ponta RUPE TACEREA! DEZVALUIRI COMPROMITATOARE despre LIVIU DRAGNEA!

Fostul premier Victor Ponta face o dezvaluire bomba despre Liviu Dragnea. Ponta dezvaluie ca Liviu Dragnea i-a adus in Guvern un document prin care i-a cerut sa treaca lacul Belina in proprietatea CJ Te.

Voi cu Voicu. Ce spune analiza numerelor despre Liviu Dragnea

Anatol Basarab a analizat in emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, data de nastere a liderului PSD, Liviu Dragnea. Dragnea s-a nascut pe 28. Cifra 2 reprezinta un tip de.

Liviu Dragnea raspunde acuzatiilor lui Victor Ponta: Nu stiu ce urmareste. Sunt trist

Liviu Dragnea raspunde acuzatiilor lui Victor Ponta. Nu stiu ce urmareste. Sunt trist, transmite liderul social-democrat in contextul in care fostul premier a sustinut ca Dragnea i-ar fi.

Liviu Dragnea, zbor de mii de euro cu elicopterul privat, la Tebea: Care este legatura dintre afacerile din Brazilia, Tel Drum si firma care detine aparatul de zbor (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost prezent la sfarsitul saptamanii trecute la Tebea, la Serbarile Nationale, organizate ca omagiu adus lui Avram Iancu. Liderul social-democratilor a venit si a.

Mesaj dur de la Martin Schulz pentru Liviu Dragnea: Si eu as fi fost la demonstratii (VIDEO)

Dupa ce l-a sustinut in timpul campaniei electorale, Martin Schulz i-a dat o lovitura de gratie liderului PSD, Liviu Dragnea. Aflat intr-o vizita in vestul Germaniei, fostul presedinte al.

VIDEO Martin Schulz, liderul socialistilor germani, intrebat de un tanar roman despre Liviu Dragnea: Coruptia trebuie eliminata de la radacini; daca in partidul meu exista corupti, eu personal voi rezolva problema

Martin Schulz, fostul presedinte al Parlamentului European si in prezent lider al Partidului Social Democrat din Germania, a fost interpelat de un tanar roman stabilit in Germania in timpul unei vizite electorale, care l-a intrebat ce le transmite romanilor din Europa cu privire la modificarile propuse la legile justitiei si daca il mai sustine pe Liviu Dragnea, asa cum a afirmat intr-un clip pentru alegeri. Schulz i-a raspuns tanarului roman spunand ca aceste legi sunt absolut gresite, ceea ce i-a transmis si liderului PSD, si a marturisit ca si el ar fi participat la protestele de la inceputul anului din Romania.

Liviu Dragnea, anunt de ultima ora despre viitorul Ministerul Apararii (VIDEO)

PSD va propune marti un nou ministru la Aparare, anunta Liviu Dragnea, dupa consultarile din cadrul Biroului Permanent National. Seful social-democratilor tine sa mai lamureasca un aspect: in acest moment.

Liviu Dragnea: Marti va fi propus un ministru plin la Aparare. Nu e nicio criza la MApN

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica, la Tebea, ca, marti, PSD va propune un nou ministru pentru Aparare, dupa consultarile ce vor avea loc in cadrul Biroului Permanent National,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )