Libnet.ro
UNICEF

21:45

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis are probleme la dosar! Nu va scapa de captivitate si raspundere

B1 B1,
Liviu Dragnea: Klaus Iohannis are probleme la dosar! Nu va scapa de captivitate si raspundere

Liviu Dragnea a acuzat in cadrul discursului din timpul mitingului ca presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL Ludovic Orban sunt captivi ai statului paralel Sa nu-l invidiem pe prietenul dvs Klaus Iohannis . continuă pe B1

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis are probleme la dosar! Nu va scapa de captivitate si raspundere (VIDEO)

Liviu Dragnea a acuzat in cadrul discursului din timpul mitingului ca presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL Ludovic Orban sunt captivi ai statului paralel Sa nu-l invidiem pe prietenul dvs Klaus Iohannis .

Politic show: Fake news-ul zilei, la Antena 3: Klaus Iohannis are dosar la DNA; Trecutul lui Dragnea; PSD si rezist ies in strada in aceeasi zi pentru apararea statului de drept

Tariceanu: Incitarile la nerespectarea deciziilor CCR inseamna contestarea democratiei Atacurile la adresa Curtii Constitutionale sunt lucruri grave, nu confuzia care se incearca a fi creata, si anume ca legile justitiei sau. Marian Vanghelie: Ponta facea lista cu arestarile A fost primar al sectorului 5 timp de patru mandate, iar cea mai inalta functie politica a fost cea de vicepresedinte al PSD. Este vorba de Marian Vanghelie, cel care, o.

Liviu Dragnea: Iohannis pastoreste acest sistem paralel

Dupa Traian Basescu, Klaus Iohannis pastoreste sistemul statului paralel, a afirmat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei. Dupa Basescu, acum presedintele Iohannis.

Klaus Iohannis se declara iNVINS: A promulgat legea care ii scapa pe parlamentari de conflictul de interese

Klaus Iohannis a promulgat legea care ii scapa pe parlamentari de conflictul de interese. Mai exact, presedintele Iohannis a promulgat legea prin care interdictiile aplicate de ANI parlamentarilor in 2007-2013.

Sentinta n dosarul lui Liviu Dragnea, amnata pentru 21 iunie

Sentinta in dosarul angajarilor fictive in care este inculpat Liviu Dragnea a fost amanata de magistratii Curtii Supreme pana pe 21 iunie. La ultimul termen, procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru toti inculpatii din dosar. in cazul lui Liviu Dragnea, DNA a solicitat pana la 7 ani si 6 luni de detentie, dar si anularea suspendarii pedepsei din dosarul Referendumului.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: Sentinta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman

Mari emotii pentru Liviu Dragnea! inalta Curte de Casatie si Justitiei ar putea pronunta sentinta in prima instanta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. in acest dosar, presedintele.

Cel mai nou sondaj politic: Klaus Iohannis urca in topul increderii. Ce pozitie ocupa Dragnea

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, in exclusivitate pentru Antena 3, topul increderii in principalele personalitati politice din Romania. Astfel, Klaus Iohannis, ocupa primul loc. Presedintele Romaniei.

Liviu Dragnea, despre sentinta in dosarul angajarilor fictive: Oricine are emotii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi va afla vineri sentinta in dosarul DGASPC Teleorman, cu doar o zi inainte ca partidul pe care il conduce sa organizeze un miting de amploare. Intrebat daca are emotii in legatura cu aceasta decizie, Dragnea a spus:.

Tariceanu: Noua Securitate are doi parinti: Traian Basescu si Klaus Iohannis. Basescu a creat-o, iar Iohannis o foloseste impotriva adversarilor politici

Prezenbt la mitingul PSD, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea a dezvaluit de ce a fost ales albul ca simbol al mitingului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat in timpul mitingului din Piata Victoriei ca a fost aleasa culoarea alb pentru manifestatie pentru ca simbolizeaza curatenia, iar ei curata tara de mizeria.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )