Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai nou sondaj politic: Klaus Iohannis urca in topul increderii. Ce pozitie ocupa Dragnea

Antena3 Antena3,
Cel mai nou sondaj politic: Klaus Iohannis urca in topul increderii. Ce pozitie ocupa Dragnea

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, in exclusivitate pentru Antena 3, topul increderii in principalele personalitati politice din Romania. Astfel, Klaus Iohannis, ocupa primul loc. Presedintele Romaniei. continuă pe Antena3

Cel mai nou sondaj politic. Procente surprinzatoare pentru PSD

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, la Antena 3, rezultatele ultimului sondaj Avangarde.

VIDEO Ce poti face in cel mai nou parc balnear din Ardeal: cum te relaxezi si cu ce te tratezi

Sezonul estival a fost deschis oficial de aproape o luna la Parcul Balnear Toroc, unul dintre cele mai noi locuri de relaxare si scaldat din Ardeal. Se afla in Dej, iar intrarea, pentru un adult, costa, 15 lei.

Ioan Dirtu, deputat PSD, pregatit sa stranga semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis

Liderul PSD Alba, Ioan Dirzu, a declarat ca va strange semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta nu semneaza decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA, noteaza Hotnews. ro .

Klaus Iohannis sesizeaza din nou CCR: Este vizat Sorin Grindeanu

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate privind infiintarea Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in.

Societatea Timisoara, apel disperat catre Klaus Iohannis. Este ceruta insistent retragerea decoratiilor oferite unor persoane nedemne sa le detina

Societatea Timisoara face un nou apel la presedintele Klaus Iohannis pentru retragerea decoratiilor si distinctiilor oferite unor persoane condamnate definitiv. Societatea Timisoara solicita retragerea decoratiilor dupa ce a facut acest lucru, degeaba, si in urma cu doi ani.

Klaus Iohannis se declara iNVINS: A promulgat legea care ii scapa pe parlamentari de conflictul de interese

Klaus Iohannis a promulgat legea care ii scapa pe parlamentari de conflictul de interese. Mai exact, presedintele Iohannis a promulgat legea prin care interdictiile aplicate de ANI parlamentarilor in 2007-2013.

Klaus Iohannis: O decizie a Curtii Constitutionale nu poate fi discutata prin referendum

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca o decizie a Curtii Constitutionale nu poate fi discutata prin referendum, precizand insa ca sunt tot mai multi politicieni care pun sub semnul intrebarii.

Klaus Iohannis, despre depasirea mandatului unui judecator constitutional: E o problema! Primul actor care trebuie sa respecte Constitutia trebuie sa fie CCR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat intr-o interventie publica faptul ca in interiorul Curtii Constitutionale mai exista este un judecator care activeaza in ciuda faptului ca un judecator nu poate avea.

Klaus Iohannis, in scandalul revocarii: Iau in calcul sa respect statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit pe tema momentului, revocarea Laurei Codruta Kovesi. Iata pricipalele sale declaratii in realitate sunt mult mai multe teme care reapar si merita discutate. Statutul.

Lovitura pentru Klaus Iohannis! DNA i-a facut dosar penal

Loviturahalucinatapentru Klaus Iohannis chiar inainte de decizia pe care trebuie sao ia in cazul lui Kovesi. DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Klaus Iohannis si a lui Carmen Iohannis in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2706 seconds )