Libnet.ro
UNICEF

10:30

Liviu Dragnea: Viorica Dancila va vorbi dupa votul de investitura, acum si-ar da cu parerea / Invata programul de guvernare

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Viorica Dancila va vorbi dupa votul de investitura, acum si-ar da cu parerea / Invata programul de guvernare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni seara ca premierul desemnat, Viorica Dancila, va face declaratii publice dupa votul de investitura, deoarece acum nu ar face dacat sa-si dea cu parerea. continuă pe Hotnews

Penalii se intorc in Guvern: Liviu Dragnea a anuntat ce se va intampla cu cabinetul Dancila (VIDEO)

Cabinetulnoului guvern condus de Viorica Dancila va fi anuntat vineri dupa o sedinta a PSD in care se vor vota toate propunerile ce vor fi facute in partid, a precizat, luni, Liviu.

Lider PSD Tulcea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Discutiile privind componenta Guvernului se amana, nu s-a ajuns la o intelegere privind unele portofolii

Discutiile privind formarea Guvernului condus de Viorica Dancila vor fi amanate pentru ca social-democratii nu au ajuns la o intelegere privind unele portofolii, a declarat, luni, presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, potrivit News. ro. Teodorescu a facut aceste declaratii dupa o intalnire cu liderul PSD Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Parlament.

Liviu Dragnea, intrebat daca in guvernul Dancila vor putea fi numiti ministri cercetati penal: Da

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca membri partidului care sunt cercetati penal vor putea sa faca parte din cabinetul Viorica Dancila, raspunzand la intrebarea unui ziarist.

Cum o caracterizeaza Ponta pe Viorica Dancila

Victor Ponta sustine ca Viorica Dancila nu va conduce viitorul guvern altfel decat va considera Liviu Dragnea. Fostul premier spune ca este sigur de acest fapt deoarece il cunoste foarte bine pe.

Nume noi de ministri in Guvernul Dancila

Sunt negocieri intense pentru formarea noului Guvern. Cele 28 de ministere sunt miza discutiilor aprinse din ultimele ore. Pe langa discutiile dintre Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Calin Popescu.

Liviu Dragnea: Vineri adoptam prin vot componenta Cabinetului Dancila

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la finalul Comitetului Executiv al PSD, ca ministrii din viitorul Cabinet Dancila vor fi stabiliti, prin vot, vineri, cand va avea loc o noua sedinta a conducerii partidului.

Liviu Dragnea: Vineri decidem prin vot componenta Guvernului Dancila!

Liviu Dragnea a vorbit despre deciziile care s-au luat in cadrul CEx. Astazi am discutat despre programul de guvernare. Colegii au facut deja astazi cateva propuneri. Urmeaza ca si.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cum spunem corect: prim-ministrul Viorica Dancila sau prim-ministra Viorica Dancila

Viorica Dancila va fi noul premier al Romaniei, dar trebuie sa stim ca functia de prim-ministru nu are forma de feminim. Astfel, spune Ana Iorga, recomandarea este sa facem acordul la feminin, in.

VIORICA DANCILA, atacata DUR de un fost PSD-ist: SOROS a pus iar premier in Romania

Un fost deputat PSD lanseaza un ataca fara precedent la adresa premierului desemnat de majoritataea PSD-ALDE, Viorica Dancila, precizand faptul ca in spatele promovarii sale in fruntea.

Catalin Ivan, atac dur la Viorica Dancila: Este un dezastru. Nu are calitati de om politic

Europarlamentarul Catalin Ivan a lansat un atac dur la adresa Vioricai Dancila, premierul desemnat. Catalin Ivan considera ca o Romanie cu Viorica Dancila premier inseamna un dezastru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )