Libnet.ro
UNICEF

09:00

Liviu Dragnea, mesaj dur la Iasi: Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, mesaj dur la Iasi: Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura

Liviu Dragnea a sustinut un discurs amplu si dur la mitingul de mare amploare de la Iasi. Presedintele PSD sustine ca Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura. Romania are nevoie azi de tot ceea. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, mesaj dur pentru presedinte: Sa nu creada Iohannis si slugile lui ca doar ei au dreptul sa urle

Liviu Dragnea a facut o serie de declaratii referitoare la candidaturile pentru postul de judecator de la CCR, dar si despre schimbarile din Guvern. Am primit mai multe mesaje de la oameni respectabili.

Liviu Dragnea, mesaj pentru protestatarii anti-PSD: Niste derbedei platiti

Liviu Dragnea a trimis noi sageti in directia presedintelui Klaus Iohannis, in cadrul mitingului PSD de la Iasi. Presedintele PSD a fost huiduit de cativa protestatari infiltrati printre sustinatorii partidului si nu a ratat ocazia sa ii numeasca derbedei platiti. Romania are astazi nevoie mai mult ca oricand de ceea ce a pierdut in timpul [] .

Liviu Dragnea, mesaj de ziua Europei: E bine ca aceasta datorie s-o platim in moneda potrivita, in solidaritate si respect, in corectitudine si reciprocitate

Liviu Dragnea a tinut sa transmita un mesaj de ziua Europei. Liderul PSD spune ca in aceasta zi trebuie sa ne platim datoria fata de Europa in solidaritate si respect si acuza tabara lui Klaus.

Liviu Dragnea: Mitingul PSD de la Iasi se va organiza chiar daca nu vine doamna prim-ministru. Avem aceasta capacitate (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca mitingul PSD de la Iasi va fi organizat chiar daca premierul Viorica Dancila va merge acolo sau nu. Mitingul se va organiza chiar daca nu vine doamna.

Liviu Dragnea, apel la romani: Va chem pe 26 mai la vot sa aparam pensiile si salariile marite

Liviu Dragnea a sustinut un discurs amplu si dur la mitingul de mare amploare de la Iasi. Presedintele PSD sustine ca Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura. Romania are nevoie azi de tot ceea.

Florin Morariu a participat la protestul fata de Liviu Dragnea, la Iasi. Ce a facut cand a ajuns la fata locului

Florin Morariu a participat la protestul fata de Liviu Dragnea, organizat la Iasi in aceeasi zi cu mitingul PSD. Romanul care a fost decorat de Regina Marii Britanii pentru curajul de care a dat dovada in timpul unui atentat din Londra s-a filmat in timpul protestului de la Iasi si a postat materialul video pe [] .

Liviu Dragnea, greseala grava la Iasi. Ce spune despre Stefan cel Mare

Liviu Dragnea a vrut sa para destept in fata celor care s-au adunat la Iasi sa ii asculte discursul. A facut referire la Stefan cel Mare, despre care a spus ca a purtat 47 de batalii, dar se pare ca liderul PSD a citit din cartea gresita sau a fost informat eronat. Patria inseamna pace, [] .

LIVIU DRAGNEA: Basescu si Iohannis au manat acest popor la ura si dezbinare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, la mitingul organizat in Iasi, ca Traian Basescu si Klaus Iohannis au manat poporul la ura si dezbinare si i-au asmutit pe oameni unii impotriva altora, iar in prezent tara noastra are nevoie de patriotism si patrioti.

Liviu Dragnea, in timp ce liderii UE sunt la Sibiu: De Ziua Europei, va urez tuturor La multi ani! Ne vedem la Iasi!

Liviu Dragnea, a postat pe Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Europei, dar si a sarbatoririi a 142 de la proclamarea independentei Romaniei, liderul PSD amintind la final ca partidul sau tine un mare miting joi la Iasi.

Liviu Dragnea, atacuri dure la Iasi: Iohannis si cei care il sustin, care latra pentru el, au uitat ca noi avem dreptul de a guverna. Ni l-a dat poporul roman si Constitutia (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a lansat intr-o serie de atacuri dure la adresa presedintelui Klaus Iohannis cu ocazia mitingului PSD de la Iasi. in fata a circa 40. 000 de simpatizanti, liderul PSD a acuzat seful statului ca nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )