Libnet.ro
UNICEF

16:00

Liviu Dragnea, atacuri dure la Iasi: Iohannis si cei care il sustin, care latra pentru el, au uitat ca noi avem dreptul de a guverna. Ni l-a dat poporul roman si Constitutia (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, atacuri dure la Iasi: Iohannis si cei care il sustin, care latra pentru el, au uitat ca noi avem dreptul de a guverna. Ni l-a dat poporul roman si Constitutia (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a lansat intr-o serie de atacuri dure la adresa presedintelui Klaus Iohannis cu ocazia mitingului PSD de la Iasi. in fata a circa 40. 000 de simpatizanti, liderul PSD a acuzat seful statului ca nu. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Mitingul PSD de la Iasi se va organiza chiar daca nu vine doamna prim-ministru. Avem aceasta capacitate (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca mitingul PSD de la Iasi va fi organizat chiar daca premierul Viorica Dancila va merge acolo sau nu. Mitingul se va organiza chiar daca nu vine doamna.

Liviu Dragnea, mesaj dur la Iasi: Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura

Liviu Dragnea a sustinut un discurs amplu si dur la mitingul de mare amploare de la Iasi. Presedintele PSD sustine ca Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura. Romania are nevoie azi de tot ceea.

Florin Morariu a participat la protestul fata de Liviu Dragnea, la Iasi. Ce a facut cand a ajuns la fata locului

Florin Morariu a participat la protestul fata de Liviu Dragnea, organizat la Iasi in aceeasi zi cu mitingul PSD. Romanul care a fost decorat de Regina Marii Britanii pentru curajul de care a dat dovada in timpul unui atentat din Londra s-a filmat in timpul protestului de la Iasi si a postat materialul video pe [] .

Liviu Dragnea, greseala grava la Iasi. Ce spune despre Stefan cel Mare

Liviu Dragnea a vrut sa para destept in fata celor care s-au adunat la Iasi sa ii asculte discursul. A facut referire la Stefan cel Mare, despre care a spus ca a purtat 47 de batalii, dar se pare ca liderul PSD a citit din cartea gresita sau a fost informat eronat. Patria inseamna pace, [] .

Dragnea, atacuri in rafala la adresa Opozitiei, la mitingul de la Iasi. Au incercat sa ne intimideze, sa ne faca dosare, sa ne aresteze

Liderii PSD, in frunte cu Liviu Dragnea, au raspuns criticilor din campanie cu un val de atacuri la adresa celor din Opozitie, adica oamenilor fara tara si fara Dumnezeu care nu ar sti decat sa-i jigneasca pe social-democrati.

LIVIU DRAGNEA: Basescu si Iohannis au manat acest popor la ura si dezbinare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, la mitingul organizat in Iasi, ca Traian Basescu si Klaus Iohannis au manat poporul la ura si dezbinare si i-au asmutit pe oameni unii impotriva altora, iar in prezent tara noastra are nevoie de patriotism si patrioti.

Liviu Dragnea, mesaj pentru protestatarii anti-PSD: Niste derbedei platiti

Liviu Dragnea a trimis noi sageti in directia presedintelui Klaus Iohannis, in cadrul mitingului PSD de la Iasi. Presedintele PSD a fost huiduit de cativa protestatari infiltrati printre sustinatorii partidului si nu a ratat ocazia sa ii numeasca derbedei platiti. Romania are astazi nevoie mai mult ca oricand de ceea ce a pierdut in timpul [] .

Liviu Dragnea, apel la romani: Va chem pe 26 mai la vot sa aparam pensiile si salariile marite

Liviu Dragnea a sustinut un discurs amplu si dur la mitingul de mare amploare de la Iasi. Presedintele PSD sustine ca Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura. Romania are nevoie azi de tot ceea.

VIDEO Cum a fost primit Liviu Dragnea la protestul de la Iasi

PSD organizeaza, joi, un miting electoral la Iasi la care sunt asteptati, potrivit organizatorilor, 40. 000 de persoane. La eveniment va participa si liderul PSD, Liviu Dragnea. Un miting de amploare al PSD are loc, joi, la Iasi, in prezenta liderului partidului, Liviu Dragnea. Evenimentul are loc in Piata Unirii, acolo unde, din cauza numarului mare [] .

Liviu Dragnea, la Iasi: Azi facem parte din lumea civilizata a Uniunii Europene si asta e cea mai pretioasa realizare politica a noastra

Suntem un stat suveran, o natiune independenta, care nu datoreaza Europei decat o uriasa recunostinta, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, prezent la mitingul social-democratilor de la Iasi, acolo.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2987 seconds )