Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, mesaj de pace catre Gabriela Firea: Relatia este in refacere

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, mesaj de pace catre Gabriela Firea: Relatia este in refacere

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, la Snagov, ca relatia cu Gabriela Firea este in refacere si o discutie in urmatoarea perioada poate sa fie benefica, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Florin Calinescu, mesaj dur catre Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD l-a acuzat pe initiatorul miscarii sieu ca face circ: Tu treci la aprozare si napolitane

Florin Calinescu 62 de ani) l-a criticat din nou pe liderul PSD Liviu Dragnea 56 de ani) pentru declaratia facuta la adresa initiatorului campaniei Romania vrea autostrazi, pe care l-a acuzat ca face circ.

Gabriela Firea, despre protestul privind lipsa de autostrazi: Este principalul nostru minus ca tara

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, vineri, ca lipsa de autostrazi si infrastructura precara, in general, reprezinta cel mai mare minus al Romaniei. Firea lauda protestul sieu si spune ca intreaga clasa politica este vinovata pentru situatia actuala in ceea ce priveste autostrazile.

GABRIELA FIREA A DESCOPERIT CUIUL LUI PEPELEA: Achizitiile publice ale Capitalei, blocate de contestatarii de profesie

Pentru a masca nerealizarile mandatului sau in privinta modernizarii infrastructurii Capitalei si al nedemararii unor proiecte promise in campania electorala din 2016, primarul general Gabriela Firea a gasit tapii ispasitori: legislatia proasta din domeniul achizitiilor publice si contestatarii de profesie ai oricaror proceduri demarate de Municipalitate.

Sondaj CURS in Bucuresti: Dupa trei ani de mandat, Gabriela Firea domina in topul increderii (FOTO)

Dupa trei ani de mandat, Primarul general Gabriela Firea se bucura de cea mai mare incredere in randul electoratului bucurestean, arata datele celui de-al II-lea sondaj de tip OMNIBUS realizat de CURS in.

Gabriela Firea, prima reactie despre protestul privind autostrazile

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat vineri ca ar dori ca protestul Romania vrea autostrazi sieu sa ramana unul cetatenesc, mentionand ca ar fi pacat sa profite cineva.

Primarul General Gabriela Firea: Colaborarea dintre autoritatile locale si centrale este esentiala, in beneficiul cetatenilor

Primarul General, Gabriela Firea, a participat joi la deschiderea lucrarilor celui de al 8-lea Summit European al Regiunilor si Oraselor, eveniment organizat in perioada 14-15 martie la Bucuresti. Summit-ul reuneste.

Gabriela Firea are o noua idee pentru fluidizarea traficului. Cum vrea edilul sa fie transportati elevii la scoala

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, la o intalnire cu primarii, ca vrea sa implementeze un proiect prin care elevii sa fie adusi la scoala cu microbuzele. Deocamdata, proiectul este pilot si va functiona in prima faza la Scoala 195.

Liviu Dragnea, nou discurs cu atacuri directe la Klaus Iohannis: Am constatat ca ii e lene si sa vorbeasca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a lansat sambata, in discursul sustinut la Snagov, noi atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Dragnea a spus ca a constatat ca lui Iohannis ii e lene si sa vorbeasca, reactie la faptul ca seful statului s-a oprit de mai multe ori in timpul discursului de la Summitul PPE pentru a-si recupera vocea. Este cel mai recent dintre atacurile pe care seful PSD le-a lansat in ultima vreme la adresa presedintelui Iohannis, acestea venind pe fondul speculatiilor ca si-ar dori sa fie candidatul coalitiei la prezidentiale.

Liviu Dragnea, atac la Opozitie: Vor ca romanii sa fie chiriasi in propria tara, sclavi pe plantatie. Ciolos a pregatit tara sa fie facuta cadou

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a atacat din nou Opozitia, vineri, intr-un discurs la Dambovita, unde a spus despre USR ca isi doreste sa-i transforme pe romani in chiriasi in propria tara, evental poate sclavi. Dragnea nu l-a iertat nici pe presedinte, spunand ca atunci cand lenesul de la Controceni se trezeste, zice ce rau pot sa fac astazi.

Liviu Dragnea, pus pe glume: La Teleorman in Casa de Cultura este si mai frig decat aici. Eu sunt de vina, evident

Liviu Dragnea, presedintele PSD, participa la conferinta de alegeri de la Dambovita, iar in sala unde se tine evenimentul este foarte frig. Dragnea a tinut sa faca o gluma si a spus ca nici nu se compara cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )