Libnet.ro
UNICEF

14:15

Liviu Dragnea, mesaj pentru Timmermans: Nu am de gand sa adopt pozitia ghiocelului

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, mesaj pentru Timmermans: Nu am de gand sa adopt pozitia ghiocelului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea Trebuie sa recunosc ca sunt destul de dezamagit de aceasta atitudine pentru ca nu mi-am imaginat niciodata ca o tara intrata in Uniunea Europeana va fi. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, mesaj incendiar pentru pucisti: Eu le urez succes si imi voi duce mai departe mandatul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca stie cine a semnat lista prin care i s-a cerut demisia in cadrul Comitetului Executiv. Dragnea a precizat ca i s-a spus ca printre semnatari s-arafla si Mihai.

Liviu Dragnea, mesaj dur despre evaluarea ministrilor: Un guvern nu poate functiona asa!

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca se lucreaza la evaluarea ministrilor, urmand ca data sedintei Comitetului Executiv National CExN) sa fie stabilita dupa.

Liviu Dragnea, dupa ce Timmermans a amenintat Romania pentru nerespectarea statului de drept:Sunt extrem de dezamagit de aceasta atitudine

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat dezamagit de amenitarea prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, privind chemarea in instanta pentru nerespectarea statului de drept si a.

Florin Calinescu il DESFIINTEAZA pe Liviu Dragnea: Ba, Livulica, cum dracu ti-a BASIT dovleacu ideea?

Actorul Florin Calinescu a publicat un nou mesaj extrem de critic la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. De data aceasta, actorul a reactionat dupa ce Rovana Plumb a fost propusa ministru interimar la.

Lovitura pentru Liviu Dragnea: Instanta a decis redeschiderea dosarului privatizarii Tel Drum

Lovitura cumplita pentru presedintele PSD Liviu Dragnea! inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca dosarul privatizarii Tel Drum in care Dragnea este acuzat de abuz in serviciu va fi redeschis. Acesta.

LIVIU DRAGNEA, declaratie INCENDIARA: Educatia mea de copil crescut la tara ma obliga sa votez la DA la referendum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dezvaluit ca se va prezenta la urne cu ocazia referendumului pentru redefinirea familiei si ca va vota da. PSD face o serie de actiuni, o informare a populatiei.

PROBLEME mari pentru LIVIU DRAGNEA! Marea LOVITURA vine de la Tariceanu: Si-a tradat absolut toti partenerii politici

Daniel Constantin sustine, intr-o postare pe Facebook, referitor la relatia dintre liderii celor doua partide de la Putere, ca marea tradare pentru Liviu Dragnea va veni de la Calin Popescu Tariceanu. Se.

Asta da LOVITURA! Se anunta SFARSITUL pentru LIVIU DRAGNEA: A inceput numaratoarea INVERSA

Pentru Liviu Dragnea a inceput numaratoarea inversa, iar miza cea mare a liderului PSD este sa isi aranjeze un complet cat mai prietenos la ICCJ, iar pentru asta nu se da in laturi de la nimic, este de.

Curtea Suprema a decis redeschiderea unui alt dosar care il vizeaza pe Liviu Dragnea

Curtea Suprema a decis, luni,redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar care il vizeaza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea. Ancheta va fi derulata in rem fata de fapte - n. r. ) pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. Decizia instantei este definitiva.

Curtea Suprema a decis redeschiderea unui dosar care il vizeaza pe Liviu Dragnea

Curtea Suprema a decis, luni,redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar care il vizeaza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea. Ancheta va fi derulata in rem fata de fapte - n. r. ) pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. Decizia instantei este definitiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )