Libnet.ro
UNICEF

18:30

Liviu Dragnea: Mihai Tudose a fost tinta unor manipulari. Exista un personaj veninos intr-o institutie a statului, care a facut si face foarte mult rau (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Mihai Tudose a fost tinta unor manipulari. Exista un personaj veninos intr-o institutie a statului, care a facut si face foarte mult rau (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni seara, la finanlul sedintei CEx, in cadrul careia Mihai Tudose si-a prezentat demisia, ca acesta a fost tinta unor manipulari. Dragnea a vorbit despre un. continuă pe B1

Surse: 30 de presedinti de organizatii PSD au semnat pentru retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose

30 de organizatii judetene ale PSD, dintre care mai mult de jumatate presedinti interimari, au semnat luni la pranz in biroul lui Liviu Dragnea o cerere pentru retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse din partid. Dragnea le-ar fi cerut imperativ celor 30 de presedinti de organizatii sa semneze declaratia. Alte surse din partid au declarat pentru HotNews. ro ca daca ii va fi retras sprijinul politic al PSD la sedinta Comitetului Executiv de azi, Tudose va demisiona.

Premierul Mihai Tudose si-a anuntat demisia

ACTUALIZARE Dragnea: Se pare ca am mana proasta. La CExN de maine, eu nu mai fac nicio propunere Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca se pare ca el are mana proasta si, prin urmare, la Comitetul Executiv National CExN) de maine, in care se va stabili nominalizarea de premier a partidului, nu va face nicio propunere. Dragnea a fost intrebat cum garanteaza PSD ca peste 6 luni nu schimba iar Guvernul, Liviu Dragnea a raspuns: Am discutat asta. Se pare ca eu am mana foarte proasta . ) Le-am spus colegilor mei astazi ca eu nu voi face nicio propunere. Prima data, la Sorin Grindeanu, eu am facut propunerea, ei au votat-o. La Tudose am avut o discutie cu fiecare in parte, pe cine ar vede, pe cine n-ar vede sic!). Maine au nu voi face nicio propunere. * ACTUALIZARE Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni seara, la finalul CEX PSD, ca demisioneaza, pentru ca asa a decis partidul. El a spus ca pleaca cu fruntea sus. imi dau demisia in seara asta sau maine dimineata. Domnul vicepresedinte Stanescu preia programul, a anuntat premierul Mihai Tudose, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, care a durat mai bine de cinci ore. * ACTUALIZARE 21:15 Surse: Premierul Mihai Tudose a demisionat, in urma retragerii sprijinului politic ----- * ACTUALIZARE 19:40 Tudose demisioneaza in aceasta seara, daca i se retrage sprijinul politic * ACTUALIZARE 15:50 Codrin Stefanescu: Va asigur ca astazi din sediul PSD va pleca aceeasi echipa pe care ati vazut-o in campania din 2016, uniti, fara mari schisme *ACTUALIZARE 13. 23 Teodor Melescanu: Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia *ACTUALIZARE 12:48 Badalau: La CEx voi milita pentru echilibru *ACTUALIZARE 12:06 Deputat PSD Buzau: Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari *ACTUALIZARE 10:44 Presedintele PSD Giurgiu: Sustinem partidul pentru ca asa am castigat alegerile, cu unitate.

Gabriela Firea l-a criticat pe Liviu Dragnea in sedinta PSD - DCNews

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, l-ar fi atacat pe Liviu Dragnea in timpul sedintei de luni a Comitetului Executiv al PSD, transmite DCnews, citand surse participante la sedinta. Si Robert Negoita, primarul Sectorului 3, ar fi avut un discurs pro-Tudose, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Pe de alta parte, Ionut Arsene liderul PSD Neamt) si Dumitru Buzatu PSD Vaslui) i-ar fi cerut demisia lui Mihai Tudose, potrivit unor surse citate de stiripesurse. ro.

Liviu Dragnea, dupa demisia lui Mihai Tudose: Nu se mai putea continua asa. Am avut mana foarte proasta, nu numai in propunerile de premier

Liviu Dragnea a vorbit la finalul sedintei CEx a PSD despre demisia lui Mihai Tudose si reprosurile care i s-au adus. Liderul PSD afirma ca exista o stare de conflict intre partid si Executiv, si chiar mai.

Vicepremierul Paul Stanescu, la Bacau: Nu doresc sa fiu prim-ministru. Sunt in bune relatii cu Mihai Tudose / Liviu Dragnea a plecat pe usa din spate, pentru a evita presa

Liviu Dragnea si a continuat, vineri, turneul in Moldova - dupa Suceava, liderul social-democrat a participat in aceasta dupa-amiaza la sedinta Comitetului Executiv al Organizatiei Judetene a PSD Bacau, care a avut loc la Centrul de Afaceri si Expozitii. Acesta s-a ascuns insa de ochii numerosilor jurnalisti prezenti, preferand sa plece prin spatele cladirii.

Liviu Dragnea, prima reactie in scandalul Mihai Tudose- Carmen Dan. Ce a transmis liderul PSD

Prezent vineri la Bacau, in cadrul unui turneu pe care il efectueaza pe la filialele PSD din estul tarii, Liviu Dragnea a avut prima reactia de la izbucnirii scandalului din Guvern dintre premierul.

Presedintele filialei Caras-Severin a Asociatiei Comunelor din Romania, de partea premierului Tudose in lupta cu Liviu Dragnea

Nicolae Beg, presedinte interimar al Filialei Judetene Caras-Severin a Asociatiei Comunelor din Romania, a declarat pentru Reper 24 ca este de partea premierului Mihai Tudose, in lupta cu Liviu Dragnea.

Surse: Dragnea l-ar vrea pe Paul Stanescu la Guvern, in locul lui Mihai Tudose

Un nou nume apare in discutiile privind un posibil inlocuitor pentru Mihai Tudose. Surse politice spun ca Liviu Dragnea ar fi vorbit, in discutiile de taina cu liderii PSD din Moldova.

Mihai Tudose confirma demisia din functia de premier: Plec cu fruntea sus / Nu voi asigura interimatul/ PSD isi da jos al doilea guvern intr-un an de zile

Premierul Mihai Tudose a declarat luni seara, la finalul sedintei conducerii PSD, ca pleaca cu fruntea sus dar a precizat ca nu va asigura interimatul in fruntea Guvernului. Liviu Dragnea a declarat ca el nu va face marti nicio propunere de premier si ca lasa nominalizarea in sarcina partidului. PSD isi da jos al doilea guvern in doar un an si unsprezece zile de guvernare.

Mihai Tudose: Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele

Premierul Mihai Tudose nu a facut declaratii privind conflictul sau cu Liviu Dragnea la sosirea la sedinta CEx, el limitandu-se sa spuna ca Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )