Libnet.ro
UNICEF

23:15

Presedintele filialei Caras-Severin a Asociatiei Comunelor din Romania, de partea premierului Tudose in lupta cu Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Presedintele filialei Caras-Severin a Asociatiei Comunelor din Romania, de partea premierului Tudose in lupta cu Liviu Dragnea

Nicolae Beg, presedinte interimar al Filialei Judetene Caras-Severin a Asociatiei Comunelor din Romania, a declarat pentru Reper 24 ca este de partea premierului Mihai Tudose, in lupta cu Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Presedintele Asociatiei Comunelor din Caras-Severin: Sustinem guvernul Tudose

Presedintele Asociatiei Comunelor din Caras-Severin, Nicolae Beg spune ca organizatia sa sustine guvernul condus de Mihai Tudose, potrivit Reper24. ro. Nicolae Beg considera ca dupa caderea guvernului condus de premierul Sorin Grindeanu, o situatie de acelasi gen nu ar trebui sub nicio forma repetata.

Laszlo Tokes vrea sa produca un cutremur in politica din Romania

Eurodeputatul Tokes Laszlo, presedintele Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania, a cerut conducerii UDMR sa suspende, in 24 de ore, colaborarea cu PSD si ALDE daca premierul nu demisioneaza dupa declaratiile.

Accident socant intr-un hipermarket din Romania

Accident socant intr-un hipermarket din Romania. in urma cu cateva luni, o femeie si copilul sau au trecut printr-o experienta cumplita intr-un magazin Kaufland din Iasi. Sticla.

Site-uri din Romania, sparte de hackeri pentru a mina criptomonede

Mai multe pagini de Internet din Romania au fost infectate cu un virus care le-a permis infractorilor sa se foloseasca de calculatoarele utilizatorilor pentru a genera monede virtuale de tipul Bitcoin, Ethereum si Monero.

MAE: Declaratiile premierului Tudose nu au valente anti-maghiare, ci puncteaza necesitatea respectarii ordinii constitutionale si de drept din Romania

MAE roman a spus, dupa ce ambasadorul roman a fost convocat de ministerul de externe de la Budapesta, ca declaratiile lui Mihai Tudose nu au valente anti-maghiare, ci puncteaza, in primul rand, necesitatea respectarii ordinii constitutionale si de drept din Romania, stat unitar, suveran si indivizibil.

Un reprezentant al premierului Ungariei a mediat negocierea intre cele trei partide maghiare din Romania a unei declaratii comune care cere autonomia tinutului secuiesc

Katalin Szili a fost insarcinatul premierului ungar Viktor Orban pentru medierea negocierilor intre cele trei partide ale minoritatii maghiare din Romania, transmite agentia de presa de stat din Ungaria, MTI. In urma negocierii mediate de un reprezentant al guvernului ungar, UDMR, PCM si PPMT au semnat o declaratie comuna prin care au cerut autonomia teritoriala a tinutului secuiesc, o cerere care incalca Constitutia Romaniei.

Ambasada SUA, o noua reactie privind coruptia din Romania

Adjunctul sefului misiunii diplomatice a Statelor Unite ale Americii in Romania, Abigail Rupp, a declarat joi, la o conferinta gazduita de UBB, ca Romania trebuie sa continue lupta.

O celebra fabrica de zahar din Romania se inchide. Sute de oameni vor fi concediati

Proprietarii Fabricii de zahar din Oradea pregatesc terenul pentru a gasi un cumparator pentru cei 354. 000 mp de teren pe care se intinde producatorul marcii Diamant. Imediat.

A fost prins! Unul dintre cei mai cautati interlopi din Romania, extradat din Germania. Ce infractiuni l-au adus pe aceste pe locul 4 in lista Europol (FOTO, VIDEO)

Unul din cei mai cautati infractori romani a fost adus in tara. Mihai Misirelicu a fost prins in Germania si a fost extradat. Acum are de executat 11 ani de inchisoare, fiind condamnat.

Poate ADVERSARII POLITICI s-au simtit deranjati. O vedeta TV din Romania este in stare de SOC! Cum si-a gasit MASINA cand a ajuns in parcare (FOTO)

Adela Diaconu, prezentatoare TV la o televiziune din Brasov de mai multi ani, a avut un soc atunci cand a ajuns in parcare: I-au vandalizat masina! Autoturismul ei era mazgalit pe una dintre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )