Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, noi informatii referitoare la bugetul pe anul 2019

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, noi informatii referitoare la bugetul pe anul 2019

Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor, a facut declaratii pe tema bugetului de stat pe anul 2018 si 2019. intrebat care este bugetul alocat pentru anul 2019, Liviu Dragnea a spus ca nu e vorba de. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, noi dezvaluiri legate de cererea procurorilor DNA: Cele trei acuzatii nu se bazeaza pe nimic. Nu exista probe

Liviu Dragnea a facut noi dezvaluiri despre cererea procurorilor DNAde a fi condamnat la inchisoare cu executare. Liderul Camerei Deputatilor a afirmat ca nu exista probe in cazul acuzatiilor care i se.

Ce imagini au procurorii cu Liviu Dragnea. Cine are acces la cele 32 de DVD-uri cu seful PSD

Apar noi informatii despre inregistrarile audio si video in care apare Liviu Dragnea in dosarul in care procurorii DNA cer 10 ani de inchisoare pentru liderul PSD. Cele 32 de DVD-uri uri cu inregistrarile.

Liviu Dragnea, replica dura pentru Klaus Iohannis: Sunt minciuni!

Liderul PSD Liviu Dragnea a catalogat drept minciuni atacurile presedintelui Klaus Iohannis referitoare la performantele economice ale Guvernului. Atacurile care au venit la adresa premierului.

Liviu Dragnea, aproape de sentinta in cazul angajarilor fictive din Teleorman: DNA anunta ca SRI a furnizat informatii in dosar (VIDEO)

Mari emotii, marti, pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD ar urma sa se prezinte in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie unde vor avea lor pledoariile finale in dosarul in care este.

Sinteza zilei. Cum a fost pusa la punct operatiunea de compromitere a lui Liviu Dragnea

Informatii incredibile au aparut in presa, chiar in timp ce seful PSD, Liviu Dragnea, era in fata judecatorilor de la ICCJ. DNA a recunoscut ca Liviu Dragnea a fost urmarit si interceptat de SRI, iar datel.

UPDATE Posibil ultim termen n dosarul DGASPC Teleorman n care este judecat Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa dezbata marti ultimul termen al procesului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, scrie Agerpres. UPDATE 12:24 Liviu Dragnea a iesit in curtea instantei, pentru o pauza de tigara. Pledez in continuare nevinovat, a spus el, la intrebarile presei. 09 Procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru Liviu DragneaUPDATE 09. 17 DNA a raspuns iCCJ privind colaborarea cu SRI in cauza, mentionand ca sprijinul a constat in furnizarea de informatii si suport tehnic. 03 Dragnea a ajuns la inalta Curte in jurul orei 09. 00, fara a face declaratii sau a raspunde la intrebarile jurnalistilor prezenti acolo.

UPDATE Posibil ultim termen n dosarul DGASPC Teleorman n care este judecat Liviu Dragnea / Liderul PSD a venit la nalta Curte

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa dezbata marti ultimul termen al procesului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, scrie Agerpres. 17 DNA a raspuns iCCJ privind colaborarea cu SRI in cauza, mentionand ca sprijinul a constat in furnizarea de informatii si suport tehnic. 03 Dragnea a ajuns la inalta Curte in jurul orei 09. 00, fara a face declaratii sau a raspunde la intrebarile jurnalistilor prezenti acolo.

Liviu Dragnea, in razboi deschis cu Iohannis: E imposibil de acceptat cum reactioneaza presedintele. A amenintat premierul in stil mafiot (VIDEO)

Conflictul dintre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea capata noi proportii. intr-o conferinta de presa sustinuta luni la Parlamentul, liderul PSD s-a lansat intr-o serie lunga si vehementa de critici la adresa.

Liviu DRAGNEA, anunt de ultima ora: Va candida la PREZIDENTIALE daca e achitat de instanta?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a refuzat, din nou, sa afirme daca este interesat sau nu de o candidura pentru functia de presedinte in cadrul alegerilor de la finalul 2019. intrebat daca va candida in.

Liviu DRAGNEA, anunt de ultima ora: Va candida la PREZIDENTIALE daca e achitat de instanta? (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a refuzat, din nou, sa afirme daca este interesat sau nu de o candidura pentru functia de presedinte in cadrul alegerilor de la finalul 2019. intrebat daca va candida in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )