Libnet.ro
UNICEF

22:31

Liviu Dragnea, de la ora 21.00, la Antena 3

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, de la ora 21.00, la Antena 3

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este invitat in aceasta seara, de la ora 21. 00, la Antena 3. Seful social-democratilor este la primul interviu dupa decizia CCR referitoare la revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. continuă pe Adevărul

FOTO Iubita lui Dragnea a postat fotografii din timpul vizitei in Elvetia alaturi de liderul PSD

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, a postat pe contul ei de Instagram fotografii din timpul vizitei pe care a facut-o, alaturi de liderul PSD, la fabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Elvetia.

Ce mesaj a transmis Liviu Dragnea de 1 iunie

Copiii sunt viitorul nostru, adevarata mostenire a unei natiuni, afirma liderul PSD, Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, intr-un mesaj adresat, vineri, cu ocazia Zilei Internationale a.

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a anuntat Liviu Dragnea de 1 Iunie

Copiii sunt viitorul nostru, adevarata mostenire a unei natiuni, afirma liderul PSD, Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, intr-un mesaj adresat, vineri, cu ocazia Zilei.

Irina Tanase, alaturi de Liviu Dragnea in Elvetia. Ce poze a publicat tanara pe Instagram (FOTO)

Irina Tanase, iubita liderului PSD Liviu Dragnea, l-a insotit pe acesta intr-o vizita oficiala lafabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Elvetia. Din delegatia oficiala fac parte Liviu Dragnea, Gabriel.

Mesajul lui Liviu Dragnea de Ziua Copilului: Sa ne asiguram ca vor avea un viitor mai bun!

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj de 1 iunie, ocazie cu care afirma ca, in aceasta zi, ar trebui sa ne inspiram din sinceritatea si afectiunea.

Pozele cu Liviu Dragnea care l-au facut material de meme

Liviu Dragnea a fost intr-o deplasare in Elvetia, impreuna cu iubita lui, in perioada in care trebuia sa-si afle sentinta intr-un dosar. De-acolo s-a intors, foarte probabil, cu niste cunostinte despre ceasuri si imaginile de mai jos. Au fost incarcate de iubita lui pe Instagram. Au ajuns insa pe internet si mai departe material de [].

Mihai Tudose RADE de Liviu Dragnea: Sa pun o poza? Cine stie...poate aveti ceva mici de dat. Eu aduc mustarul (FOTO)

Mihai Tudose il ironizeaza pe Liviu Dragnea. Fostul premier i-a raspuns unui internaut pe Facebook facand misto de seful sau de partid. La o postare in care le ura La multi ani tuturor copiilor, Tudose a.

ADEVARUL despre vizita lui Liviu Dragnea in Elvetia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a intalnit miercuri, 30 mai, cu Dominique de Buman, presedintele Consiliului National elvetian, in cadrul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Elvetia, i.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )