Libnet.ro
UNICEF

09:45

Liviu Dragnea: Parchetul General intimideaza Jandarmeria prin actiuni neavenite(VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Parchetul General intimideaza Jandarmeria prin actiuni neavenite(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a acuzat, luni, Parchetul General ca incearca sa intimideze Jandarmeria prin ancheta privind protestul din 10 august. intrebat cum comenteaza faptul ca vicepresedintele. continuă pe B1

Dragnea: Parchetul General acum are altceva de facut, sa intimideze Jandarmeria

Presedintele PSD Liviu Dragnea, a spus astazi pe un ton ironic ca Parchetul General s-ar putea autosesiza in cazul miscarii rezist peste 20 de ani, dar deocamdata procurorii sunt ocupati sa intimideze Jandarmeria, raspunzand la o intrebare a jurnalistilor.

Parchetului General, dupa ce Carmen Dan a spus ca intimideaza Jandarmeria: Se efectueaza o ancheta impartiala

Ancheta sefilor Jandarmeriei Romane este impartiala, efectiva si independenta de orice ingerinte externe, transmite luni Parchetul General, dupa ce ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a afirmat ca ICCJ intimideaza Jandarmeria prin anchetarea.

Liviu Dragnea, despre o posibila ancheta privind finantarea rezist: Parchetul General e ocupat sa intimideze Jandarmeria

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a atacat luni pe procurorii Parchetului General, declarand ca acestia, in loc sa se autosesizeze despre o posibila finantare externa a miscarii rezist, sunt ocupati cu intimidarea Jandarmeriei.

LIVIU DRAGNEA, atac dezlantuit impotriva lui KOVESI: Conduce Parchetul General! Vor sa-i deschida dosar penal si ministrului de Interne

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Laura Codruta Kovesi conduce informal Parchetul General si ca incearca sa deschida un dosar penal pe numele ministrului de Interne, Carmen Dan. Asa cum nu am.

Lovitura de teatru in dosarul violentelor din 10 august: Conducerea Jandarmeria, pusa sub acuzare de Parchetul General

Procurorii de la Parchetul General au inceput sa puna primele persoane sub urmarire penale in dosarul privind violentele de la mitingul diasporei din 10 august. Astfel, conducerea Jandameriei Romaniei si un.

Lovitura de teatru in dosarul violentelor din 10 august: Conducerea Jandarmeria, pusa sub acuzare de Parchetul General (VIDEO)

UPDATE:Primul care a sosit la Parchetul General a fost seful Jandarmeriei Romane, Ionut Catalin Sindile. Acesta era adjunct la momentul violentelor din 10 august, dar a facut rocada cu Sebastian Cucos.

Lovitura de teatru in dosarul violentelor din 10 august: Conducerea Jandarmeria, pusa sub acuzare de Parchetul General. Acestia au ajuns in huiduielile protestatarilor (VIDEO)

UPDATE:Au aparut si primele tensiuni la Parchetul General! Mai multi protestatari s-au adunat in fata institutiei si au huiduit atat iesirea din Parchet a lui Ionut Sindilie, cat si venirea lui.

Politia Capitalei, reactie dupa agresarea fiului lui Liviu Dragnea si a sotiei acestuia

Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, si sotia acestuia au fost agresati pe strada, Parchetul Judecatoriei Sectorului 5 deschizand un dosar penal in care se cerceteaza fapte de amenintare si tulburarea.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos / Amnistia trebuie data. E necesara si o amnistie fiscala / Kovesi conduce Parchetul

Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos pana la 1 ianuarie, a declarat Liviu Dragnea, duminica seara la Antena 3. Liderul PSD spune ca miza o reprezinta preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene care va fi atributul guvernului si al Vioricai Dancila, fapt care nu ii convine lui Iohannis. Dragnea spune ca amnistia trebuie data ca sa dea sansa celor care au fost condamnati pe nedrept in baza protocoalelor cu SRI sa fie judecati corect. Mai mult, seful PSD spune ca s eimpune si o amnistie fiscala.

Liviu Dragnea, explicatii despre amnistie: Nu cred ca s-a inventat alt instrument prin care cei nevinovati sa scape de aceasta nenorocire

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca amnistia nu este un act de clementa, ci un act de dreptate, pentru ca este vorba de procesele a mii de oameni cu probe.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )