Libnet.ro
UNICEF

11:30

Politia Capitalei, reactie dupa agresarea fiului lui Liviu Dragnea si a sotiei acestuia

Antena3 Antena3,
Politia Capitalei, reactie dupa agresarea fiului lui Liviu Dragnea si a sotiei acestuia

Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, si sotia acestuia au fost agresati pe strada, Parchetul Judecatoriei Sectorului 5 deschizand un dosar penal in care se cerceteaza fapte de amenintare si tulburarea. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre incidentul fiului sau: A fost agresat de mai multe ori si a decis sa depuna plangere

Liviu Dragnea a vorbit luni si despre incidentul in care a fost implicat fiul sau, Valentin Dragnea. Liderul PSD a declarat ca nu are foarte multe detalii despre ceea ce s-a intamplat. Nu pot sa va dau.

Liviu Dragnea, injurat copios la Turnu Magurele de fanii Craiovei lui Mititelu: Cum au reactionat jandarmii (VIDEO)

Scandal la Turnu Magurele! Ultrasii Craiovei nu au fost lasati sa intre pe stadion la meciul cu echipa fiului lui Dragnea! Totul dupa ce suporterii alb-albastrilor l-au injurat copios pe Liviu Dragnea, scandand.

Marian Oprisan, reactie dupa ce s-a zvonit ca Liviu Dragnea i-ar fi oferit Ministerul de Interne

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan neaga ca ar fi negociat cu Liviu Dragnea Ministerul de Interne, in schimbul sustinerii, asa cum au sustinut in ultimele ore surse politice. Nu am primit o asemenea oferta.

Liviu Dragnea si Viorica Dancila n turneu la grupurile parlamentare ale PSD

Viorica Dancila si Liviu Dragnea se intalnesc luni cu grupurile parlamentare ale PSD. Dupa sedinta conducerii partidului, Liviu Dragnea insotit de premier a mers la grupul PSD din Senat. intalnirea are loc dupa ce, in sedinta CEX contestatarii presedintelui PSD au fost infranti iar in cursul zilei de luni urmeza sa fie votata legea off shore.

Liviu Dragnea, primul interviu dupa victoria in fata pucistilor: Nu am retineri, dar nu mai am nici rabdare

Liviu Dragnea a venit duminica, la Editia Speciala moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, pentru primul interviu dupa sedinta CExN de vineri. Iata principalele sale declaratii: La baza partidului a.

Liviu Dragnea, primul interviu dupa victoria in fata pucistilor: Dupa o asemenea perioada neagra, trebuie sa dai o amnistie

Liviu Dragnea a venit duminica, la Editia Speciala moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, pentru primul interviu dupa sedinta CExN de vineri. Iata principalele sale declaratii: La baza partidului a.

Cum se reface Gabriela Firea dupa infrangerea in fata lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea a pierdut lupta impotriva lui Liviu Dragnea, vineri, zi in care liderul PSD a primit un nou vot de incredere in cadrul partidului. La o zi dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD,.

Ce a spus Liviu Dragnea la sedinta CEx a PSD

Liderul PSD,Liviu Dragnea, a luat cuvantul in sedinta Comitetului Executiv al PSD de astazi. Dupa ce mai multi membri au semnat o scrisoare prin care i-au cerut demisia, Liviu Dragnea a avut intalniri si.

Liviu Dragnea: Fiul meu a fost agresat de mai multe ori. S-a hotarat sa depuna plangere. Cine ar fi agresorul, fiu al unui mare actor roman (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca fiul sau s-a hotarat sa depuna o plangere dupa ce a fosta agresat de mai multe ori. intrebat in legatura cu incidentul in care fiul sau si sotia.

Gorghiu: Razboiul civil din PSD va continua, alternativa la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar ca nu exista. Guvernarea este si ramane blocata

Senatorul PNL Alina Gorghiu sustine ca, dupa sedinta Comitetului Executiv de vineri, razboiul civil din PSD va continua, alternativa la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar ca nu exista, guvernarea este si ramane blocata, majoritatea parlamentara nu mai exista, iar pericolul e la orizont: o criza economica si bugetara a tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )