Libnet.ro
UNICEF

06:45

Liviu Dragnea, paza speciala in penitenciar

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, paza speciala in penitenciar

Liviu Dragnea beneficiaza de paza speciala in penitenciar. Fostul presedinte la PSD,Liviu Dragnea, incarcerat la Penitenciarul Rahova din Bucuresti, dupa condamnarea de treiani si saseluni. continuă pe Antena3

Cine ar putea fi noul sef al PSD, dupa plecarea lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila ar pierde conducerea

Multi se intreaba cin ar putea fi noul sef al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea si in contextul in care Viorica Dancila intentioneaza sa faca un pas in spate de la conducerea partidului. S-ar putea ca propunerile pentru posturile de conducere sa fie surprinzatoare. Cine ar putea fi noul sef al PSD Cu siguranta, [] .

CNA - pe cale sa scuteasca TVR de sanctiune si pentru a doua emisiune Viata Satului cu Liviu Dragnea

CNA a esuat sa dea o sanctiune Televiziunii publice si in cazul celei de-a doua emisiuni Viata satului cu Liviu Dragnea in campania electorala, dupa acelasi tipar prin care prima dintre cele doua editii cu fostul lider PSD a scapat nesanctionata. A doua editie ar urma sa fie, totusi, rediscutata, la cererea unuia dintre membrii forului audiovizual.

Paul Stanescu, despre principala cauza a esecului PSD la europarlamentare: Liviu Dragnea - gradul de ura care a fost indus, dar si atras de el

Presedintele executiv al PSD, Paul Stanescu, a vorbit miercuri seara, la Antena 3, despre rezultatul slab inregistrat de partid la alegerile europarlamentare, el afirmand ca principala cauza a esecului PSD o reprezinta demonizarea lui Liviu Dragnea, gradul de ura care a fost indus, dar si atras de el.

Paul Stanescu: PSD a pierdut alegerile din cauza demonizarii lui Liviu Dragnea. Vom castiga la prezidentiale

Presedintele executiv al PSD, Paul Stanescu, a declarat miercuri la Antena 3 ca partidul a pierdut alegerile europarlamentare din 26 mai din cauza demonizarii lui Liviu Dragnea si pentru ca apropiati ai acestuia l-ar fi incurajat cu discursul antieuropean. Cu toate astea, Stanescu explica ca PSD va castiga prezidentialele si nu exclude varianta unui candidat din afara partidului.

Curtea Constitutionala amana pentru a cincea oara decizia in cazul completurilor specializate de la instanta suprema / Decizia avea o miza mare pentru Liviu Dragnea, intre timp condamnat definitiv si incarcerat

Curtea Constitutionala a amanat din nou miercuri, pentru a cincea oara, decizia privind conflictul dintre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema constituirii completurilor de 3 specializate in cazurile de coruptie de la instanta suprema, sesizare formulata de vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache. Decizia avea o miza foarte mare pentru Liviu Dragnea, condamnat intre timp la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul privind angajarile fisctive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman.

Avocatul Lucian Bolcas, despre sentinta in cazul lui Liviu Dragnea: Este o problema de interpretare

MiercuriCCR ar trebui sa se pronunte in cazul completurilor de trei judecatori de la inalta Curte, iar decizia, spun voci din PSD, ar putea influenta procesul lui Liviu Dragnea. Se aplica.

Astazi are loc prima sedinta a Biroului Permanent al PSD in noua formula de conducere de dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea. Pentru vineri a fost convocat Comitetul Executiv

Biroul Permanent National al PSD se reuneste miercuri, fiind prima sedinta a noii conduceri a partidului, desmnata dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare. Una dintre temele sedintei va fi legata de mandatul cu care delegatia social-democrata, condusa de Viorica Dancila, va merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis. Conform unor surse din partid, vineri va avea loc Comitetul Executiv National.

Prima sedinta a Biroului Permanent al PSD in noua formula de conducere de dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea. Pentru vineri a fost convocat Comitetul Executiv

Biroul Permanent National al PSD se reuneste miercuri, fiind prima sedinta a noii conduceri a partidului, desmnata dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare. Una dintre temele sedintei va fi legata de mandatul cu care delegatia social-democrata, condusa de Viorica Dancila, va merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis. Conform surselor social-democrate, liderii PSD ar putea discuta si despre stabilirea datei congresului. De altfel o sedinta a Comitetului executiv este programata pentru vineri. UPDATE Sedinta a inceput. Viorica Dancila a sosit insotita de Paul Stanescu.

Doi amici ai fiului lui Liviu Dragnea, pictati pe peretii unei biserici din Teleorman (FOTO)

Doi oameni de afaceri din Teleorman, apropiati ai fiului lui Liviu Dragnea, au fost pictati pe peretele unei biserici din judet la care constructia careia au contribuit financiar. Chipurile fratilor Codrea,.

Viorica Dancila se dezice de Liviu Dragnea, intr-un interviu pentru PRESA STRAINA: Au existat multe probleme. PSD va reveni la integritate, meritocratie si transparenta

Viorica Dancila schimba radical strategia dupa ce fostul sau sef Liviu Dragnea a ajuns in inchisoare. Premierul a inlaturat deja o parte dintre oamenii apropiati fostului lider al partidului, printre care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )