Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea il IA PESTE PICIOR pe Iohannis: Chiar daca vorbeste rar, TOT NU iNTELEGE

B1 B1,
Liviu Dragnea il IA PESTE PICIOR pe Iohannis: Chiar daca vorbeste rar, TOT NU iNTELEGE

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit din nou, despre companiile straine care vin in Romania, context in care a lasat sa se inteleaga ca nu este de acord cu celebra expresie. continuă pe B1

Liviu Dragnea, dupa dezvaluirile judecatorului Petre Lazaroiu: Daca eram in America, presedintele ar fi fost anchetat

Liviu Dragnea a declarat vineri ca daca eram in America, presedintele ar fi fost anchetat , referindu-se la dezvaluirile judecatorului CCR Petre Lazaroiu, conform carora un consilier prezidential i-a.

S-A TERMINAT! Liviu Dragnea primeste o lovitura devastatoare! PROTEST masiv in CAPITALA, chiar in ziua in care IOHANNIS ar putea fi SUSPENDAT

Se anunta un protest masiv in Capitala pentru sustinerea lui Klauss Iohannis, chiar in ziuaz in care presedintele ar putea fi suspendat. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca are informatii ca.

Ludovic Orban: Liviu Dragnea va declansa procedura de suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, face acuzatii foarte grave. Orban spune ca Liviu Dragnea va declansa procedura de revocare a presedintelui Klaus Iohannis, saptamana viitoare. A avut loc o.

Liviu Dragnea comenteaza adresa referitoare la propunerea lui Vlase la SIE: Aduce mai multe intrebari decat clarificari, o sa o citesc pana o sa inteleg

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Neptun, referindu-se la nominalizarea lui Gabriel Vlase la SIE, ca si el si Calin Popescu Tariceanu au primit o adresa in acest sens de la presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca aduce mai multe intrebari decat clarificari.

Liviu Dragnea si ministrii Vioricai Dancila se muta la mare

In plin scandal politic, Liviu Dragnea si ministrii Vioricai Dancila se muta la mare. Suspendarea presedintelui Klaus Iohannis va fi principalul subiect la dezbaterile liderilor partidului cu tinerii social+de.

Cine este Gabriel Vlase, omul de casa a lui DRAGNEA, nominalizat de IOHANNIS la sefia SIE

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Gabriel Vlase, omul lui Liviu Dragnea si a lui Viorel Hrebeciuc, la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE). Detalii AICI) Este o numire extrem de controversata. Gabriel.

Cine este Gabriel Vlase, omul de casa a lui DRAGNEA, nominalizat de IOHANNIS la sefia SIE (VIDEO)

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Gabriel Vlase, omul lui Liviu Dragnea si a lui Viorel Hrebeciuc, la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE). Detalii AICI) Este o numire extrem de controversata. Gabriel.

Mihai Sora ii da o PALMA lui Liviu Dragnea, dupa fanteziile liderului PSD privind deratizarea: Jesuissobolan

Scriitorul si filozoful Mihai Sora reactioneaza dupa declaratiile din ultima vreme ale liderului PSD, Liviu Dragnea, despre sobolani. Ultima astfel de iesire a avut loc chiar in timpul mitingului de.

Liviu Dragnea l-a dat afara pe coordonatorul online al PSD pentru fake news-ul cu huiduiala Simonei Halep pe Arena Nationala. Reactia lui George Harabagiu. UPDATE

George Harabagiu, coordonatorul online al PSD, a fost dat afara de Liviu Dragnea dupa ce pe conturile de Facebook ale mai multor organizatii PSD au aparut mesaje in care se sustinea ca Simona Halep a fost huiduita pe Arena Nationala si ovationata la mitingul social-democratilor. L-am concediat, a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3. Harabagiu: Voi respecta cu sfintenie decizia presedintelui Liviu Dragnea! ii voi ramane loial.

Liviu Dragnea l-a concendiat pe seful PSD online, George Harabagiu, autorul postarilor denigratoare despre Simona Halep

Liviu Dragnea a anuntat ca l-a concediat pe seful PSD online, George Harabagiu, presupusul autor al campaniei postarilor denigratoare despre Simona Halep. L-am concediat, a declarat Liviu Dragnea pentru Antena.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )