Libnet.ro
UNICEF

09:30

Liviu Dragnea pregateste un miting urias pentru sustinerea familiei traditionale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea pregateste un miting urias pentru sustinerea familiei traditionale

Social-democratii reuniti in sedinta Comitetului Executiv, au decis organizarea unui miting de amploare in cursul lunii mai. Acesta va avea ca tema sustinerea familiei traditionale, scrie Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Dragnea anunta un miting foarte mare pentru sustinerea familiei traditionale

PSD va organiza, la Bucuresti, un miting foarte mare pentru sustinerea familiei traditionale, a anuntat luni presedintele Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv. Seful PSD a sustinut ca nu doreste sa existe niciun echivoc privind pozitia partidului pe acest subiect in conditiile in care social-democratii avansasera ideea referendumului pentru luna mai.

Liviu Dragnea anunta un miting de amploare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale(VIDEO)

Liviu Dragnea a anutat luni, la finalul sedintei ComitetruluI Executiv al PSD, ca social-democratii au luat decizia de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Cea mai.

Am decis organizarea unui miting mare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale

PSD a decis sa organizeze un mare miting pentru sustinerea familiei traditionale, a anuntat, astazi, presedintele partidului, Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv National, informeaza News. ro.

PSD va organiza un miting mare pentru sustinerea familiei traditionale

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv National ca partidul a decis organizrea unui miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale.

Victor Ponta, IRONII la adresa lui Liviu Dragnea si a politicienilor sustinatori ai familiei traditionale: Sa ne explice seful PSD cum traieste el. Sa ne spuna liderii nostri politici cum traiesc cu secretarele

Victor Ponta il ironizeaza pe Liviu Dragnea , dupa anuntul sefului PSD de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Sa ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu si cum.

Liviu Dragnea: Facem miting pentru familia traditionala

PSD va organiza un miting pentru sustinerea familiei, a anuntat luni presedintele Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv. Liviu Dragnea a spus ca aceasta este cea mai importanta decizie pe care partidul.

PSD a decis sa organizeze un miting urias. Partidul isi cheama sustinatorii in strada

S-a decis oficial. PSD va organiza un miting urias, in perioada urmatoare. Sunt mai multe teme pentru care partidul va chema oamenii in strada: sustinerea Guvernului si a programului de guvernare,.

Liviu Dragnea despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, atunci va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

Liviu Dragnea, despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

Liviu Dragnea si-a ales favoritul pentru sefia FRF. Este nevoie de o schimbare profunda. Daca as fi acolo stiu cum ar trebui sa votez

Liderul PSd, Liviu Dragnea, a dezvaluit ca singurul candidat la presedintia Federatiei Romane de Fotbal FRF) cu care a discutat a fost Ionut Lupescu si ca l-a asigurat pe acesta de toata sustinerea sa daca.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )