Libnet.ro
UNICEF

10:30

Liviu Dragnea: Premierul Olandei a venit in Romania ca sa ne jigneasca (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Premierul Olandei a venit in Romania ca sa ne jigneasca (VIDEO)

Liviu Dragnea a reactionat sambata la declaratiile premierului olandez Mark Rutte, potrivit carora Romania nu este pregatita sa intre in Spatiul Schengen din cauza situatiei statului de drept din tara. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Premierul Olandei a jignit Romania. Unii spun ca supararea vine ca nu am vrut sa le vindem portul Constanta

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, la mitingul de la Galati, ca premierul Olandei, Mark Rutte, a venit la Sibiu ca sa jigneasca Romania, el adaugand ca unii spun ca supararea vine din faptul ca noi nu am vrut sa le vindem Portul.

Dragnea, despre liderii statelor care si-au exprimat ingrijorarea fata de Romania: Ne mint ca avem probleme cu statul de drept / Sunt suparati ca avem productii record / Premierul Olandei a venit sa ne jigneasca

Liviu Dragnea a declarat sambata la mitingul PSD ca premierul olandez Mark Rutte a venit in Romania sa ne jigneasca din nou, desi in Olanda s-au spalat miliarde de euro. Potrivit sefului PSD, liderii europeni sunt suparati pentru ca, dupa majorarea salariilor in Romania, oamenii incep sa nu mai accepte salarii de mizerie din strainatate si sa vina acasa. Sunt suparati ca vor fi mai frumoase comunele noastre decat cele din vestul Europei, afirma Dragnea.

Liviu Dragnea, mesaj dur pentru premierul olandez si pentru presedintele Frantei: Ne mint ca nu vor sa intram in Schengen pentru ca avem probleme cu statul de drept

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a raspuns dur sambata premierului olandez, Mark Rutte, cel care a spus la Sibiu ca Romania va intra in spatiul Schengen doar atunci cand va respecta statul de.

Liviu Dragnea: Voi depune un proiect de lege impotriva dublului standard intre Romania si tarile din Europa (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit sambata, la mitingul PSD de la Galati, despre calitatea legumelor romanesti si a anuntat ca saptamana viitoare va depune un proiect de lege impotriva dublului standard intre.

Liviu Dragnea, la mitingul PSD: Tinem summitul PSD la Galati pentru ca suntem europeni in toata tara. La Sibiu, Iohannis a tinut sa reprezinte Romania singur(VIDEO)

Liviu Dragnea, a vorbit, sambata, la Galati despre Summitul UE care a avut loc la Sibiu pe 9 mai. in discursul pe care l-a sustinut in fata simpatizantilor PSD, prezenti la miting, Dragnea i-a reposat.

Liviu Dragnea, la mitingul PSD: Tinem summitul PSD la Galati pentru ca suntem europeni in toata tara. La Sibiu, Iohannis a tinut sa reprezinte Romania singur (VIDEO)

Liviu Dragnea, a vorbit, sambata, la Galati despre Summitul UE care a avut loc la Sibiu pe 9 mai. in discursul pe care l-a sustinut in fata simpatizantilor PSD, prezenti la miting, Dragnea i-a reposat.

VIDEO Cum a fost primit Liviu Dragnea la protestul de la Iasi

PSD organizeaza, joi, un miting electoral la Iasi la care sunt asteptati, potrivit organizatorilor, 40. 000 de persoane. La eveniment va participa si liderul PSD, Liviu Dragnea. Un miting de amploare al PSD are loc, joi, la Iasi, in prezenta liderului partidului, Liviu Dragnea. Evenimentul are loc in Piata Unirii, acolo unde, din cauza numarului mare [] .

Premierul Olandei, mesaj pentru romani: Veti adera la Schengen, cand veti respecta regulile statului de drept. Nu va indreptati in directia buna!

Premierul Olandei, Mark Rutte, a declarat joi, la Sibiu, inaintea Summitului UE, ca tara noastra va adera la Spatiul Schengen cand va respecta toate regulile statului de drept si ale democratiei. Cand veti.

TRAIAN BASESCU: Liviu Dragnea si Viktor Orban, doi rataciti prin Europa

Fostul presedinte Traian Basescu ii califica pe liderul PSD Liviu Dragnea si pe premierul ungar Viktor Orban drept doi rataciti prin Europa.

Basescu iese la atac: Liviu Dragnea si Viktor Orban par a fi infiati de masinaria de propaganda a Moscovei

Fostul presedinte Traian Basescu ii califica pe liderul PSD Liviu Dragnea si pe premierul ungar Viktor Orban drept doi rataciti prin Europa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )