Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Cum a fost primit Liviu Dragnea la protestul de la Iasi

Playtech Playtech,
VIDEO Cum a fost primit Liviu Dragnea la protestul de la Iasi

PSD organizeaza, joi, un miting electoral la Iasi la care sunt asteptati, potrivit organizatorilor, 40. 000 de persoane. La eveniment va participa si liderul PSD, Liviu Dragnea. Un miting de amploare al PSD are loc, joi, la Iasi, in prezenta liderului partidului, Liviu Dragnea. Evenimentul are loc in Piata Unirii, acolo unde, din cauza numarului mare [] . continuă pe Playtech

Florin Morariu a participat la protestul fata de Liviu Dragnea, la Iasi. Ce a facut cand a ajuns la fata locului

Florin Morariu a participat la protestul fata de Liviu Dragnea, organizat la Iasi in aceeasi zi cu mitingul PSD. Romanul care a fost decorat de Regina Marii Britanii pentru curajul de care a dat dovada in timpul unui atentat din Londra s-a filmat in timpul protestului de la Iasi si a postat materialul video pe [] .

Liviu Dragnea, la Iasi: Azi facem parte din lumea civilizata a Uniunii Europene si asta e cea mai pretioasa realizare politica a noastra

Suntem un stat suveran, o natiune independenta, care nu datoreaza Europei decat o uriasa recunostinta, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, prezent la mitingul social-democratilor de la Iasi, acolo.

Liviu Dragnea: Mitingul PSD de la Iasi se va organiza chiar daca nu vine doamna prim-ministru. Avem aceasta capacitate (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca mitingul PSD de la Iasi va fi organizat chiar daca premierul Viorica Dancila va merge acolo sau nu. Mitingul se va organiza chiar daca nu vine doamna.

Liviu Dragnea, greseala grava la Iasi. Ce spune despre Stefan cel Mare

Liviu Dragnea a vrut sa para destept in fata celor care s-au adunat la Iasi sa ii asculte discursul. A facut referire la Stefan cel Mare, despre care a spus ca a purtat 47 de batalii, dar se pare ca liderul PSD a citit din cartea gresita sau a fost informat eronat. Patria inseamna pace, [] .

Doua mari asociatii civice ii cer lui Liviu Dragnea sa anuleze mitingul programat la Iasi pe 9 mai. Actiunea ar aduce un mare deserviciu de imagine Moldovei

Reprezentantii a doua asociatii civice, Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei si impreuna pentru A8, i-au cerut marti, 7 mai, presedintelui PSD Liviu Dragnea sa anuleze mitingul electoral programat la Iasi pe 9 mai, de Ziua Europei.

Liviu Dragnea, mesaj pentru protestatarii anti-PSD: Niste derbedei platiti

Liviu Dragnea a trimis noi sageti in directia presedintelui Klaus Iohannis, in cadrul mitingului PSD de la Iasi. Presedintele PSD a fost huiduit de cativa protestatari infiltrati printre sustinatorii partidului si nu a ratat ocazia sa ii numeasca derbedei platiti. Romania are astazi nevoie mai mult ca oricand de ceea ce a pierdut in timpul [] .

Liviu Dragnea, mesaj dur la Iasi: Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura

Liviu Dragnea a sustinut un discurs amplu si dur la mitingul de mare amploare de la Iasi. Presedintele PSD sustine ca Iohannis si Basescu au manat acest popor spre ura. Romania are nevoie azi de tot ceea.

Liviu Dragnea, in timp ce liderii UE sunt la Sibiu: De Ziua Europei, va urez tuturor La multi ani! Ne vedem la Iasi!

Liviu Dragnea, a postat pe Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Europei, dar si a sarbatoririi a 142 de la proclamarea independentei Romaniei, liderul PSD amintind la final ca partidul sau tine un mare miting joi la Iasi.

Doua asociatii civice ii cer lui Liviu Dragnea sa anuleze mitingul PSD de la Iasi: Organizat de Ziua Europei si de Ziua Independentei Romaniei, aduce prejudicii imaginii Iasului si Moldovei

Asociatia Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei si Asociatia impreuna pentru A8 ii cer, printr-o scrisoare deschisa, presedintelui PSD, Liviu Dragnea, anularea mitingului de partid organizat pe 9 mai la Iasi, argumentand ca acesta se suprapune cu ziua Europei si a Independentei Romaniei, iar un asemenea eveniment politic aduce prejudicii imaginii Iasului si Moldovei.

Liviu Dragnea: Sarbatorim azi Ziua Victoriei / 9 mai este sarbatorita ca Ziua Victoriei impotriva Germaniei naziste in Rusia, occidentalii celebreaza data de 8 mai

Liviu Dragnea a declarat joi, la Iasi, ca in 9 mai sarbatorim Ziua Victoriei, cand a fost pus capat celui de-al Doilea Razboi Mondial. Statele Unite si tarile occidentale celebreaza Ziua Victoriei in 8 mai, in timp ce data de 9 mai este sarbatorita de Rusia si de tari din fosta sfera de influenta a URSS.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )