Libnet.ro
UNICEF

15:15

Liviu Dragnea, presedintele Camerei, nu mai cunoaste decizia Parlamentului de a aproba achizitia de rachete Patriot: Am aflat din presa. Liderul PSD sugereaza ca Romania poate avea si alte angajamente

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, presedintele Camerei, nu mai cunoaste decizia Parlamentului de a aproba achizitia de rachete Patriot: Am aflat din presa. Liderul PSD sugereaza ca Romania poate avea si alte angajamente

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi ca el si Sorin Grindeanu - pe vremea cand era premier - au aflat, mai intai, din presa ca Romania va cumpara rachete Patriot din Statele Unite. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Coldea era mai prieten cu Liviu Dragnea, eu eram mai prieten cu George Maior. Cum raspunde fost prim-adjunct al directorului SRI

Fostul premier al Romanei, deputatul Victor Ponta, a afirmat, luni seara, la TVR 1, ca seful PSD, Liviu Dragnea, era apropiat de fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, in timp ce el era prieten cu George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite.

Victor Ponta sustine ca Florian Coldea era mai prieten cu Liviu Dragnea, eu eram mai prieten cu George Maior

Deputatul Victor Ponta a sustinut, la postul de televiziune TVR1, ca in relatia cu fosta conducere a SRI liderul PSD, Liviu Dragnea, era mai apropiat de generalul Florian Coldea, in timp ce el era prieten cu George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii.

UDMR solicita Romaniei sa protejeze minoritatile. Liviu Dragnea le cere sa inceteze sa mai critice pe toata lumea

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca este bine sa existe o discutie asezata daca o anumita minoritate nationala are argumente serioase ca statul roman nu a respectat, in ultima perioada, standardele europene.

Seful PSD, Liviu Dragnea, o lauda pe Gabriela Firea pentru cum a gestionat furtuna din Bucuresti

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a laudat-o pe Gabriela Firea, primar al Capitalei, pentru masurile luate, miercuri, dupa ce Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un cod galben de ploi, valabil si in Bucuresti.

Liviu Dragnea: PSD va face evaluarea Cabinetului Tudose la 29 septembrie

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat marti, la Romania Tv, ca o evaluare a Guvernului Tudose se va realiza la data de 29 septembrie.

Declaratie socanta a liderului PSD, Liviu Dragnea: PSD-ul este o tinta. Cand partidul nu poate fi batut cu arme politice, solutia este distrugerea acestuia, adica eliminarea liderului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a afirmat marti ca PSD reprezinta o tinta pentru adversari si, atunci cand partidul nu poate fi batut cu arme.

Liviu Dragnea sustine ca atacurile impotriva lui servesc unor agenti economici

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sustinut, marti seara, la postul Romania TV, ca atacurile impotriva lui ar servi intereselor unor agenti economici.

Liviu Dragnea, despre propunerea de modificare a Legii fumatului: Nu vad de ce trebuie sa facem asta

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti, la Parlament, ca Legea fumatului nu trebuie schimbata.

Liviu Dragnea, decizie de ultima ora privind legea fumatului

Legea fumatului trebuie sa ramana nemodificata, a declarat, marti, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. El a adaugat ca acest subiect a fost discutat in sedinta de.

Liviu Dragnea vrea sa se instituie un calendar pentru intanirile cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis este una institutionala, dar se intalnesc cam rarut, fiind de parere ca ar trebui instituit un fel de calendar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )