Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liviu Dragnea, primul mesaj din inchisoare: De dragul tau am sacrificat tot, mi-am asumat si renuntarea la libertate

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, primul mesaj din inchisoare: De dragul tau am sacrificat tot, mi-am asumat si renuntarea la libertate

Liviu Dragnea a transmis un mesaj din inchisoare cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. Fostul lider sustine ca pentru Romania a sacrificat tot in viata, de la familie pana la libertate. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, mesaj din inchisoare de Ziua Nationala: Tara mea draga, de dragul tau am sacrificat tot si am facut ce am stiut mai bine

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD si al Camerei Deputatilor, a transmis un mesaj din inchisoare, de Ziua Nationala a Romaniei. La multi ani, Romania! Tara mea draga, Ti-am respectat cu sfintenie.

Mesajul postat de Liviu Dragnea pentru Romania in Ziua Marii Uniri: De dragul tau am sacrificat tot

Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj de Ziua Nationala a Romaniei. Fostul lider al PSD se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispaseste o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, dupa ce a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Liviu Dragnea a postat un mesaj .

Liviu Dragnea, mesaj din puscarie: La multi ani, Romania! De dragul tau am sacrificat tot, mi-am asumat chiar si renuntarea la libertate

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, unde ispaseste o pedeapsa de trei ani si jumatate pentru fapte de coruptie, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. in mesajul sau, postat duminica seara pe pagina sa de Facebook, Dragnea spune ca de dragul tarii a sacrificat tot, inclusiv renuntarea la libertate.

Dragnea, mesaj din puscarie: Romania, de dragul tau am sacrificat tot. Indiferent cat ma vor chinui ca sa ma dezic de tine, eu nu voi renunta niciodata sa te iubesc!

Liviu Dragnea a tinut sa transmita si el, de dupa gratii, un mesaj de Ziua Nationala a Romaniei. Fostul lider PSD a sustinut ca a dedicat Romaniei intreaga sa viata si a sacrificat totul pentru.

Firea, dupa primul mesaj al lui Dragnea din inchisoare: Probabil acum are mai mult timp sa se gandeasca

Gabriela Firea sustine ca a citit mesajul transmis de Liviu Dragnea, din spatele gratiilor, de Ziua Nationala. Primarul Capitalei considera ca acesta are acum mai mult timp de gandire decat in perioada in care.

Ce i se intampla lui Liviu Dragnea in puscarie. Toti detinutii vorbesc despre regimul pe care il are fostul lider PSD

Noi detalii despre ce se petrece in puscarie cu Liviu Dragnea. Cum este tratat fostul lider al Partidului Social Democrat si ce spun ceilalti detinuti despre beneficiile de care are parte cateodata? Cum este tratat Liviu Dragnea in inchisoare? Liviu Dragnea este de sase luni inchis la Penitenciarul Rahova, unde isi ispaseste pedeapsa pentru numeroase .

Ministrul Justitiei dispune efectuarea unui control la Penitenciarul Rahova si la ANP, dupa ce Liviu Dragnea a primit o zi de permisie. Predoiu: Vrem sa vedem daca legea se aplica la fel pentru toti detinutii (VIDEO)

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a dispus efectuarea unui control suplimentar la Penitenciarul Rahova si la nivelul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, dupa ce fostul lider PSD Liviu Dragnea, trimis.

Ministrul Justitiei, anunt despre permisia primita de Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei a anuntat, joi, ca nota de informare a ANP referitoare la permisia de o zi pentru Liviu Dragnea arata ca aceasta a fost acordata regulamentar. Catalin Predoiu a declarat insa ca a.

Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale! Care este legatura cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este noul lider PSD, dupa ce Viorica Dancila a demisionat, in noaptea de marti spre miercuri, de la conducerea partidului. Presedintele interimar a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale. Ciolacu, legatura cu Liviu Dragnea. Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penal Marcel Ciolacu 51 de ani) este presedinte .

Bihor: Un barbat eliberat din inchisoare in baza recursului compensatoriu si-a ucis iubita

Un barbat eliberat din inchisoare anul trecut in baza recursului compensatoriu si-a omorat iubita, in noaptea de sambata spre duminica, in localitatea Alesd, judetul Bihor. Barbatul fusese inchis tot pentru o crima, pentru ca isi ucisese alta iubita, in 2008.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )