Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, primul mesaj pentru noii membri din conducerea PSD: Nu mai vreau situatii in partid cand colegi foloseau functia pentru interese personale

B1 B1,
Liviu Dragnea, primul mesaj pentru noii membri din conducerea PSD: Nu mai vreau situatii in partid cand colegi foloseau functia pentru interese personale

Luni a avut loc prima sedinta a conducerii PSD de dupa Congresul PSD de sambata cand au fost alesi cei 16 vicepresedinti, secretarul general si presedintele executiv al partidului. in cadrul. continuă pe B1

Liviu Dragnea, PRIMELE DECLARATII dupa rezultatul votului din Congres: Ce le-a transmis noilor lideri ai PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat sambata seara, dupa anuntarea rezultatelor votului de la Congresul PSD, ca noii lideri ai formatiunii trebuie sa munceasca mai mult pentru partid. Aceste functii pe care.

Liviu Dragnea este gata pentru o vizita in SUA. Cine coordoneaza pregatirile

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ar urma sa faca, la data de 20 martie, o .

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Teodor Melescanu: Nu este in regula absolut de loc (VIDEO)

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, l-a suparat pe Liviu Dragnea. Presedintele PSD i-a cerut sefului diplomatie romane sa vina in coalitia de guvernare cu o analiza privind diplomatii romani si l-a.

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Teodor Melescanu: Nu este in regula absolut deloc (VIDEO)

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, l-a suparat pe Liviu Dragnea. Presedintele PSD i-a cerut sefului diplomatie romane sa vina in coalitia de guvernare cu o analiza privind diplomatii romani si l-a.

Liviu Dragnea lamureste misterul candidaturii Principesei Margareta din partea PSD la prezidentiale

Liviu Dragnea, liderul PSD, a reactionat vineri la informatiile aparute potrivit carora s-ar lua in calcul varianta candidaturii la presedintie din partea partidului a Principesei Margareta. El a negat vehement.

Rise Project: Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru spalare de bani

RISE Project si Folha de Sao Paolo, una dintre cele mai mari publicatii din Brazilia, au obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Procurorul federal, Carlos Wagner Barbosa Guimaraes, ne-a declarat joi ca atat Dragnea cat si Mugurel Gheorghias sunt suspecti intr-un caz de spalare de bani in Brazilia, scrie Rise Project.

Iubita lui Liviu Dragnea, in primul rand din sala la Congresul PSD (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, l-a insotit pe liderul PSD, sambata, la Congresul Extraordinar al partidului. Aceasta a ajuns la Sala Palatului chiar inainte de inceperea Congresului,.

RISE Project: Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru spalare de bani

Liderul PSD, Liviu Dragnea ar fi anchetat in Brazilia pentru spalare de bani. RISE Project siFolha de Sao Paolo, una dintre cele mai mari publicatii din Brazilia, afirma ca au obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Discursul liderului PSD la Congres. Liviu Dragnea anunta o lege pentru apararea ,,suveranitatii

Suveranitatea Romaniei va fi protejata de legi explicite, dezbatute si votate in Parlament, a declarat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Congresul extraordinar al partidului, subliniind ca atacul impotriva propriei tari reprezinta o insulta.

Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru PORTOCALE: Seful PSD este suspect intr-un caz de spalare de bani(VIDEO)

Liviu Dragnea este anchetat in Brazilia. Potrivit jurnalistilor de la RISE Project, seful PSD si Mugurel Gheorghias, fost actionar principal al TelDrum, sunt suspecti intr-un caz de spalare de bani in tara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.226 seconds )