Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iubita lui Liviu Dragnea, in primul rand din sala la Congresul PSD (FOTO)

B1 B1,
Iubita lui Liviu Dragnea, in primul rand din sala la Congresul PSD (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, l-a insotit pe liderul PSD, sambata, la Congresul Extraordinar al partidului. Aceasta a ajuns la Sala Palatului chiar inainte de inceperea Congresului,. continuă pe B1

Iubita lui Liviu Dragnea, la Congresul PSD

Iubita lui Liviu Dragnea a ajuns cu putin timp inainte de inceperea evenimentului la Sala Palatului,.

Liviu Dragnea a ajuns la Sala Palatului. Liderul PSD a venit insotit de Marian Neacsu si de Mihai Fifor

Liviu Dragnea a ajuns la Sala Palatului in jurul orei 11:00. Liderul PSD a dat mana cu sustinatorii sai si a venit insotit de Marian Neacsu, care va candida pentru functia de secretar generalsi Mihai.

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Daca nu suntem de acord cu alegeri, de ce candidam?/ Voi spune mai multe dupa Congres

Liviu Dragnea a comentat intr-o declaratie data presei din Parlament de dupa intalnirea cu presedintele Serbiei, Alexsandr Vucic, despre scandalul actual din interiorul PSD iscat in urma imposibilitatilor unor.

Legatura dintre iubita lui Daddy Dragnea si Cristi Borcea: Ce o califica pe Alexandra Tanase sa stea in primul rand la Congresul PSD (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, a fost alaturi de liderul social-democratilor la Congresul Extraordinar al PSD, care a avut loc sambata, la Sala Palatului, din Capitala. Tanara a urmarit.

FOTO Liviu Dragnea, insotit de iubita la Congresul Extraordinar al PSD

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, s-a aflat alaturi de presedintele PSD la Congresul de la Sala Palatului, in cadrul caruia peste 4. 000 delegati din intreaga tara si-au ales noua conducere a partidului.

Liviu Dragnea a ignorat protestatarii din fata Salii Palatului: M-a interesat foarte mult ce zic colegii mei

Liviu Dragnea a declarat sambata, la finalul Congresului PSD, ca nu a auzit protestul care a avut loc in fata Salii Palatului, acolo unde s-a desfasurat evenimentul social-democratilor. Asta desi cateva sute.

Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid. Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD. Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

Liviu Dragnea, intrebat daca are de facut un anunt legat de iubita sa: Astazi nu, am partidul in suflet. Cat de curand

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, intrebat daca vrea sa faca un anunt legat de faptul ca iubita sa, care l-a insotit la Congresul extraordinar al partidului, purta pe deget un inel, ca nu astazi, deoarece are partidul in suflet.

Liviu Dragnea, catre PSD-isti: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?. Ce raspuns a primit din sala (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a incheiat discurul de la Congres cu o intrebare adresata PSD-istilor: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?. Social-democratii din sala au raspuns ridicandu-se in.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )