Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea promite cresterea subventiei pentru kilogramul de lana de oaie

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea promite cresterea subventiei pentru kilogramul de lana de oaie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, promite dublarea subventiei pentru kilogramul de lana. Cred ca avem posibilitatea, avem puterea si spatiul financiar sa marim aceasta subventie subventia pentru kilogramu. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea promite alocare de finantari substantiale pentru fermierii din Romania

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa. Vom face.

Liviu Dragnea, proiect de lege pentru interzicerea exportului de busteni: Vrem ca plusvaloarea sa ramana in Romania

Liviuu Dragnea a facut noi declaratii despre proiectele de viitor ale Guvernului. Liderul PSD sustine ca orice palma de pamant din Romania va trebui sa fie cultivata Speram ca in Romania sa nu mai.

Liviu Dragnea, noi masuri pentru fermieri: Vom aloca mai multi bani pentru agricultura

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa, aspect la.

LIVIU DRAGNEA: Vreau sa incepem un program pentru peste, in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, ieri, ca intentioneaza sa demareze, impreuna cu Ministerul Agriculturii, un program pentru peste in Romania, indiferent ce va spune Bruxelles-ul ''.

LIVIU DRAGNEA: Nu comentez previziunile nimanui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca actuala guvernare a marit veniturile romanilor pentru ca preturile cresteau oricum si a subliniat ca nu comenteaza prognoza BNR de 4,2% referitoare la inflatia pentru finalul acestui an, afirmand in fiecare an se spune ca o sa fie foarte rau.

Cum l-a ajutat Liviu Dragnea pe Viktor Orban, blocand gazele din Marea Neagra, sa subrezeasca relatia Romaniei cu SUA din Parteneriatul Strategic

Vizita premierului maghiar la Washington a fost prilejul pentru ca Budapesta sa-i dea inca o palma Romaniei, o tara aflata intr-o degringolada institutionala fara precedent. Viktor Orban a atacat la Casa Alba pozitia noastra de pilon al flancului Estic si, profitand de declaratiile anti-occidentale vituperate in campanie de Liviu Dragnea, Orban a pus sub semnul intrebarii si seriozitatea Parteneriatului Strategic dintre Romania si SUA.

Liviu Dragnea: Prin tot ceea ce am facut, deranjam filiera cu filiera, mafie cu mafie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat duminica, in exclusivitate pentru Antena 3, dupa ultimul miting de la Targovisteca europarlamentarii PSD cand isi desfasoara activitatea la Bruxelles si.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Legea dublului standard ar putea fi mai dura decat am gandit-o eu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta ca nu doar produsele straine vor fi verificate pentru a le fi atestata calitatea si subliniaza ca legea dublului standard ar putea fi chiar mai dura dupa dezbaterile.

Zi cruciala pentru Liviu Dragnea. Ce decid judecatorii

Luni va fi o zi decesiva pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta are luniultimul termen la Instanta Suprema in dosarul la care a fost condamnat la trei ani si jumatate de.

Dacian Ciolos: Televiziunea publica a derapat, de aceasta data, grav in bratele PSD si ale lui Liviu Dragnea

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Ciolos, a anuntat ca va face o noua plangere la Consiliul National al Audiovizualului privind emisiunea Viata Satului de la TVR, in care a fost prezent pentru a doua oara presedintele PSD, Liviu Dragnea,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )