Libnet.ro
UNICEF

06:30

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din inchisoare in trei luni. Avocata acestuia a facut anuntul

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din inchisoare in trei luni. Avocata acestuia a facut anuntul

Liviu Dragnea ar putea fi liberat conditionat din inchisoare la sfarsitul primaverii, a anuntat Flavia Teodosiu, avocata fostului lider PSD. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din inchisoare la sfarsitul lunii mai. Fostul lider PSD face fata cu greu presiunii psihice

Liviu Dragneaarputeafiliberatconditionatdininchisoarelasfarsitul primaverii. Avocatul fostului lider PSD a oferit noi detalii despre starea.

Ce se va intampla cu Liviu Dragnea anul acesta. Avocata sa a facut anuntul momentului

Vesti bune pentru Liviu Dragnea. Politicianul ar putea iesi din inchisoare mai repede decat se astepta. Avocata lui Dragnea a facut anuntul momentului in lumea politica din Romania. Ce se va intampla cu iubitul Irinei Tanase. Ce se va intampla cu Liviu Dragnea anul acesta Pentru Liviu Dragnea lucrurile par sa se schimbe in viitorul .

Suceveanul care si-a batut copilul fara mila se poate intoarce acasa. Barbatul a fost eliberat din arestul preventiv si va fi cercetat in libertate

Barbatul care a fost filmat in timp ce isi bate crunt copilul a fost eliberat din arestul preventiv. Procurorii au stabilit ca individul poate fi cercetat in libertate, subcontrol judiciar. in timp ce.

LA TREI LUNI DUPA ALEGERI Ultimul mandat din Congresul american a fost atribuit

A fost nevoie de trei luni pentru ca alegerile din noiembrie 2020 din Statele Unite sa fie in sfarsit incheiate, dupa ce ultimul mandat din Congres inca in asteptare, intr-o circumscriptie din statul New York, a fost atribuit luni unei republicane apropiate de fostul presedinte Donald Trump.

Rasturnare de situatie in dosarul vizitei lui Liviu Dragnea la inaugurarea de mandat a lui Donald Trump. Cine preia ancheta

Sase procurori - patru din DNA, unul de la Parchetul de pe langa Curtea Suprema si unul de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi - vor lucra in urmatorii 7 ani la Parchetul European, condus de Laura Codruta Kovesi.

Liviu Dragnea inca face victime. Sef PSD condamnat in Dosarul Referendumul, pentru o prezenta la vot de 250%

In Dosarul Referendumul au mai fost condamnati alti sase aghiotanti PSD, pentru fapte similare. Vrancea a dat si singurul condamnat cu executare din tara in acest dosar, care si-a ispasit deja pedeapsa.

Brancardierul care a detubat din greseala o pacienta de la Spitalul Victor Babes a fost eliberat din arestul preventiv

Brancardierul de la Spitalul Victor Babes din Capitala, care a detubat o pacienta bolnava de COVID-19 din greseala,a fost eliberat din arestul preventiv in care se afla de la sfarsitul anului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )