Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce se va intampla cu Liviu Dragnea anul acesta. Avocata sa a facut anuntul momentului

Playtech Playtech,
Ce se va intampla cu Liviu Dragnea anul acesta. Avocata sa a facut anuntul momentului

Vesti bune pentru Liviu Dragnea. Politicianul ar putea iesi din inchisoare mai repede decat se astepta. Avocata lui Dragnea a facut anuntul momentului in lumea politica din Romania. Ce se va intampla cu iubitul Irinei Tanase. Ce se va intampla cu Liviu Dragnea anul acesta Pentru Liviu Dragnea lucrurile par sa se schimbe in viitorul . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din inchisoare in trei luni. Avocata acestuia a facut anuntul

Liviu Dragnea ar putea fi liberat conditionat din inchisoare la sfarsitul primaverii, a anuntat Flavia Teodosiu, avocata fostului lider PSD.

Pensiile de peste 5.000 de lei care cresc anul acesta. Cine sunt si ce au facut in viata acesti pensionari

Milioane de pensionari au asteptat pana acum sa afle ce se va intampla cu pensiile anul acesta. Anuntul a fost facut recent de presedintele PNL, Ludovic Orban. Astfel, presedintele PNL,.

Ce se intampla cu salariul minim, de fapt. Raluca Turcanu a facut anuntul trist chiar azi

La inceputul anului noua guvernare liberala anunta singura masura fiscala a acestui an. Florin Citu anunta marirea salariului minim brut pe economie, aceasta fiind, de altfel, singura masura fiscala importanta a acestui an. Conform unor date recente, de aceasta masura ar beneficia aproximativ 1,6 milioane de romani. Dar informatia de ultima ora este ca nu .

Avertisment de ultima ora pentru omenire: ce se va intampla cu covid-19. Sefa CEPCB a facut anuntul

Desi campania de imunizare a populatiei a inceput de cateva luni, specialistii spun ca pericolul pandemiei nu a trecut inca. Avertisment de ultima ora pentru omenire. Ce se va intampla cu virusul COVID-19. Sefa CEPCB a facut anuntul mult asteptat de catre toti romanii. Ce se va intampla cu virusul Covid-19 Chiar daca oamenii au .

Ce se intampla cu formularul pentru testarea elevului. Sorin Cimpeanu a facut anuntul zilei

Propunerea testarii Covid-19 a copiilor la scoala a devenit unul dintre cele mai dezbatute subiecte din aceata perioada. Pentru ca multi parinti s-au aratat contrariati de aceasta posibilitate, ministrul Educatiei a facut un anunt oficial in acest sens. Ce se intampla cu elevii ai caror parinti nu accepta testarea Sorin Cimpeanu a adus lamuriri cu .

Ce spor ireal primesc 700 de angajati din Parlament. Anca Dragu a facut anuntul zilei

Veste bomba pentru romani. Ce spor ireal primesc 700 de angajati din Parlament. Presedintele Senatului Anca Dragu a facut anuntul zilei in Romania. Ce se intampla cu cele patru sporuri primite de angajatii din sistemul public si cum sunt acordate ele, prin lege. Ce spor ireal primesc 700 de angajati din Parlament Conform spuselor Ancai .

Buget 2021. Ce se intampla anul acesta cu sporurile bugetarilor romani

Premierul Florin Citu a anuntat ca Legea bugetului pe anul acesta a fost finalizata si va fi facuta publica miercuri dimineata cel tarziu. Pentru ca Romania si-a asumat o tinta de deficit in jur de 7%,.

Beatrice Mahler a facut anuntul zilei: Spitalele Covid, pe jumatate goale in Capitala

Beatrice Mahler a anuntat ca spitalele Covid sunt pe jumatate goale in Capitala, motiv pentru care se doreste revenirea la activitatea normala, macar partial. Este cea mai buna situatie de la inceputul verii lui 2020 incoace. Anuntul lui Beatrice Mahler: Spitalele Covid, pe jumatate goale in Capitala Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti .

Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Raluca Turcanu a facut anuntul fatidic

Pensiile in Romania anului 2021 s-ar putea sa nu ajunga la timp la cei peste 3 milioane de pensionari. Conform ministrului Raluca Turcan, s-ar ptuea ca banii sa nu ajunga la timp la cei care-i asteapta in aceasta perioada. Raluca Turcan spune ca bugetul nu acopera cheltuielile cu pensiile Noul buget pe 2021 se pare .

Un asteroid va trece pe langa Pamant. NASA a facut anuntul: Este riscant

De-a lungul anilor Pamantul a fostvizitat de asteroizi, mai mari si mai mici. Acum aflam de la NASA ca un asteroid cat Podul Golden Gate va trece peste Pamant luna viitoare. Va fi cel mai mare si cel mai rapid asteroid care va trece pe langa Terra. Specialistii NASA spun ca, totusi, nu exista motive .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )