Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liviu Dragnea a rabufnit: Nu-mi permit sa comentez gandurile domnului Eugen Teodorovici

B1 B1,
Liviu Dragnea a rabufnit: Nu-mi permit sa comentez gandurile domnului Eugen Teodorovici

Liviu Dragnea a rabufnit joi, intr-o vizita la Focsani, atunci cand a fost rugat de jurnalisti sa comenteze declaratiile recente ale ministrului Finantelor. Reporterii i-au cerut sefului PSD sa-si e. continuă pe B1

Liviu Dragnea, scos din sarite: Nu comentez gandurile lui Teodorovici

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, recent, ca Guvernul va adopta pana la sfarsitul.

Razboi intre Liviu Dragnea si Mugur Isarescu. Politica monetara trebuie realizata in urma unui dialog constant cu Parlamentul si Guvernul

Razboi total intre Liviu Dragnea si Guvernatorul BNR. Liviu Dragnea a dezvaluit ca a comunicat cu Mugur Isarescu prin scrisori. Intrebat de ce nimeni de la PSD nu a mers la Comisia economica , acolo unde a fost.

Liviu Dragnea: Toti ministrii sa inteleaga ca nu mai este de joaca cu descentralizarea

Liviu Dragnea a explicat joi ca procesul de descentralizare sectoriala este intarziat, mentionand, in acest context, ca in programul de guvernare al social-democratilor este inclus acest deziderat si ca.

Marian Oprisan a chemat copiii pentru a face atmosfera la un eveniment la care era invitat Liviu Dragnea (FOTO, VIDEO)

Acuzatii grave lansate in urma unui eveniment in Focsani la care invitatul principal a fost Liviu Dragnea. Consiliul Local condus de baronul Marian Oprisan a facut eforturi speciale pentru ca atmosfera sa fie una.

Liviu Dragnea: Politica monetara a BNR trebuie realizata in urma unui dialog cu Guvernul si cu Parlamentul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut joi politica monetara a BNR trebuie realizata in urma unui dialog constant cu Guvernul si cu Parlamentul, si a precizat ca vor fi facute publice atat scrisoarea pe care i-a transmis-o guvernatorului Bancii Nationale, cat si raspunsul pe care l-a primit de la acesta.

Liviu Dragnea, alaturi de Marian Oprisan la un eveniment important: O sa sprijin cu toate puterile mele

Bazinul olimpic de inot din Focsani a fost inaugurat, joi, de presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a taiat panglica alaturi de seful Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan. Acesta este unul dintre cele.

Liviu Dragnea: Descentralizarea este buna, dar nu acum

Presedintele PSD Liviu Dragnea si presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu urmeaza sa se intalneasc.

Klaus Iohannis, catre Liviu Dragnea: Sa lasam discursurile BOMBASTICE si POPULISTE

Klaus Iohannis continua razboiul cu Liviu Dragnea. Seful statului a declarat, miercuri, ca Romania trebuie sa ajute concret Republica Moldova pentru a se integra pe drumul european, nu cu discursuri bombastice.

Deputatii au votat ratificarea Tratatului intre Romania si Brazilia pentru asistenta judiciara. Stelian Ion (USR): Va afecta tranzactiile de portocale. Face un bine chiar si celui mai iubit fiu al poporului, Liviu Dragnea

Camera Deputatilor a adoptat miercuri proiectul de lege pentru ratificarea Tratatului intre Romania si Republica Federativa a Braziliei privind asistenta judiciara reciproca in materie penala, ocazie cu care deputatul USR Stelian Ion a avut cateva intepaturi la adresa liderului PSD Liviu Dragnea in plen, amintind de informatiile publicate recent de Rise Project potrivit carora Dragnea si Mugurel Gheorghias, fost coleg de facultate, ar fi suspecti intr-un caz de spalare de bani in Brazilia.

Liviu Dragnea, mesaj de ultima ora pe Facebook: O spun din nou: Vreau sa ne unim cu Moldova

Liviu Dragnea a confirmat pe pagina sa de Facebook, ceea a anuntat si de la tribuna Parlamentului si anume ca sustine unirea cu Republica Moldova. La 27 martie 1918 am facut primul pas catre implinirea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )