Libnet.ro
UNICEF

05:45

Liviu Dragnea a raspuns n locul Vioricai Dancila la ntrebarea daca se lucreaza la un proiect pentru contributii 0 la pilonul II de pensii: Este o prostie si o minciuna. Asta ca sa nu complicam mult raspunsul

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea a raspuns n locul Vioricai Dancila la ntrebarea daca se lucreaza la un proiect pentru contributii 0 la pilonul II de pensii: Este o prostie si o minciuna. Asta ca sa nu complicam mult raspunsul

Eu sunt mai dur si doamna prim ministru este mai eleganta. Va spun ca este o prostie si o minciuna. Asta ca sa nu complicam mult raspunsul. , a declarat miercuri Liviu Dragnea, raspunzand unei intrebari adresate initial Vioricai Dancila. Un reporter a intrebat-o pe Viorica Dancila daca este in lucru la nivelul Ministerului de Finante un proiect de ordonanta pentru contributii 0 la pilonul II de pensii private, dar presedintele PSD a raspuns in locul ei. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, raspunznd n locul Vioricai Dancila la ntrebarea daca se lucreaza la un proiect pentru contributii 0 la pilonul II de pensii: Este o prostie si o minciuna. Asta ca sa nu complicam mult raspunsul

Eu sunt mai dur si doamna prim ministru este mai eleganta. Va spun ca este o prostie si o minciuna. Asta ca sa nu complicam mult raspunsul. , a declarat miercuri Liviu Dragnea, raspunzand unei intrebari adresate initial Vioricai Dancila. Un reporter a intrebat-o pe Viorica Dancila daca este in lucru la nivelul Ministerului de Finante un proiect de ordonanta pentru contributii 0 la pilonul II de pensii private, dar presedintele PSD a raspuns in locul ei.

Cum a raspuns Dragnea, in locul lui Dancila, la intrebarea daca se lucreaza la un proiect pentru contributii 0 la Pilonul II de pensii

Liviu Dragnea nu a lasat-o pe Viorica Dancila sa raspunda unei intrebari despre un proiect de ordonanta pentru contributii 0 la pilonul II de pensii private, care ar fi in lucru la Ministerul Finantelor.

Dragnea, dupa declaratia Vioricai Dancila Orice om i este teama de o plngere penala: Oricarui om, poate, nu orice om

Liviu Dragnea a corectat o declaratie a premierului Viorica Dancila, care in urma cu o zi spusese, in fata presei: Orice om ii este teama de o plangere penala.

Moment JENANT la Parlament! Liviu Dragnea NU a lasat-o pe Viorica Dancila sa vorbeasca cu jurnalistii: Are treaba, trebuie sa plece sa pregateasca sedinta de Guvern (VIDEO)

Moment jenant, miercuri, la Parlament! Liviu Dragnea nu a lasat-o pe Viorica Dancila sa le raspunda jurnalistilor la intrebari, spunand ca premierul nu trebuie sa faca astfel de declaratii si ca trebuie.

Liviu DRAGNEA, anunt de ultima ora: Va candida la PREZIDENTIALE daca e achitat de instanta?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a refuzat, din nou, sa afirme daca este interesat sau nu de o candidura pentru functia de presedinte in cadrul alegerilor de la finalul 2019. intrebat daca va candida in.

Liviu DRAGNEA, anunt de ultima ora: Va candida la PREZIDENTIALE daca e achitat de instanta? (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a refuzat, din nou, sa afirme daca este interesat sau nu de o candidura pentru functia de presedinte in cadrul alegerilor de la finalul 2019. intrebat daca va candida in.

Liviu Dragnea: Amenintarile lui Iohannis le-am vazut doar prin filme

Liviu Dragnea a declarat, in contextul amenintarii lui Klaus Iohannis la adresa premierului Dancila, ca astfel de expresii si amenintari le-am vazut prin filme. intrebat daca ia in calcul.

UPDATE Posibil ultim termen n dosarul DGASPC Teleorman n care este judecat Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa dezbata marti ultimul termen al procesului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, scrie Agerpres. UPDATE 12:24 Liviu Dragnea a iesit in curtea instantei, pentru o pauza de tigara. Pledez in continuare nevinovat, a spus el, la intrebarile presei. 09 Procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru Liviu DragneaUPDATE 09. 17 DNA a raspuns iCCJ privind colaborarea cu SRI in cauza, mentionand ca sprijinul a constat in furnizarea de informatii si suport tehnic. 03 Dragnea a ajuns la inalta Curte in jurul orei 09. 00, fara a face declaratii sau a raspunde la intrebarile jurnalistilor prezenti acolo.

UPDATE Posibil ultim termen n dosarul DGASPC Teleorman n care este judecat Liviu Dragnea / Liderul PSD a venit la nalta Curte

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa dezbata marti ultimul termen al procesului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, scrie Agerpres. 17 DNA a raspuns iCCJ privind colaborarea cu SRI in cauza, mentionand ca sprijinul a constat in furnizarea de informatii si suport tehnic. 03 Dragnea a ajuns la inalta Curte in jurul orei 09. 00, fara a face declaratii sau a raspunde la intrebarile jurnalistilor prezenti acolo.

Calin Popescu Tariceanu, intalnire de TAINA cu Liviu Dragnea

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit, luni, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis de convocare a premierului Viorica Dancila la Cotroceni. Detalii AICI) Cei doi nu s-au intlnit ca de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )