Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, raspunznd n locul Vioricai Dancila la ntrebarea daca se lucreaza la un proiect pentru contributii 0 la pilonul II de pensii: Este o prostie si o minciuna. Asta ca sa nu complicam mult raspunsul

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, raspunznd n locul Vioricai Dancila la ntrebarea daca se lucreaza la un proiect pentru contributii 0 la pilonul II de pensii: Este o prostie si o minciuna. Asta ca sa nu complicam mult raspunsul

Eu sunt mai dur si doamna prim ministru este mai eleganta. Va spun ca este o prostie si o minciuna. Asta ca sa nu complicam mult raspunsul. , a declarat miercuri Liviu Dragnea, raspunzand unei intrebari adresate initial Vioricai Dancila. Un reporter a intrebat-o pe Viorica Dancila daca este in lucru la nivelul Ministerului de Finante un proiect de ordonanta pentru contributii 0 la pilonul II de pensii private, dar presedintele PSD a raspuns in locul ei. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea a raspuns n locul Vioricai Dancila la ntrebarea daca se lucreaza la un proiect pentru contributii 0 la pilonul II de pensii: Este o prostie si o minciuna. Asta ca sa nu complicam mult raspunsul

Eu sunt mai dur si doamna prim ministru este mai eleganta. Va spun ca este o prostie si o minciuna. Asta ca sa nu complicam mult raspunsul. , a declarat miercuri Liviu Dragnea, raspunzand unei intrebari adresate initial Vioricai Dancila. Un reporter a intrebat-o pe Viorica Dancila daca este in lucru la nivelul Ministerului de Finante un proiect de ordonanta pentru contributii 0 la pilonul II de pensii private, dar presedintele PSD a raspuns in locul ei.

Dragnea, dupa declaratia Vioricai Dancila Orice om i este teama de o plngere penala: Oricarui om, poate, nu orice om

Liviu Dragnea a corectat o declaratie a premierului Viorica Dancila, care in urma cu o zi spusese, in fata presei: Orice om ii este teama de o plangere penala.

Cum a raspuns Dragnea, in locul lui Dancila, la intrebarea daca se lucreaza la un proiect pentru contributii 0 la Pilonul II de pensii

Liviu Dragnea nu a lasat-o pe Viorica Dancila sa raspunda unei intrebari despre un proiect de ordonanta pentru contributii 0 la pilonul II de pensii private, care ar fi in lucru la Ministerul Finantelor.

Moment JENANT la Parlament! Liviu Dragnea NU a lasat-o pe Viorica Dancila sa vorbeasca cu jurnalistii: Are treaba, trebuie sa plece sa pregateasca sedinta de Guvern (VIDEO)

Moment jenant, miercuri, la Parlament! Liviu Dragnea nu a lasat-o pe Viorica Dancila sa le raspunda jurnalistilor la intrebari, spunand ca premierul nu trebuie sa faca astfel de declaratii si ca trebuie.

Liviu DRAGNEA, anunt de ultima ora: Va candida la PREZIDENTIALE daca e achitat de instanta?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a refuzat, din nou, sa afirme daca este interesat sau nu de o candidura pentru functia de presedinte in cadrul alegerilor de la finalul 2019. intrebat daca va candida in.

Liviu DRAGNEA, anunt de ultima ora: Va candida la PREZIDENTIALE daca e achitat de instanta? (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a refuzat, din nou, sa afirme daca este interesat sau nu de o candidura pentru functia de presedinte in cadrul alegerilor de la finalul 2019. intrebat daca va candida in.

Liviu Dragnea: Amenintarile lui Iohannis le-am vazut doar prin filme

Liviu Dragnea a declarat, in contextul amenintarii lui Klaus Iohannis la adresa premierului Dancila, ca astfel de expresii si amenintari le-am vazut prin filme. intrebat daca ia in calcul.

Calin Popescu Tariceanu, intalnire de TAINA cu Liviu Dragnea

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit, luni, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis de convocare a premierului Viorica Dancila la Cotroceni. Detalii AICI) Cei doi nu s-au intlnit ca de.

Liviu Dragnea: Ultima amenintare a lui Iohannis este continuarea unui plan, set de actiuni ale presedintelui indreptate impotriva Guvernului

Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor, a facut o serie de declaratii la Palatul Parlamentului. Ultima amenintare a presedintelui Iohannis la adresa prim-ministrului, Viorica Dancila, este continuar.

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca incalca legea: Ar trebui sa ceara mandat cand merge la Consiliul European

Liviu Dragnea ii da replica presedintelui Klaus Iohannis dupa ce acesta a acuzat-o pe viorica Dancila ca na mers in Israel sa discute despre mutarea ambasadei Romaniei fara a avea madat. Liderul PSD a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )