Libnet.ro
UNICEF

07:15

Liviu Dragnea, reactie dupa ce PSD a hotarat sa il remanieze pe Tudorel Toader: Eu l-am sustinut si il respect

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, reactie dupa ce PSD a hotarat sa il remanieze pe Tudorel Toader: Eu l-am sustinut si il respect

Sedinta CEx a luat sfarsit. PSD a votat remanierea lui Toader din functia de ministru al Justitiei. Din totalul celor din CEx a fost doar un singur vot impotriva, cel a lui Dumitru Buzatu. Tudorel. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, reactie dupa ce PSD a hotarat sa il remanieze pe Tudorel Toader: Eu l-am sustinut si il respect

Sedinta CEx a luat sfarsit. PSD a votat remanierea lui Toader din functia de ministru al Justitiei. Din totalul celor din CEx a fost doar un singur vot impotriva, cel a lui Dumitru Buzatu. Tudorel.

Liviu Dragnea, mesaj dupa mitingul de la Craiova: Legatura dintre PSD si cetatenii romani nu poate fi taiata

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a multumit celor care au fost prezenti la mitingul de la Craiova pentru a-i sustine pe candidatii PSD la alegerile europarlamentare. Le multumesc din suflet celor peste 45.

Mutare-soc in dosarul lui Liviu Dragnea. Procesul liderului PSD a fost suspendat jumatate de ora

Update:Sedinta de judecata a fost suspendata pentru 30 de minute, in cazul lui Liviu Dragnea. Avocatii au facut o cerere de recuzare pe numele magistratului Simona Encean pe motiv ca sotul acesteia ar fi.

Deputatul AKM: Nu exista sa fie condamnat presedintele Liviu Dragnea. Sa va bagati in cap

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, a declarat luni ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, este nevinovat si ca poporul ii va arata sistemului paralel daca va mai continua sa influenteze judecatorii.

PSD, in stand-by: Social-democratii amana sanctionarea lui Tudorel Toader si asteapta o noua strategie din partea lui Liviu Dragnea / Toate planurile sunt suspendate pana la noi ordine (surse)

Dupa ce judecatorii de la inalta Curte au decis amanarea sentintei in dosarul angajarilor fictive cu aproape trei saptamani, social-democratii isi reconsidera pozitia si au anulat remanierea lui Tudorel Toader dar si sedinta Comitetului Executiv. Amanarea are loc in contextul in care senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader. Surse social-democrate au declarat pentru Hotews. ro ca Liviu Dragnea ar fi dat semnale in interiorul partidului ca se suspenda toate actiunile.

Eugen Tomac (PMP): Tudorel Toader a fost trimis in Guvern pe post de avocat al lui Liviu Dragnea. Sunt convins ca va ramane ministru pana pe 27 mai (VIDEO)

Tudorel Toader a fost folosit total si a fost trimis in Guvern pe post de avocat al lui Liviu Dragnea, a declarat Eugen Tomac, pentru B1 TV. Presedintele PMP mai crede ca Toader va ramane ministru al Justitiei.

Liviu Dragnea: Eugen Nicolicea este o propunere foarte buna. Stie procedurile, are cunostinte juridice foarte bune si este foarte riguros. PSD are foarte multa incredere in el

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a afirmat, miercuri, ca Eugen Nicolicea, propunerea social-democratilor pentru inlocuirea lui Tudorel Toader la Ministerul Justitiei, stie procedurile, are cunostinte juridice.

Tudorel Toader s-a dus la Liviu Dragnea. Se decide soarta ministrului Justitiei

Dupa disputa cu Florin Iordache, Tudorel Toader a ajuns direct in biroul lui Liviu Dragnea. Discutia dintre cei doi are loc cu doar o zi inaintea posibilei votari a motiunii simple prin care Opozitia cere.

Liviu Dragnea, dupa CEx: Li s-a cerut ministrilor sa treaca la reorganizarea ministerelor, sa fie mai putina sefime in judete

Liviu Dragnea a declarat, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca ministrilor li s-a cerut sa reorganizeze ministerele, astfel incat sa existe mai putina sefime in judete. Pentru asta, ei au.

VIDEO LIVETEXT Procesul lui Liviu Dragnea este in desfasurare / Seful PSD, intampinat de protestatari, dar si de sustinatori la inalta Curte / Trei persoane, duse la audieri

Mai multi protestatari, dar si sustinatori ai lui Liviu Dragnea s-au adunat in fata Curtii Supreme, unde liderul PSD a venit pentru a fi audiat la ce ar putea fi ultimul termen al procesului in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. -----------------UPDATE 13:55 Liviu Dragnea se declara din nou nevinovat, in instanta. 13:54 incepe audierea lui Liviu Dragnea12:39 Procesul s-a reluat. Cererea avocatei lui Dragnea, de recuzare a unei judecatoare din complet, a fost respinsa ca nefondata. 11:27 Sedinta se suspenda pentru jumatate de ora, dupa ce un avocat a cerut recuzarea unui judecator.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )