Libnet.ro
UNICEF

21:45

Liviu Dragnea, dupa CEx: Li s-a cerut ministrilor sa treaca la reorganizarea ministerelor, sa fie mai putina sefime in judete

B1 B1,
Liviu Dragnea, dupa CEx: Li s-a cerut ministrilor sa treaca la reorganizarea ministerelor, sa fie mai putina sefime in judete

Liviu Dragnea a declarat, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca ministrilor li s-a cerut sa reorganizeze ministerele, astfel incat sa existe mai putina sefime in judete. Pentru asta, ei au. continuă pe B1

Cum l-a IRONIZAT Victor Ponta pe Liviu Dragnea dupa ce le-a cerut Liei Olguta Vasilescu si lui Claudiu Manda sa-i fie nasi (VIDEO)

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, l-a ironizat pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta i-a invitat pe Lia Olguta Vasilescu si pe Claudiu Manda sa-i fie nasi la o viitoare nunta cu Irinei.

VIDEO LIVETEXT Procesul lui Liviu Dragnea este in desfasurare / Seful PSD, intampinat de protestatari, dar si de sustinatori la inalta Curte / Trei persoane, duse la audieri

Mai multi protestatari, dar si sustinatori ai lui Liviu Dragnea s-au adunat in fata Curtii Supreme, unde liderul PSD a venit pentru a fi audiat la ce ar putea fi ultimul termen al procesului in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. -----------------UPDATE 13:55 Liviu Dragnea se declara din nou nevinovat, in instanta. 13:54 incepe audierea lui Liviu Dragnea12:39 Procesul s-a reluat. Cererea avocatei lui Dragnea, de recuzare a unei judecatoare din complet, a fost respinsa ca nefondata. 11:27 Sedinta se suspenda pentru jumatate de ora, dupa ce un avocat a cerut recuzarea unui judecator.

DNA a cerut preschimbarea termenelor de judecata din dosarele Liviu Dragnea si Valcov

Procurorii DNA au facut cereri de preschimbare a termenelor de judecata stabilite de judecatorii ICCJ in dosarele lui Liviu Dragnea si Darius Valcov, motivul fiind judecarea cu celeritate a acestor cauze, a informat, astazi, Biroul de presa al DNA.

DNA a cerut preschimbarea termenelor de judecata in dosarele lui Liviu Dragnea si Darius Valcov

Procurorii DNA au facut cereri de preschimbare a termenelor de judecata stabilite de judecatorii ICCJ in dosarele lui Liviu Dragnea si Darius Valcov, motivul fiind judecarea cu celeritate a acestor cauze, a.

DNA cere Curtii Supreme termene mai scurte in dosarele in care sunt judecati Liviu Dragnea si Darius Valcov

DNA a cerut instantei supreme preschimbarea termenelor in dosarele in care sunt judecati Liviu Dragnea si Darius Valcov, procurorii solicitand astfel judecarea cu celeritate a acestor cauzelor.

Decizie de ultim moment pentru Liviu Dragnea. Ce a decis instanta

Judecatorii au decis sa amane procesul lui Liviu Dragnea pentru 20 mai, data la care a fost decis un nou termen. Ceea ce se anunta a fi ultimul termen in procesul lui Liviu Dragnea a devenit, dupa ziua de luni, un posibil penultim termen. Judecatorii au decis sa mai stabileasca o sedinta de dezbateri pe [] .

Liviu Dragnea, in fata judecatorilor: astazi este sentinta finala si ar putea ajunge dupa gratii

Tertipurile lui Dragnea s-au epuizat, iar astazi va ajunge in fata instantei supreme din stat pentru a afla sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Procesul lui Liviu Dragnea este programat sa inceapa astazi de la ora 11:00. Seful PSD a fost deja condamnat cu executare la trei ani de inchisoare, dar a facut apel la [] .

Cum e iesit Liviu Dragnea de la inalta Curte, dupa ce a fost audiat de judecatori VIDEO

Liviu Dragnea a iesit de la audierile de la inalta Curte de Casatie si Justitie privind dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD nu a facut declaratii la iesirea din sediu. Acesta a fost intampinat si.

Cum a iesit Liviu Dragnea de la inalta Curte, dupa ce a fost audiat de judecatori VIDEO

Liviu Dragnea a iesit de la audierile de la inalta Curte de Casatie si Justitie privind dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD nu a facut declaratii la iesirea din sediu. Acesta a fost intampinat si.

Procesul lui Liviu Dragnea s-a reluat dupa ce fusese suspendat jumatate de ora. Judecatorii au respins cererea de recuzare a magistratului Enceanu

Update: Completul de judecatori a revenit in sala de judecata. Judecatorii au hotaratsa respinga cererea formulata de avocatii lui Liviu Dragnea de recuzare a Simonei Enceanu, magistrat care face.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )