Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, reactie dupa ce Senatul a adoptat propunerea de redefinire a familiei

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, reactie dupa ce Senatul a adoptat propunerea de redefinire a familiei

Liviu Dragnea saluta decizia Parlamentului referitoare la revizuirea Constitutiei privind definirea familiei. Salut decizia Parlamentului referitoare la revizuirea Constitutiei privind definirea familiei. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce fotografiile prezentate de Ponta: Sunt metode securiste. Sa scoata toate pozele

Liviu Dragnea a reactionat imediat ce Victor Ponta a prezentat, in exclusivitate pe B1TV, noi imagini care il arata alaturi de ceea ce numeste statul paralel: George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce fotografiile prezentate de Ponta: Sunt metode securiste. Sa scoata toate pozele (VIDEO)

Liviu Dragnea a reactionat imediat ce Victor Ponta a prezentat, in exclusivitate pe B1TV, noi imagini care il arata alaturi de ceea ce numeste statul paralel: George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi.

Liviu Dragnea: Legea offshore va fi adoptata n trei saptamni. Indiferent de presiuni, parlamentarii nostri nu vor ceda

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca a avut o discutie tensionata cu reprezentantii OMV si Exxon, care i-au transmis ca, dupa ce vor vedea forma finala a legii offshore, vor lua decizia de a continua sau nu investitiile in Marea Neagra. Dragnea a subliniat ca legea va fi adoptata in trei saptamani, adaugand ca indiferent de ce presiuni se vor face asupra sa si a partidului, parlamentarii nu vor ceda.

Liviu Dragnea: Vreau ca Legile securitatii nationale sa fie adoptate n aceasta sesiune / M-au condamnat, dar PSD nu a cedat, acum ncearca din interior / Pentru mine ideea amnistiei nu este o iluzie juridica, Guvernul nu trebuie s-o mai lungeasca mult

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara, invitat la Antena 3, ca vrea ca in aceasta sesiune parlamentara sa fie adoptat pachetul de legi privind securitatea nationala, prin care serviciile secrete sa nu mai aiba puterea sa faca sau sa darame guverne, majoritati parlamentare, sa faca sau sa desfaca partide, sa influenteze decizii, sa influenteze parchete, sa trimita sentinte in plic. El a mai spus ca pentru el si PSD ideea unei amnistii nu este o iluzie juridica, sustinand ca trebuie o solutie care sa repare nenorocirile cauzate de protocoale, si a cerut acest lucru Guvernului. Nu trebuie s-o mai lungeasca mult, a atentionat el. Dragnea a insistat de asemenea ca Legile Justitiei trebuie sa intre in vigoare in 2019. Dragnea anunta o remaniere guvernamentala pana la finalul lunii septembrie sau inceput de octombrieDragnea: Saptamana viitoare vor iesi informatii despre faptul ca s-au finantat protestele din externDragnea despre o eventuala excludere a Gabrielei Firea din PSD: Sper sa nu ajungem aici. Nu am fost adeptul unor pedepse dure in partidDragnea: George Maior urmeaza sa fie audiat in Comisia de politica externa. inca se mai crede directorul SRIDragnea: Trebuie sa avem candidat comun PSD-ALDE. Am convenit cu Tariceanu sa nu pronuntam nume.

DIICOT verifica cine a fost in spatele protestului 10 august, dupa declaratiile lui Liviu Dragnea

Procurorii DIICOT fac verificari si analizeaza dacase impune deschiderea unui dosar penal dupa declaratiile lui Liviu Dragnea. Presedintele PSD a spus ca protestul din 10 august a fost finantat din.

Liviu Dragnea, la Subiectiv, in aceasta seara, de la ora 21:00. Este prima iesire a liderului PSD, dupa ce Gabriela Firea i-a cerut retragerea

Liviu Dragnea raspunde atacurilor Gabrielei Firea. Duminica seara, la ora 21:00, are loc prima iesire a liderului PSD, la emisiunea Subiectiv, dupa ce Primarul Capitalei i-a cerut retragerea din fruntea.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: ii zic lui Maior sa scoata toate pozele

Liviu Dragnea a reactionat dupa ce fostul premier Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine in care presedintele PSD apare umar la umar cu fostul sef SRI, George Maior. Iar pe canapeaua din.

Gazul din Marea Neagra a ajuns sa se negocieze in biroul lui Liviu Dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a ajuns sa faca pe cont propriu legi de care depinde securitatea energetica a Romaniei, dupa ce negocierile privind legea offshore de exploatare a gazelor din Marea Neagra s-au mutat din Parlament in propriul sau birou.

Liviu Dragnea despre o eventuala excludere a Gabrielei Firea din PSD: Sper sa nu ajungem aici. Nu am fost adeptul unor pedepse dure n partid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat duminica seara, la Antena 3, faptul ca s-ar fi discutat in partid despre un alt candidat la Primaria Capitalei pentru anul 2020, dupa scandalul in care este implicata Gabriela Firea, adaugand ca spera sa nu se ajunga la excluderea acesteia din PSD. Dragnea a declarat, insa, duminica seara, ca in partid va exista o discutie serioasa referitor la atacurile lansate de Gabriela Firea in ultima saptamana, subliniind ca el nu a fost niciodata adeptul unor pedepse dure.

Gabriela Firea: S-a umplut paharul. Am suportat atacuri la persoana si la familie pornite de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )