Libnet.ro
UNICEF

05:45

Liviu Dragnea, reactie in scandalul din Justitie

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, reactie in scandalul din Justitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, miercuri, despre cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Liviu Dragnea nu exclude o contestatie la CCR, in cazul in care presedintele Klaus Iohannis nu. continuă pe Antena3

Audiere-bomba in scandalul din justitie. Vlad Cosma: Eram folosit de catre Negulescu in dosarele cu oameni politici

Audiere bomba, in aceasta dimineata, la Parchetul General. Fostul deputat Vlad Cosma, cel de la care a pornit scandalul legat de DNA, ajunge in fata anchetatorilor. Vlad Cosma va da explicatii in legatura.

Audiere-bomba in scandalul din justitie

Audiere bomba, in aceasta dimineata, la Parchetul General. Fostul deputat Vlad Cosma, cel de la care a pornit scandalul legat de DNA, ajunge in fata anchetatorilor. Vlad Cosma va da explicatii in legatura.

Liviu Dragnea il taxeaza pe presedintele Iohannis

Liviu Dragnea il taxeaza pe presedintele Klaus Iohannis, care a afirmat ca cererea de revocare a sef.

Liviu Dragnea: George Maior a ascuns foarte multe lucruri la audierea in Comisia SRI. Cand o sa am si eu loc, o sa spun multe lucruri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, ca fostul sef al SRI George Maior a ascuns foarte multe lucruri la audierea in Comisia SRI, sustinand ca si el va spune multe lucruri cand va fi invitat.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL despre SUSPENDAREA presedintelui Klaus Iohannis: Categoric... (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu se ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta va refuza sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea.

Liviu Dragnea: Am discutat azi cu ExxonMobil despre proiectul legii offshore. Nu vrem sa priveze statul roman de resurse importante

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca s-a intalnit la Parlament cu o delegatie a companiei petroliere americane ExxonMobil, cu care a discutat despre proiectul legii offshore legea care stabileste redeventele pentru explotarile de petrol si gaze din Marea Neagra): legea a trecut de Senat, o vom analiza in comisia de specialitate din Camera Deputatilor, dar vom mai cere un punct de vedere de la Guvern, ne intereseaza sa vedem care e si castigul statului roman.

Liviu Dragnea, ultimele detalii despre demiterea lui Kovesi. Ce masuri se vor lua

Liviu Dragnea a sustinut o declaratie de presa, unde a vorbit despre demiterea lui Kovesi. Presedintele PSD a spus ca o posibila suspendarea a presedintelui Klaus Iohannis va fi exlcusa. Categoric nu luam .

Liviu Dragnea si membrii Comisiei pentru legile justitiei se vor intalni cu Timmermans pe 1 martie

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se va intalni pe 1 martie cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si cu membrii Comisiei speciale pentru legile Justitiei. Pe 1 martie,.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, la Bucuresti, de 1 martie. Prima intalnire, cu Liviu Dragnea

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, se va afla la Bucuresti pe 1 martie. Potrivit programului oficial, prima intalnire a oficialului european va fi cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, apoi cu reprezentantii Comisiei pentru legile Justitiei.

Liviu Dragnea: Nu avem de ce sa dam explicatii Comisiei Europene

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a confirmat ca va avea, joi, o intalnire cu pr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )