Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea: Nu avem de ce sa dam explicatii Comisiei Europene

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Nu avem de ce sa dam explicatii Comisiei Europene

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a confirmat ca va avea, joi, o intalnire cu pr. continuă pe România Liberă

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, la Bucuresti, de 1 martie. Prima intalnire, cu Liviu Dragnea

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, se va afla la Bucuresti pe 1 martie. Potrivit programului oficial, prima intalnire a oficialului european va fi cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, apoi cu reprezentantii Comisiei pentru legile Justitiei.

Liviu Dragnea si membrii Comisiei pentru legile justitiei se vor intalni cu Timmermans pe 1 martie

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se va intalni pe 1 martie cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si cu membrii Comisiei speciale pentru legile Justitiei. Pe 1 martie,.

Frans Timmermans se intalneste joi dimineata cu membri din Comisia pe legile justitiei. Stelian Ion (USR): Ingrijorarile Comisiei Europene au atins, pe buna dreptate, cote maxime

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans se va afla in Bucuresti, miercuri si joi, pentru o vizita oficiala, in cadrul careia va avea intalniri cu Klaus Iohannis, Viorica Dancila, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, iar joi dimineata, dupa intalnirea cu liderul PSD, are programata o intalnire si cu membri ai Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru legile justitiei. Potrivit deputatului USR Stelian Ion, membru in comisia speciala, intalnirea va avea loc intre 10. 15, iar Timmermans va fi insotit de alte 5 persoane in delegatie.

CADOU de Martisor pentru Dragnea. Prim-vicepresedintele Comisiei Europene vine la Bucuresti

De Martisor, Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, vine la Bucuresti pentru o serie de discutii cu oficialii romani. Primul pe lista este Liviu Dragnea. Joi, imediat dupa ce va ateriza pe.

Viorica Dancila anunta cine ar putea fi candidatul PSD in alegerile prezidentiale. Va fi acesta Liviu Dragnea?

Premierul Viorica Dancila sustine intr-o emisiune televizata ca Liviu Dragnea ar putea fi candidatul cu care PSD va merge in alegerile prezidentiale din 2019. in ceea ce priveste alegerile, avem.

Liviu Dragnea se gandeste ca ar putea fi arestat

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a confirmat ca va avea, joi, o intalnire cu pr.

Liviule, arata ca esti roman crescut la tara si cere-ti scuze! Apel de URGENTA catre Liviu Dragnea

Vicepresedintele PNL, Florin Citu, ii cere sefului PSD, Liviu Dragnea, sa-si ceara scuze public, acuzandu-l ca a pus mana pe toate institutiile si le foloseste cum vrea el. Afirmatiile lui Citu.

Liviu Dragnea: George Maior a ascuns foarte multe lucruri la audierea in Comisia SRI. Cand o sa am si eu loc, o sa spun multe lucruri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, ca fostul sef al SRI George Maior a ascuns foarte multe lucruri la audierea in Comisia SRI, sustinand ca si el va spune multe lucruri cand va fi invitat.

Liviu Dragnea, reactie in scandalul din Justitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, miercuri, despre cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Liviu Dragnea nu exclude o contestatie la CCR, in cazul in care presedintele Klaus Iohannis nu.

Fostul director SRI George Maior a confirmat ca Liviu Dragnea si Codruta Kovesi au participat la petrecerile SRI: Ce alti sefi de institutii au fost prezentiin vilele Serviciului

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii George Maior a spus marti, in timpul audierilor de la Comisia de control al activitatii SRI, ca Liviu Dragnea, Codruta Kovesi, Livia Stanciu si Victor Ponta au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )