Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, replica taioasa pentru Mugur Isarescu, dupa ce BNR a majorat prognoza de inflatie: Uitati ca avuseram 5,1% crestere economica!

B1 B1,
Liviu Dragnea, replica taioasa pentru Mugur Isarescu, dupa ce BNR a majorat prognoza de inflatie: Uitati ca avuseram 5,1% crestere economica!

Un nou schimb de replici intre Liviu Dragnea si Mugur Isarescu. Seful PSD ii transmite un mesaj taios guvernatorului BNR, dupa ce prognoza de inflatie pentru finalul de an a fost majorata la 4,2%. Nu. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre remaniere: Pentru mine subiectul este inchis. Discutam dupa alegeri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in judetul Dolj, ca pentru el subiectul unei remanieri guvernamentale este inchis pana dupa alegerile europarlamentare din 26 mai. intrebat daca va accepta.

Liviu Dragnea, noi masuri pentru fermieri: Vom aloca mai multi bani pentru agricultura

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa, aspect la.

Liviu Dragnea, reactie dupa avertismentul lui Isarescu: S-a dovedit ca ceea ce am prognozat noi in programul de guvernare s-a confirmat in realitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca actuala guvernare a marit veniturile romanilor pentru ca preturile cresteau oricumsi a adaugat ca nu comenteaza prognoza BNR de.

Corina Cretu, replica pentru Liviu Dragnea: Discursul impotriva mea se bazeaza pe dezinformare

Comisarul european Corina Cretu ii raspunde liderului PSD, Liviu Dragnea, care a acuzat-o ca este mincinoasa, ea spunand ca decizia de a trimite scrisoarea de avertisment catre Romania nu a fost luata in Colegiul Comisarilor.

MUGUR ISARESCU: Nu vad motive de depreciere a leului

Nu avem motive serioase sa vedem o depreciere a leului, cu exceptia deficitului comercial, dar sa nu ma intrebati cat va fi cursul, pentru ca nici eu nu stiu, a declarat, astazi, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, in conferinta privind Raportul trimestrial asupra inflatiei.

MUGUR ISARESCU: Robor-ul a fost demonizat

Robor-ul a fost demonizat, a spus, ieri, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, subliniind ca persoanele care asteapta ca noul indicator pentru credite - IRCC - sa faca dreptate pentru toata lumea, se inseala.

Ce se ascunde in spatele mesajului optimist al Guvernatorului BNR. Cele 10 avertismente transmise vineri de Mugur Isarescu

Eu cred ca prezentarea mea de astazi a fost constructiva, ca sa nu zic pozitiva. N-am transmis nimic ca se rupe, se prabuseste, a spus vineri Guvernatorul BNR Mugur Isarescu, in conferinta de presa in care a prezentat Raportul privind inflatia. Prezentarea a fost facuta ca de obicei, avand un ton cald si zambitor, dar Raportul in sine nu este deloc zambitor. Cel putin 10 avertismente sunt trecute acolo, explicit sau implicit, iar lectura documentului ar trebui facuta foarte serios la nivelul Guvernului si al consilierilor responsabili cu strategia economica.

Liviu Dragnea sustine ca el a anulat mitingul PSD. Ce mesaj a transmis

Liviu Dragnea sustine ca el este cel care a decis anularea mitingului PSD care era programat saptamana viitoare, la Romexpo. Liderul social-democrat este de parere ca in ultima saptamana de campanie electorala este mai important ca membrii de partid sa stea in dispozitivele de campanie si sa discute cu oamenii. Dupa ce primarul general al [] .

Liviu Dragnea, reactie la scandalul de la Cimitirul Valea Uzului: Problemele nu se rezolva asa. E nevoie de multa cumpatare

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, dupa incidentul din Valea Uzului, ca institutiile statului trebuie sa stabileasca granita dintre Bacau si Harghita. Acestaindeamna institutiile.

Liviu Dragnea: Iohannis nu poate fi banuit de prea multa inteligenta

Liviu Dragnea il ataca dur pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele s-a incurcat in intrebarile de la referendum. Seful PSD spune despre presedintele tarii ca nu poate fi banuit de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )