Libnet.ro
UNICEF

16:45

Liviu Dragnea s-a bucurat de libertate. O zi

B1 B1,
Liviu Dragnea s-a bucurat de libertate. O zi

Liviu Dragnea a avut o zi de libertate. Conducerea penitenciarului Rahova a fost de acord ca fostul sef PSD sa fie eliberat pentru 24 de ore. Dragnea a iesit din inchisoare joi in jurul pranzului si s-a intors vi. continuă pe B1

Liviu Dragnea ar putea fi liber pentru o zi

Liviu Dragnea ar putea sa beneficieze de o zi de libertate, pana la urma. Comisia de liberari a penitenciarului Rahova a aprobat cererea fostului lider PSD, insa, dupa informeaza Digi24, aceasta trebuie aprobata si de conducerea penitenciarului.

Decizie de ultima ora! Liviu Dragnea a primit permisia de a iesi din inchisoare. Cand se va bucura fostul lider PSD de o zi de libertate

Liviu Dragnea a primit o veste buna in spatele gratiilor. Comisia de liberari i-a semnat cererea de a iesi din inchisoare, astfel ca fostul lider al PSD va fi din nou liber, pentru o zi. Acesta ar urma sa iasa din inchisoare saptamana viitoare. Liviu Dragnea a primit permisia de a iesi din inchisoare Liviu .

Gabriela Firea: Liviu Dragnea cred ca era azi in libertate, daca...

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, crede ca Liviu Dragnea ar fi putut fi acum in libertate. insa ar fi trebuit sa faca ce l-au sfatuit pucistii din partid acum un an, adica sa se retraga. Liviu.

Totul s-a intamplat in mare secret. Liviu Dragnea a iesit din inchisoare

Liviu Dragnea a fost eliberat din inchisoare! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a iesit din spatele gratiilor in secret. Cu toate ca s-a zvonit ca nu i se va acorda permisia de 24 de ore de libertatea, se pare ca sefii Penitenciarului Rahova s-au razgadit. Cum s-a petrecut totul si de ce decizia finala .

Surse. Liviu Dragnea a fost acasa pentru o zi. S-a intors deja in puscarie

Penitenciarul Rahova i-a aprobat o permisie de o zi fostului lider PSD Liviu Dragnea, potrivit Realitatea Plus fosta Realitatea TV). Dragnea a fost ieri acasa, a stat 24 de ore, iar de dimineata a revenit la puscarie. Luni, Liviu Dragnea a implinit 57 de ani.

FOTO. Cum a fost fotografiata Irina Tanase exact in ziua in care Liviu Dragnea a fost eliberat din inchisoare! Oamenii au reactionat imediat!

Liviu Dragnea a fost eliberat din inchisoare, pentru o zi. Fostul lider PSD a iesit din spatele gratiilor pe 31 octombrie, in jurul pranzului si s-a intors la Penitenciarul Rahova pe 1 noiembrie, dupa 24 de ore.

Surse Antena 3: Liviu Dragnea a iesit din inchisoare pentru o zi. Fostul lider al PSD este dezamagit de Viorica Dancila

Liviu Dragnea a primit permisie de o zi de la Penitenciarul Rahova. Fostul lider PSD a stat acasa 24 de ore, iar vineri dimineata a revenit in puscarie. Surse Antena 3 au declarat ca Dragnea a slabit destul de mu.

Liviu Dragnea pierde procesul in care contesta actuala conducere a PSD

Curtea de Apel Bucuresti a respins, joi,solicitarea lui Liviu Dragnea de sesizare a Curtii de Justitie a Uniunii Europene si a Curtii Constitutionale in procesul in care contestat noua conducere a PSD.

Liviu Dragnea pierde definitiv un prim proces intentat din Penitenciarul Rahova

Curtea de Apel Bucuresti a respins solicitarea lui Liviu Dragnea de sesizare a Curtii de Justitie a Uniunii Europene si a Curtii Constitutionale in procesul in care a contestat noua conducere a PSD stabilita la Congresul organizat dupa incarcerarea sa.

Lovitura pentru Liviu Dragnea in lupta cu PSD. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererile fostului lider al social-democratilor

Un nou termen in procesul in care Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, contesta actuala conducere a partidului, stabilita la Congresul din 29 iunie, este programat joi la Curtea de Apel Bucuresti. La termenul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )