Libnet.ro
UNICEF

12:45

Decizie de ultima ora! Liviu Dragnea a primit permisia de a iesi din inchisoare. Cand se va bucura fostul lider PSD de o zi de libertate

Playtech Playtech,
Decizie de ultima ora! Liviu Dragnea a primit permisia de a iesi din inchisoare. Cand se va bucura fostul lider PSD de o zi de libertate

Liviu Dragnea a primit o veste buna in spatele gratiilor. Comisia de liberari i-a semnat cererea de a iesi din inchisoare, astfel ca fostul lider al PSD va fi din nou liber, pentru o zi. Acesta ar urma sa iasa din inchisoare saptamana viitoare. Liviu Dragnea a primit permisia de a iesi din inchisoare Liviu . continuă pe Playtech

Decizie de ultima ora! PRO TV a incetat colaborarea cu Dana Budeanu. Reactia postului tv la postarea, pe Facebook, a creatoarei de moda

PRO TV a luat o decizie de ultima ora. Statia a incetat colaborarea cu creatoarea de moda Dana Budeanu, dupa ce a postat, pe Facebook, un mesaj scandalos, distribuit de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care este jignitor la adresa fondatoarelor Daruieste Viata. Motivul: trustul nu se asociaza cu principiile designerului. PRO TV a incetat colaborarea .

Liviu Dragnea, fara permisie de ziua lui: sarbatoreste varsta de 57 de ani dupa gratii

Directorul penitenciarului Rahova i-a refuzat vineri cererea fostului presedinte al PSD, Liviu Dragnea, de a beneficia de o permisie astazi cu ocazia zilei sale de nastere, cand implineste 57 de ani. Desi fusese aprobata initial de catre comisia penitenciarului, permisia a fost refuzata la scurt timp dupa ce informatia a ajuns in presa.

Liviu Dragnea, cadouri din puscarie pentru logodnica sa? Ce a primit Irina Tanase si a vrut sa arate tuturor

Irina Tanase isi tine la curent prietenii din mediul online cu diverse postari. Tanara le arata adesea ce face, in absenta lui Liviu Dragnea, iar de curand a impartasit cu internutii o surpriza pe care i-a facut-o chiar seful PSD. Desi se afla in spatele gratiilor, acesta este foarte atent fata de iubita lui si .

Lacrimi si poezie de ziua lui Liviu Dragnea, inchis la Rahova

Fostul lider PSD si-a sarbatorit ziua de nastere in spatele gratiilor penitenciarului Rahova, unde a primit vizita celor doi copii si a iubitei sale, Irina Tanase. Codrin Stefanescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, a declarat ca acesta a ramas puternic, insa nu optimist.

Anunt de ultima ora despre pensii si salarii! Ce trebuie sa afle imediat romanii

Ministrul propus al Muncii, Violeta Alexandru, a primit aviz negativ in comisiile de specialitate ale Parlamentului. in cadrul audierilor, a declarat ca pensiile si salariiile nu vor fi taiate in 2020 si a anuntat ca intentioneaza sa elimine supra-impozitarea contractelor de munca part-time. Ministrul propus al Muncii, anunt despre pensii si salarii Violeta Alexandru a .

Liviu Dragnea aniverseaza 57 de ani in puscarie. Imagini unice cu fostul lider PSD in scoala generala

Liviu Dragnea a implinit 57 de ani. Fostul lider PSD isi aniverseaza ziua de nastere in Penitenciarul Rahova, unde isi ispaseste condamnarea de 3 ani si 6 luni de inchisoare din dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Social-democratii i-au trimis mai multe mesaje cu ocazia zilei de nastere. Liviu Dragnea aniverseaza 57 de ani in .

Liviu Dragnea pierde procesul in care contesta actuala conducere a PSD

Curtea de Apel Bucuresti a respins, joi,solicitarea lui Liviu Dragnea de sesizare a Curtii de Justitie a Uniunii Europene si a Curtii Constitutionale in procesul in care contestat noua conducere a PSD.

Liviu Dragnea pierde definitiv un prim proces intentat din Penitenciarul Rahova

Curtea de Apel Bucuresti a respins solicitarea lui Liviu Dragnea de sesizare a Curtii de Justitie a Uniunii Europene si a Curtii Constitutionale in procesul in care a contestat noua conducere a PSD stabilita la Congresul organizat dupa incarcerarea sa.

Lovitura pentru Liviu Dragnea in lupta cu PSD. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererile fostului lider al social-democratilor

Un nou termen in procesul in care Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, contesta actuala conducere a partidului, stabilita la Congresul din 29 iunie, este programat joi la Curtea de Apel Bucuresti. La termenul.

Liviu Dragnea ar putea fi liber pentru o zi

Liviu Dragnea ar putea sa beneficieze de o zi de libertate, pana la urma. Comisia de liberari a penitenciarului Rahova a aprobat cererea fostului lider PSD, insa, dupa informeaza Digi24, aceasta trebuie aprobata si de conducerea penitenciarului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2073 seconds )