Libnet.ro
UNICEF

18:45

Liviu Dragnea s-a razgandit. Cine va face parte din viitorul guvern

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea s-a razgandit. Cine va face parte din viitorul guvern

Liderul social-democratilor Liviu Dragnea a declarat joi ca mare parte dintre membrii Guvernului Grindeanu se vor regasi in noul executiv pe care il va propune alianta de guvernare PSD -. continuă pe Antena3

Premierul britanic Theresa May a anuntat numele celor care vor face parte din noul Executiv

Premierul britanic Theresa May a anuntat, duminica, numele celor care vor face parte din noul sau cabinet, dupa ce a pierdut majoritatea la alegerile legislative.

Tara care nu va mai accepta refugiati, desi face parte din sistemul UE de cote obligatorii

Ministrul ceh de Interne, Milan Chovanec, a anuntat, luni, ca Republica Ceha nu va mai accepta refugiati in tara, desi face parte din sistemul Uniunii Europene privind cotele obligatorii de relocare a.

Lista ministrilor vehiculati in Cabinetul Grindeanu II: Ponta si Geoana ar putea face parte din noul Guvern

Fostul premier Victor Ponta si fostul ministru de Externe Mircea Geoana ar urma sa faca parte din noul cabinet al premierului Sorin Grindeanu, scrie B1. ro.

Florin Zamfirescu, despre Monica Tatoiu: Femeia asta face parte din genul frustrat-agresiv

Pe contul sau de pe o retea de sociaslizare, Florin Zamfirescu a povestit ce s-a intamplat recent, atunci cand s-a aflat pe acelasi platou de filmare cu Monica Tatoiu. Am.

Scenariu soc pentru inlocuirea lui Grindeanu: Liviu Dragnea ar putea propune un premier de la UDMR

Scandalul din interiorul PSD privind guvernul aprinde imaginatia tuturor. Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, sustine ca are unele informatii care spun ca Liviu Dragnea va oferi functia de premier celor de.

Liviu Dragnea anunta, luni, soarta Guvernului: Daca ajungem la concluzia ca nu avem alta varianta decat schimbarea, o vom propune si pe asta. Grindeanu face apel la stabilitate si predictibilitate, pe Facebook

Presedintele Camerei Deputatilor si seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca a finalizat raportul privind evaluarea ministrilor, iar luni va trage concluziile. Pe de alta parte, premierul Sorin Grindeanu a facut apel, pe contul sau de Facebook, la stabilitate.

VIDEO + LIVE TEXT. Liviu Dragnea, atac la adresa lui Grindeanu: E o unealta. Aseara parca avea ceva in spate care il obliga sa spuna acele lucruri. PSD e sub asediu. Nu imi dau seama cine e in spate, dar e o coordonare profesionista

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, joi, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu va fi depusa, luni, la Parlament.

VIDEO + LIVE TEXT. Liviu Dragnea, atac virulent la adresa lui Sorin Grindeanu: Aseara parca avea ceva in spate care il obliga sa spuna acele lucruri. PSD e sub asediu. Nu imi dau seama cine e in spate, dar e o coordonare profesionista

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, joi, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu va fi depusa, luni, la Parlament.

Liviu Dragnea: Maine discutam noi propuneri de premier. Sper ca Grindeanu sa nu se agate de procedura. Toti ministrii PSD, cu o exceptie, au demisionat

Liviu Dragnea a facut in aceasta seara, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, declaratii contradictorii despre situatia lui Sorin Grindeanu. Initial, a spus ca ar fi luat act de o presupusa demisie a acestuia, dupa care a spus ca premierul si-a conditionat demisia de plecare lui Dragnea si de numirea de catre Iohannis a uui viitor premier tot de la PSD. Mai tarziu, Dragnea a spus ca spera ca Grindeanu sa nu se agate de procedura. Dragnea a mai anuntat ca maine conducerea PSD va face o noua propunere de premier, dar a refuzat sa spuna daca vor depune o motiune de cenzura impotriva lui Grindeanu daca acesta nu demisioneaza.

Scenariile conspirationiste ale lui Liviu Dragnea: Este o coordonare profesionista, nu stiu cine se afla in spate!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, joi, intr-o conferinta de presa, ca, dupa viteza de organizare a actiunilor de sustinere a lui Sorin Grindeanu, care ocupa in mod ilegitim Palatul Victoria, este clar ca este vorba despre un plan bine pus la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )