Libnet.ro
UNICEF

15:45

Liviu Dragnea s-a razgndit: Nu mai vrea vot final pe Legea Offshore n aceasta saptamna/ Dezbaterile n Camera Deputatilor au fost amnate

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea s-a razgndit: Nu mai vrea vot final pe Legea Offshore n aceasta saptamna/ Dezbaterile n Camera Deputatilor au fost amnate

Dezbaterile din Camera Deputatilor pe Legea offshore, lege aprobata rapid in cursul zilei de luni in Senat, au fost amanate pentru saptamana viitoare, a anuntat Presedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu. Acesta a precizat ca decizia amanarii a fost luata in urma unei discutii cu Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor. Practic, Liviu Dragnea s-a razgandit in privinta adoptarii urgente a Legii. La sfarsitul saptamanii trecute, Dragnea spunea ca legea va ajunge marti in comisiile din Camera Deputatilor, iar miercuri va fi votul final. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea s-a razgandit: Nu mai vrea vot final pe Legea Offshore in aceasta saptamana

Liviu Dragnea pune frana pentru o saptamana Legii Offshore pentru care tot el s-a batut cu pumnii in piept. Dupa ce legea a trecut luni pe repede inainte in Senat, unde PSD si ALDE au adus modificari in.

Mai aveti curajul sa dati SMS-uri de mobilizare la referendum? Raspunsul lui Liviu Dragnea

O jurnalista l-a intrebat pe Liviu Dragnea, azi, la Parlament, daca mai are curajul sa trimita mesaje de mobilizare la vot. Liderul PSD s-a enervat:Chiar imi pare rau ca v-am raspuns!.

Cine sunt nemultumitii care au votat pentru inlaturarea lui Liviu Dragnea si cine a tradat si a schimbat pe final tabara

Liviu Dragnea a repurtat vineri o victorie extrem de importanta in interiorul Comitetului Executiv al PSD si a ramas in continuare presedinte in ciuda faptului ca o tabara importanta de nemultumiti i-au.

Cum se reface Gabriela Firea dupa infrangerea in fata lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea a pierdut lupta impotriva lui Liviu Dragnea, vineri, zi in care liderul PSD a primit un nou vot de incredere in cadrul partidului. La o zi dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD,.

Liviu Dragnea, cerere de ULTIMA ORA pentru Tudorel Toader: Cum vrea liderul PSD sa modifice completele de la ICCJ pentru a scapa de PUSCARIE (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca a vorbit cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si l-a rugat sa faca demersuri in legatura cu desemnarea completelor de 5 judecatori de la inalta Curte de.

Liviu Dragnea, despre incidentul fiului sau: A fost agresat de mai multe ori si a decis sa depuna plangere

Liviu Dragnea a vorbit luni si despre incidentul in care a fost implicat fiul sau, Valentin Dragnea. Liderul PSD a declarat ca nu are foarte multe detalii despre ceea ce s-a intamplat. Nu pot sa va dau.

Seful PSD Teleorman, despre vandalizarea vilei lui Liviu Dragnea: Maine-poimaine ne trezim ca ne este frica sa mai iesim pe strada

Mesajul Demisia a fost sters de pe gardul casei lui Liviu Dragnea din Alexandria, sustine primarul Alexandriei, Victor Dragusin.

Liviu Dragnea: Fiul meu a fost agresat de mai multe ori. S-a hotarat sa depuna plangere. Cine ar fi agresorul, fiu al unui mare actor roman (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca fiul sau s-a hotarat sa depuna o plangere dupa ce a fosta agresat de mai multe ori. intrebat in legatura cu incidentul in care fiul sau si sotia.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos / Amnistia trebuie data. E necesara si o amnistie fiscala / Kovesi conduce Parchetul

Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos pana la 1 ianuarie, a declarat Liviu Dragnea, duminica seara la Antena 3. Liderul PSD spune ca miza o reprezinta preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene care va fi atributul guvernului si al Vioricai Dancila, fapt care nu ii convine lui Iohannis. Dragnea spune ca amnistia trebuie data ca sa dea sansa celor care au fost condamnati pe nedrept in baza protocoalelor cu SRI sa fie judecati corect. Mai mult, seful PSD spune ca s eimpune si o amnistie fiscala.

Alina Gorghiu: PSD se va scufunda impreuna cu Liviu Dragnea. Au ratat acum inca o sansa de a mai schimba ceva

Senatorul PNL Alina Gorghiu sustine ca PSD se va scufunda impreuna cu Liviu Dragnea, iar social-democratii au ratat, odata cu sedinta Comitetului Executiv National al partidului, inca o sansa de a mai schimba ceva.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )