Libnet.ro
UNICEF

14:30

Liviu Dragnea: Fiul meu a fost agresat de mai multe ori. S-a hotarat sa depuna plangere. Cine ar fi agresorul, fiu al unui mare actor roman (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Fiul meu a fost agresat de mai multe ori. S-a hotarat sa depuna plangere. Cine ar fi agresorul, fiu al unui mare actor roman (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca fiul sau s-a hotarat sa depuna o plangere dupa ce a fosta agresat de mai multe ori. intrebat in legatura cu incidentul in care fiul sau si sotia. continuă pe B1

Dragnea: Fiul meu a fost agresat de mai multe ori

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat ca fiul sau a fost agresat de mai multe ori, dar nu stie daca agresiunea a fost verbala sau fizica.

Stefan Caramitru confirma incidentul verbal cu fiul lui Liviu Dragnea: Mi-a fost greu sa nu reactionez

Stefan Caramitru a confirmat faptul ca a existat un incident verbal intre el si fiul lui Liviu Dragnea. intr-un punct de vedere pentru Stiripesurse. ro, fiul lui Ion Caramitru a precizat ca totul ar fi pornit de la.

Legea offshore, retrimisa parlamentului de catre Iohannis, adoptata de Senat. Au fost aduse mai multe modificari: pentru productia petroliera din Marea Neagra se aplica redeventele actuale

Plenul Senatului a adoptat luni proiectul privind legea offshore cu modificarile aduse, tot luni, de senatorii PSD si ALDE in comisiile de specialitate, dupa ce presedintele a cerut reexaminarea acestui proiect. Unul dintre cele mai importante amendamente arata ca pentru productia petroliera din Marea Neagra se aplica actualele redevente. Un alt amendament important este ca pe intreaga perioada a acordurilor petroliere, adica zeci de ani de acum inainte, regimul de redevente si regimul fiscal nu se vor modifica. in plus, vor putea fi deduse atat investitiile efectuate pana in momentul intrarii in vigoare a legii, cat si cele in curs.

Liviu Dragnea, despre incidentul fiului sau: A fost agresat de mai multe ori si a decis sa depuna plangere

Liviu Dragnea a vorbit luni si despre incidentul in care a fost implicat fiul sau, Valentin Dragnea. Liderul PSD a declarat ca nu are foarte multe detalii despre ceea ce s-a intamplat. Nu pot sa va dau.

Seful PSD Teleorman, despre vandalizarea vilei lui Liviu Dragnea: Maine-poimaine ne trezim ca ne este frica sa mai iesim pe strada

Mesajul Demisia a fost sters de pe gardul casei lui Liviu Dragnea din Alexandria, sustine primarul Alexandriei, Victor Dragusin.

Liviu Dragnea: Interventia Jandarmeriei a fost 100% legala/ Aceasta actiune a Parchetului General are ca scop timorarea

Presedintele PSD a declarat vineri seara, dupa victoria din CEx, ca interventia Jandarmeriei din Piata Victoriei din 10 august a fost 100% legala. Liderul PSD sustine ca actiunea Parchetului impotriva sefilor Jandarmeriei are ca scop timorarea.

Stefan Caramitru: Sotia lui Valentin Dragnea ne-a persiflat. Noi am reprosat asocierea cu PSD

Stefan Caramitru transmite, intr-un comunicat de presa remis luni seara Mediafax, ca in urma cu 10 zile a avut loc un incident verbal minor pe strada cu Valentin Dragnea, precizand ca sotia acestuia i-a persiflat, iar el le-a reprosat asocierea cu PSD si agresivitatea fata de cetateni. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat ca fiul sau a fost agresat de mai multe ori, dar nu stie daca agresiunea a fost verbala sau fizica.

Mai aveti curajul sa dati SMS-uri de mobilizare la referendum? Raspunsul lui Liviu Dragnea

O jurnalista l-a intrebat pe Liviu Dragnea, azi, la Parlament, daca mai are curajul sa trimita mesaje de mobilizare la vot. Liderul PSD s-a enervat:Chiar imi pare rau ca v-am raspuns!.

Conacului lui Liviu Dragnea din Alexandria a fost vandalizat

Gardul conacului liderului PSD Liviu Dragnea din Alexandria a fost vandalizat, vineri noaptea, pe acesta fiind scris cu vopsea galbena Demisia. Se pare ca totul s-a intamplat in cursul noptii trecute si.

Ultimele discutii, nainte de CEx. Viorica Dancila si mai multi lideri ai PSD, n biroul lui Liviu Dragnea / Premierul:Lucrurile trebuie lamurite n CEx

Mai multi lideri ai PSD sunt la discutii cu Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor. La discutii a venit si premierul Viorica Dancila. Nu am nimic de declarat. Lucrurile trebuie lamurite in CEx, a spus ea.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )