Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, scrisoare catre Mugur Isarescu, pe tema inflatiei

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, scrisoare catre Mugur Isarescu, pe tema inflatiei

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat marti ca ii va transmite o scrisoare guvernatorului Bancii Nationale, Mugur Isarescu, pe tema inflatiei, la care asteapta. continuă pe Antena3

Dragnea ii trimite o scrisoare lui Isarescu, pe tema inflatiei: Vreau sa primesc niste raspunsuri

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat marti ca ii va trimite o scrisoare guvernatorului Bancii Nationale, Mugur Isarescu, pe tema inflatiei, spunand ca vrea sa primeasca niste raspunsuri.

Viorica Dancila sustine ca va discuta cu Mugur Isarescu. Politica monetara e legata de BNR

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca isi propune sa aiba o discutie cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, pe tema cresterii inflatiei. Vom discuta si.

Eugen Tomac ii cere lui Liviu Dragnea sa urgenteze trimiterea in Camera Deputatilor a proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, caruia ii cere sa urgenteze trimiterea la dezbatere, in plen, a proiectului de lege.

Eugen Tomac ii solicita lui Liviu Dragnea urgentarea trimiterii in Camera Deputatilor a proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, trecut de Senat: Proiectul da mai multa forta democratiei din Romania

Deputatul PMP, Eugen Tomac, solicita, presedintelui Camerei Deputatilor PSD, Liviu Dragnea, printr-o scrisoare deschisa postata peFacebook, urgentarea trimiterii spre dezbatere in plen si supunerea la vot in Camera Deputatilor a proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, adoptat de Senat in 2016. Acesta le mai cere reprezentantilor puterii sa nu fie lacomi si sa voteze proiectul de lege al PMP, pentru a da mai multa forta democratiei din Romania.

Kovesi si DNA, absenti din discutii Liviu Dragnea si Hans Klemm: Daca ar fi deschis subiectul as fi refuzat sa discut (VIDEO)

Tema justitiei si scandalul urias din DNA nu au fost pe agenda discutiile de marti dintre Liviu Dragnea si ambasadorul american Hans Klemm. Liviu Dragnea a anuntat ca acest subiect nu a fost discutat cu ambasa.

Kovesi si DNA, absenti din discutiile dintre Liviu Dragnea si Hans Klemm: Daca ar fi deschis subiectul as fi refuzat sa discut (VIDEO)

Tema justitiei si scandalul urias din DNA nu au fost pe agenda discutiile de marti dintre Liviu Dragnea si ambasadorul american Hans Klemm. Liviu Dragnea a anuntat ca acest subiect nu a fost discutat cu ambasa.

Liviu Dragnea, intalnire cu ambasadorul american Hans Klemm, la Parlament, in plin scandal in justitie. Ce au discutat cei doi oficiali

UPDATE: Desi toata lumea se astepta ca tema principala a discutiilor dintre Liviu Dragnea si Hans Klemm sa fie reprezentata de problemele din justitie, cei doi oficiali au discutat despre elaborarea si.

Productii americane, filmate in Romania: Liviu Dragnea, intalnire cu Universal Studios (VIDEO)

Americanii de la Universal Studios ar putea veni in scurt timp in Romania pentru a produce filme. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat ca in cursul zilei de luni a avut.

Liviu Dragnea, dupa intalnirea cu ambasadorul SUA Hans Klemm: Au fost discutii despre Parteneriatul Strategic intre Romania si SUA

Intalnire exploziva in biroul lui Liviu Dragnea. Ambasadorul Americii in Romania, Hans Klemm, s-a deplasat marti la Parlament unde are o intalnire cu presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu.

Liviu Dragnea NU va fi audiat in Comisia de Aparare din Camera Deputatilor, in scandalul SPP. Cum au votat deputatii PSD-ALDE

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu va audiat de Comisia de Aparare din Camera Deputatilor in scandalul acuzatiilor care il vizeaza pe directorul Serviciului de Paza si Protectie SPP), Lucian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )