Libnet.ro
UNICEF

13:45

Viorica Dancila sustine ca va discuta cu Mugur Isarescu. Politica monetara e legata de BNR

B1 B1,
Viorica Dancila sustine ca va discuta cu Mugur Isarescu. Politica monetara e legata de BNR

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca isi propune sa aiba o discutie cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, pe tema cresterii inflatiei. Vom discuta si. continuă pe B1

Dancila spune ca va discuta cu Isarescu despre cresterea inflatiei: Putem tine lucrurile sub control

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca in perioada urmatoare va avea o discutie cu guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, pe tema cresterii inflatiei, potrivit Agerpres. Si ministrul de Finante a anuntat acelasi lucru, luni.

Premierul Dancila spune ca va discuta cu Isarescu despre cresterea inflatiei: Putem tine lucrurile sub control

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca in perioada urmatoare va avea o discutie cu guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, pe tema cresterii inflatiei, scrie Agerpres .

in ce tara va merge Viorica Dancila in prima vizita oficiala ca premier

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, in cadrul celei de-a XXI-a sesiuni a adunarii Asociatiilor Comunelor din Romania A. Co. R), ca in 27 februarie va face o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu premierul Pavel Filip, pentru a discuta despre intarirea cooperarii dintre cele doua Guverne.

Viorica Dancila va face o vizita la Chisinau pe 27 februarie

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, in cadrul celei de-a XXI-a sesiuni a adunarii Asociatiilor Comunelor din Romania A. Co. R), ca in 27 februarie va face o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu premierul Pavel Filip, pentru a discuta despre intarirea cooperarii dintre cele doua Guverne, transmite news. ro.

Cat de bogata e Viorica Dancila. Averea premierului a crescut de la an la an

Averea noului premier PSD, Viorica Dancila, a crescut de la ultima declaratie oficiala cu peste 12 mii de euro. Potrivit ultimului document postat pe site-ul Guvernului saptamana trecuta, primul ministru are in conturi o suma cumulata de peste 120 de mii de euro si este proprietara mai multor terenuri in Predeal, Dolj si Teleorman. Viorica Dancila a avut, in 2017, in calitate de europarlamentar, un venit anual de aproximativ 80. 000 euro.

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA privind indemnizatiile pentru mame si concediile medicale

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni despre defectiunile din legea salarizarii legate de indemnizatiile pentru mame si concediile medicale si a anuntat ca va fi adoptata o noua ordonanta, care sa.

Iuliana Mihaela Zobuian a fost numita director de cabinet al premierului Viorica Dancila

Iuliana Mihaela Zobuian a fost numita in functia de director de cabinet al premierului Viorica Dancila, avand rang de secretar de stat, informeaza news. ro.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul Israelului

Prim-ministrul Viorica Dancila a primit-o astazi pe Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel la Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Guvernului, dat publicitatii.

Viorica Dancila merge la Chisinau pentru a se intalni cu premierul Pavel Filip

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va efectua, pe 27 februarie, o deplasare oficiala la C.

De ce si-a inchis premierul Viorica Dancila pagina de Facebook

Premierul Viorica Dancila a decis sa isi inchida paginile de Facebook. Atat profilul personal cat si pagina dedicata activitatii sale politice. La momentul respectiv presa a speculat ca aceasta decizie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )