Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea spune ca a lasat-o mai usor cu declaratiile in ultima vreme - recomandare de la medic

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea spune ca a lasat-o mai usor cu declaratiile in ultima vreme - recomandare de la medic

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a refuzat joi sa comenteze scandalul care a avut loc in plenul Senatului, afirmand ca a lasat-o mai usor cu declaratiile publice la recomandarea medicului, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

LIVIU DRAGNEA S-A RETRAS din spatiul public! Recomandarea MEDICULUI pentru SEFUL PSD

Liviu Dragnea s-a retras de cateva zile din spatiul public. Seful PSD le-a spus jurnalistilor ca nu va comenta nici macar scandalul din Senat, afirmand ca a lasat-o mai usor cu.

Codul Administrativ nu va mai fi aprobat de Guvern si a fost depus ca proiect de lege la Senat / Printre initiatori, Liviu Dragnea / Se mentine intrarea in guvern a persoanelor condamnate penal, dar care au fost reabilitate

Codul Administrativ nu va mai fi adoptat prin proiect de lege de Guvern ci a fost depus la Parlament, mai exact la Senat, ca propunere legislativa a senatorilor PSD, in frunte cu Liviu Dragnea. Proiectul mentine doua aspecte controversate: persoanele care au suferit condamnari penale dar pentru care a intervenit reabilitarea pot face parte din Guvern iar procurorii nu vor mai putea verifica necesitatea si oportunitatea emiterii actelor administrative ale ministrilor.

Tel Drum si-a declarat public actionarii. Printre ei se numara Petre Pitis, dar nu si Liviu Dragnea

Tel Drum a inscris la Registrul Comertului numele actionarilor sai, in conditiile in care pana recent firma era detinuta prin actiuni la purtator, si in spatiul public circulau acuzatii ca firma apartine de fapt liderului PSD, Liviu Dragnea. Potrivit noilor date de la ONRC obtinute de HotNew. ro, actionarii Tel Drum sunt Petre Pitis, cu 54%, Dobrescu Liviu Lucian, cu 44% si inca trei persoane, care detin cate 0,665%: Neda Florea, Panaitov Marilena si Costache Mirela.

Surpriza! Cine este avocata lui Liviu Dragnea: O milionara membra a PNL

Liviu Dragnea este reprezentat in ultimul dosar deschis de DNA o membra PNL. Flavia Cristina Teodosiu a avut numeroase afaceri cu statul si a ocupat pozitii bine retribuite in cadrul unor companii de.

Ministerul Dezvoltarii Regionale, condus de Paul Stanescu, s-a constituit parte civila in dosarul Tel Drum - Liviu Dragnea

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene condus de Paul Stanescu s-a constitut parte civila in dosarul Tel Drum. Este vorba de ancheta in care liderul PSD, Liviu Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, de fraude europene si abuz in serviciu, fapte care ar fi fost comise in perioada in care era presedintele Consiliului Judetean Teleorman 2000-2012).

Liviu Dragnea, surprins in Parlament. Ce a patit liderul PSD in urma cu putin timp

Liviu Dragnea a fost luat prin surprindere de colindatori in Parlament. Dupa inca o zi cu injuraturi in plen, seful Camerei Deputatilor a iesit pe holuri pentru a-i asculta pe tinerii.

Cine e favorit sa preia sefia PSD de la Liviu Dragnea: Nu e Mihai Tudose

Pronostic surpriza in lupta pentru sefia PSD! Un deputat de la PMP sustine ca nu premierul MIhai Tudose va fi cel care ii va lua locul in fruntea principalului partid al tarii lui Liviu Dragnea ci.

Cine VA PRELUA sefia PSD de la Liviu Dragnea?! Indiciu: Nu e Mihai Tudose. Este chiar ...

Pronostic surpriza in lupta pentru sefia PSD! Un deputat de la PMP sustine ca nu premierul MIhai Tudose va fi cel care ii va lua locul in fruntea principalului partid al tarii lui Liviu Dragnea ci.

Marian Fiscuci, apropiat al lui Liviu Dragnea, trimis in judecata de DNA impreuna cu fostul deputat PSD Adrian Simionescu

Marian Fiscuci, fost coleg de liceu al lui Liviu Dragnea si fost actionar majoritar al Tel Drum, impreuna cu Adrian Simionescu, fost deputat PSD si vicepresedinte al CJ Teleorman, au fost trimisi in judecata de DNA intr-un dosar in care se acuza o evaziune fiscala de 5,6 milioane lei.

Societatea Tel Drum si-a declarat public actionarii. Liviu Dragnea nu apare pe lista

Societatea Tel Drum a inscris la Registrul Comertului numele actionarilor sai, in conditiile in care pana recent firma era detinuta prin actiuni la purtator. Asta in conditiile in care procurorii DNA au deschis o ancheta din care ar fi reiesit ca Liviu Dragnea ar fi in spatele firmei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )