Libnet.ro
UNICEF

12:15

Liviu Dragnea: Statul a furat in toti acesti ani fiecarui angajat din contributia lui la pensie

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Statul a furat in toti acesti ani fiecarui angajat din contributia lui la pensie

La emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, Liviu Dragnea a adus cateva lamuriri in ceea ce priveste proiectul de modificare a Codului Fiscal. Presedintele PSD a preciza. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Viorel Stefan e un ministru bun, dar e un dezastru la comunicare

Liviu Dragnea a lansat marti un nou atac la adresa ministrului Finantelor, Viorel Stefan. Intrat telefonic in direct la Antena 3 pentru a aduce lamuriri despre viitorul impozit pe gospodarie, Dragnea a spus ca Viorel Stefan e un ministru bun, dar e un dezastru la comunicare. Este ultimul dintr-o serie mai lunga de critici publice facute de Dragnea la adresa lui Viorel Stefan, pe care in trecut l-a caracterizat drept un ministru moale.

VIDEO Mircea Opran, profesor la Politehnica si ginerele lui Nicolae Ceausescu, a povestit la Antena 3 cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate

Mircea Opran, ginerele lui Nicolae Ceausescu a fost sotul Zoiei Ceausescu) si profesor universitar la Politehnica, a povestit la Antena 3, intr-o emisiune moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate. Profesorul Opran a fost intrebat, la un moment dat, ce studenti celebri a avut, el amintindu-i pe Miron Mitrea, care era foarte bun si pe Liviu Dragnea. Mircea Opran, care preda la Politehnica Transmisii pentru automobile, a povestit despre actualul lider PSD ca La noi atunci erau doua directii, directia asta la care eram eu cu transmisii automate, si alta directie cu service-uri, cu intretinere. N-a venit pe directia mea, ca era mai greu, a mers pe cealalta. Dar si asa a ramas repetent.

VIDEO Mircea Oprean, profesor la Politehnica si ginerele lui Nicolae Ceausescu, a povestit la Antena 3 cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate

Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu a fost sotul Zoiei Ceausescu) si profesor universitar la Politehnica, a povestit la Antena 3, intr-o emisiune moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate. Profesorul Oprean a fost intrebat, la un moment dat, ce studenti celebri a avut, el amintindu-i pe Miron Mitrea, care era foarte bun si pe Liviu Dragnea. Mircea Oprean, care preda la Politehnica Transmisii pentru automobile, a povestit despre actualul lider PSD ca La noi atunci erau doua directii, directia asta la care eram eu cu transmisii automate, si alta directie cu service-uri, cu intretinere. N-a venit pe directia mea, ca era mai greu, a mers pe cealalta. Dar si asa a ramas repetent.

Liviu Dragnea: Viorel Stefan e un ministru bun, dar e dezastru la comunicare

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a corectat, marti seara, o serie de declaratii ale ministrului Finantelor, Viorel Stefan, despre care a sustinut ca e un ministru bun, dar e un dezastru la comunicare.

Raluca Turcan, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu: Niste repetenti

Raluca Turcan ii ataca pe Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, printr-o fotografie postata pe Facebook. Profesorul universitar Mircea Opran, fostul sot al lui Zoe Ceausescu, a povestit ca i-a fost.

VIDEO. Ginerele dictatorului Ceausescu, profesorul Opran, a povestit cum a ramas Liviu Dragnea repetent in facultate

Ginerele dictatorului Nicolae Ceausescu, profesorul Mircea Opran, a declarat, la Antena 3, ca seful PSD, Liviu Dragnea, a ramas repetent in facultate.

Dezvaluire-soc despre Liviu Dragnea facuta de ginerele lui Nicolae Ceausescu

Presedintele Camerei Deputatilor, si, totodata, seful PSD, Liviu Dragnea, i-a fost student la Politehnica lui Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu. Seful PSD nu era insa un student tocmai.

Liviu Dragnea, studentul ginerelui lui Ceausescu la Politehnica. A ramas repetent

Presedintele Camerei Deputatilor, si, totodata, seful PSD, Liviu Dragnea, i-a fost student la Politehnica lui Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu. Seful PSD nu era insa un student tocmai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )