Libnet.ro
UNICEF

14:30

Liviu Dragnea: Sunt presiuni inimaginabile pe completul de judecata, la comanda lui Iohannis

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Sunt presiuni inimaginabile pe completul de judecata, la comanda lui Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, in cadrul unei emisiuni la Romania TV ca s-au facut presiuni inimaginabile asupra completului de judecata care analizeaza dosarul privind. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Am refuzat sa platesc si un leu prejudiciu. De ce sa platesc, daca sunt nevinovat?

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi seara, la Antena 3, referitor la sentinta pe care o asteapta luni in dosarul angajarilor ilegale, ca a refuzat sa plateasca o parte din prejudiciu, deoarece nu este vinovat. Totodata, Dragnea spune ca sunt presiuni mari asupra completului de judecatori.

Liviu Dragnea: Am oprit 15.000 de sustinatori ai mei sa mearga la Curtea Suprema (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca a oprit circa 15. 000 de sustinatori ai lui sa mearga luni la Curtea Suprema, acolo unde s-a desfasurat ultimul termen in procesul in care prima instanta la condamnat la 3 ani si.

Premierul Dancila: Sunt situatii in care sunt opinii diferite. Am o buna relatie cu Liviu Dragnea

Premierul Dancila a afirmat la Antena 3 ca are o relatie buna cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ca nu exista divergente. Am vazut in spatiul public ca apare ideea ca am o divergenta cu.

Liviu Dragnea , reactie la sentinta din dosarul DGASPC: Nu am emotii, sunt nevinovat

Pronuntarea sentintei in dosarul angajarilor fictive la DGASPC, in care principalul inculpat este Liviu Dragnea, a fost amanata pentru 27 mai. Invitat la Adevarul Live, liderul PSD a spus ca nu are nicio.

Continua seria de amanari sau se va hotari soarta lui Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta? Luni sunt noi termene si la inalta Curte, si la Curtea Constitutionala

Instanta suprema si Curtea Constitutionala vor anunta luni daca iau, in sfarsit, o decizie, sau continua seria de amanari in privinta dosarului lui Liviu Dragnea, respectiv in privinta sesizarii facute de Florin Iordache, una cu implicatii directe asupra procesului liderului PSD.

Liviu Dragnea, critici dure pentru ANAF: Cei de acolo merg la multinationale ca pisicutii, doar cu firmele romanesti sunt viteji

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat joi seara, la Antena 3, prestatia inspectorilor ANAF, despre care spune voalat ca ar favoriza companiile multinationale. Eu am tot sperat ca ANAF va intelege ca.

Liviu Dragnea, declaratie surprinzatoare: Trebuie eliminata pensia speciala pentru parlamentari

Liviu Dragnea sustine ca pensiile speciale ale parlamentarilor trebuie eliminate. Stiu ca nu o sa le convina colegilor mei parlamentari, dar eu le spun ca nu se moare din asta. Sunt acele indemnizatii.

Liviu Dragnea, despre verdictul Curtii Supreme: Nu am emotii. Sunt complet nevinovat (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca nu are emotii in privinta deciziei finale pe care urmeaza sa o dea Curtea Suprema, pe 27 mai, in dosarul in care prima instanta l-a condamnat la 3 ani si jumatate de inchsioare.

Liviu Dragnea il ataca din nou pe Iohannis:injura, jigneste, minte

Liderul PSD Liviu Dragnea il acuza pe seful statului Klaus Iohannis ca incearca sa genereze un vot negativ, folosind un limbaj agresiv si astfel sperand sa ajute PNL si USR. Liviu Dragnea sustine ca referendumul initiat de presedinte este o mascarada.

LIVIU DRAGNEA: Programul 'Prima casa ' devine 'O familie-o casa '

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca programul Prima casa se va extinde si se va numi O familie - o casa si a anuntat ca programul in fiecare comuna o ambulanta e gata si va intra in vigoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )