Libnet.ro
UNICEF

09:30

LIVIU DRAGNEA: Sunt un pro-european convins

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVIU DRAGNEA: Sunt un pro-european convins

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi la Resita, ca este pro-european convins si foarte dedicat unui parteneriat mult mai intens cu SUA, insa in toate aceste parteneriate nu trebuie uitat de catre politicienii romani sa fie patrioti. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea: Sunt un pro-european convins si vreau un parteneriat mult mai intens cu SUA. in toate aceste structuri trebuie sa fim patrioti romani

Liviu Dragnea, presedintele PSD, sustine ca este un pro-european convins, precum si ca este dedicat unui parteneriat mult mai intens cu Statele Unite ale Americii, amintind totusi ca in toate aceste structuri.

Liviu Dragnea se victimizeaza iar: Nu trebuie sa ma lasati singur. Am fost facut tinta. Pentru noi n-a fost niciodata suficient sa castigam alegerile

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a explicat, la Resita, acolo unde organizatia partidului isi alege noua conducere, ca este demonizat si omorat pentru maniera in care apara Romania, motiv pentru care.

Liviu Dragnea si Serban Nicolae au depus un proiect de lege care prevede ca depozitele in aur constituite de BNR in strainatate nu pot depasi 5%

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si senatorul PSD Serban Nicolae au depus miercuri la Senat o propunere legislativa care prevede ca depozitele de aur constituite de Banca Nationala a Romaniei.

VIDEO Ce spun social-democratii despre numirea lui Kovesi. Liviu Dragnea: I don't speak english

Pesedistii au evitat miercuri sa faca declaratii despre votul favorabil primit de Laura Codruta Kovesi in comisia LIBE pentru postul de procuror european. intrebat de presa cum comenteaza votul primit de fosta sefa DNA, presedintele PSD Liviu Dragnea a refuzat sa comenteze pe aceasta tema.

VIDEO Ce spun social-democratii despre votul primit de Kovesi n comisia LIBE. Liviu Dragnea: I don't speak english

Pesedistii au evitat miercuri sa faca declaratii despre votul favorabil primit de Laura Codruta Kovesi in comisia LIBE pentru postul de procuror european. intrebat de presa cum comenteaza votul primit de fosta sefa DNA, presedintele PSD Liviu Dragnea a refuzat sa comenteze pe aceasta tema.

Ce i-a raspuns Liviu Dragnea unei jurnaliste engleze atunci cand a fost rugat sa comenteze votul pentru Kovesi VIDEO

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a dorit sa comenteze votul favorabil din Comisia LIBE pentru candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al Parchetului European. Aflat in Parlament, Dragnea.

DANIEL DAIANU (BNR), DESPRE PROIECTUL DE LEGE DEPUS DE LIVIU DRAGNEA SI SERBAN NICOLAE: Banca Angliei e o doamna venerabila

Daniel Daianu, membru in Consiliul de Administratie al BNR, a comentat proiectul de lege depus la Senat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae, care prevede ca 95% din aurul Romaniei sa fie repatriat.

PSD, DESPRE PROIECTUL LUI LIVIU DRAGNEA SI SERBAN NICOLAE: Si alte tari din Europa isi repatriaza rezerva de aur

PSD precizeaza, intr-un mesaj distribuit pe Facebook despre proiectul lui Liviu Dragnea si Serban Nicolae pentru aducerea in tara a rezervei de aur a BNR, ca si alte tari din Europa isi repatriaza rezerva de aur.

Liviu Dragnea, despre succesul Presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Resita, ca Romania asigura cu succes Presedintia Consiliului Uniunii Europene, lucru confirmat si de oficialii europeni. Am vorbit si eu cu multi ofic.

DESPARTIREA MOMENTULUI: Irina Tanase i-ar fi spus ADIO lui Liviu Dragnea!

Despartire soc in politica romaneasca: Irina Tanase s-ar fi despartit de liderul PSD, Liviu Dragnea. Cel putin asa sustine jurnalistul Claudiu Serban, fost director al trustului Evenimentul Zilei .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )