Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Ce spun social-democratii despre votul primit de Kovesi n comisia LIBE. Liviu Dragnea: I don't speak english

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ce spun social-democratii despre votul primit de Kovesi n comisia LIBE. Liviu Dragnea: I don

Pesedistii au evitat miercuri sa faca declaratii despre votul favorabil primit de Laura Codruta Kovesi in comisia LIBE pentru postul de procuror european. intrebat de presa cum comenteaza votul primit de fosta sefa DNA, presedintele PSD Liviu Dragnea a refuzat sa comenteze pe aceasta tema. continuă pe Hotnews

Tariceanu, despre votul pentru Kovesi: Parlamentul European ne-a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic n aceasta alegere

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat dur dupa votul dat Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE pentru sefia Parchetului European, el spunand ca Parlamentul European a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Claudiu Manda, despre votul pentru Kovesi: Sa-i ancheteze pe toti de acolo, cum i-a anchetat in Romania

Senatorul PSD Claudiu Manda a declarat, miercuri, ca europarlamentarii social democrati au votat impotriva numirii Laurei Codruta Kovesi la conducerea Parchetului European, deoarece acestia stiu ce abuzuri a.

MIHAI CHIRICA, DESPRE VOTUL OBTINUT DE KOVESI IN COMISIA LIBE: O victorie care face lumina in justitia din Romania

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca era de asteptat ca Laura Codruta Kovesi sa primeasca si in Comisia LIBE cele mai multe voturi pentru functia de procuror-sef european.

Culise. PNL a influentat decisiv votul pro-Kovesi din Comisia LIBE. Eurodeputatii PSD i-au inlocuit pe bulgari ca sa voteze impotriva

PNL are un singur europarlamentar ca membru de drept in Comisia LIBE - Traian Ungureanu. Numai ca alti patru eurodeputati liberali au votat azi pro-Kovesi in LIBE, sustin surse politice pentru Adevarul. Cum a fost posibil? Cei patru liberali i-au inlocuit pe alti colegi PPE din LIBE. Asadar, cele cinci voturi pro-Kovesi venite de la PNL au inclinat decisiv balanta in favoarea fostei sefe DNA. PSD a avut o tactica inversa.

Reactia lui Tariceanu dupa votul pro-Kovesi din Comisia LIBE: Factorul politic a intervenit in Justitie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat miercuri, in contextulvotului din Comisia LIBE pentru Laura Codruta Kovesi, ca este o demonstratie perfecta a modului cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

VIDEO Ce spun social-democratii despre numirea lui Kovesi. Liviu Dragnea: I don't speak english

Pesedistii au evitat miercuri sa faca declaratii despre votul favorabil primit de Laura Codruta Kovesi in comisia LIBE pentru postul de procuror european. intrebat de presa cum comenteaza votul primit de fosta sefa DNA, presedintele PSD Liviu Dragnea a refuzat sa comenteze pe aceasta tema.

De ras! Dragnea, intrebat despre victoria Codrutei Kovesi in Parlamentul European: I dont speak English

Liviu Dragnea a starnit amuzamentul jurnalistilor si critici vehemente in Parlament din partea opozitiei dupa ce a raspus I dont speak English unei jurnaliste straine care incerca sa obtina o reactie de la seful PSD despre faptul ca Laura Codruta Kovesi a devenit favorita pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Presedintele Camerei Deputatilor a [] .

Dragnea, intrebat despre victoria Codrutei Kovesi in Parlamentul European: I dont speak English

Liviu Dragnea a starnit amuzamentul jurnalistilor si critici vehemente in Parlament din partea opozitiei dupa ce a raspus I dont speak English unei jurnaliste straine care incerca sa obtina o reactie de la seful PSD despre faptul ca Laura Codruta Kovesi a devenit favorita pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Presedintele Camerei Deputatilor a [] .

Cum au primit Klaus Iohannis si Augustin Lazar vestea despre VICTORIA lui Kovesi in Parlamentul European. Momentul a fost filmat (VIDEO)

Vestea ca Laura Codruta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european l-a bucurat pe Augustin Lazar. Imediat dupa rezultatul votului, procurorul-general a fost surprins cu.

Cum au urmatit Iohannis si Lazar votul pentru Kovesi - VIDEO

Klaus Iohannis si Augustin Lazar au primit pe telefon rezultatul votului din comisia LIBE, exact in timp ce se aflau in sedinta de bilant a Parchetului General. Cei doi nu au putut sa isi ascunda.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )