Libnet.ro
UNICEF

21:45

Liviu Dragnea sustine ca nu il intereseaza cine se afla la sefia DNA: E o problema de structura

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea sustine ca nu il intereseaza cine se afla la sefia DNA: E o problema de structura

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca exista o problema de structura in sistemul judiciar si, de aceea, importanta nu este schimbarea unui sef, ci sa se ia masuri pentru ca lucrurile sa intre pe un fagas normal. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea sustine ca va fi chemat la DNA

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la DNA in dosarul Belina. Nu am fost chemat la DNA, a spus Liviu Dragnea, duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Liviu Dragnea sustine ca premierul Ungariei, Viktor Orban, este un om inteligent si deschis. Care a fost tema discutiei

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca l-a asigurat pe premierul Ungariei, Viktor Orban, ca situatia de la Liceul Catolic din Targu Mures va fi rezolvata, printr-o Hotarare de Guvern sau prin lege.

Liviu Dragnea, alaturi de fiul sau, la DNA, saptamana viitoare - surse

Liderul PSD Liviu Dragnea si fiul sau ar urma sa fie audiati la inceputul saptamanii viitoare la DNA in dosarul Belina, potrivit unor surse judiciare. Directia Nationala Anticoruptie.

Dragnea sustine ca trebuie analizat daca ancheta in cazul Shhaideh - Plumb are elemente de conflict constitutional

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca trebuie analizat daca exista elemente ale unui posibil conflict constitutional in ancheta derulata de DNA in cazurile Sevil Shhaideh - Rovana Plumb.

Nu am un razboi personal cu Laura Codruta Kovesi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca nu il intereseaza cine conduce DNA si ca important este sa fie luate masuri impotriva procurorilor care au santajat, au presat pentru a obtine niste denunturi mincinoase.

Lia Olguta Vasilescu sustine ca demersul DNA impotriva lui Shhaideh si Plumb il are ca tinta pe Liviu Dragnea

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, referitor la inceperea urmaririi penale pe numele lui Sevil Shhaideh si al Rovanei Plumb ca acestea nu ar trebui sa demisioneze, precizand ca tinta este Liviu Dragnea.

USR cere demisia lui Sevil Shhaideh, urmarita penal n dosarul Belina: Liviu Dragnea a capturat statul, el este cel care a fondat un stat paralel

USR sustine intr-un comunicat de presa ca punerea sub urmarire penala a lui Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si cererea de avizare a urmarii penale impotriva Rovanei Plumb, in dosarul Belina, reprezinta dovezi ca Liviu Dragnea si-a creat, in interiorul administratiei statului, o retea personala de subordonati, care sa raspunda ordinelor si intereselor lui. Totodata, USR cere demisia lui Shhaideh din Guvernul Romaniei, pentru a nu influenta ancheta DNA din pozitia inalta pe care o detine, ca un semn de buna-credinta.

Liviu Dragnea: Nu cred ca nu ma cheama la DNA / Voi vota impotriva ridicarii imunitatii Rovanei Plumb, n-au decat sa tipe toti. Am dreptul constitutional sa votez asa cum doresc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminica seara, in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la Directia Nationala Anticoruptie, chiar daca, in opinia sa, dosarul Belina este o fictiune, un atac violent la adresa Guvernului. Dragnea a anuntat si ca va vota impotriva ridicarii imunitatii Rovanei Plumb, deputat PSD, pe care DNA a cerut sa o poata ancheta in dosarul Belina: Eu unul voi vota impotriva, sa spun de pe acum, n-au decat sa tipe toti. Am dreptul acesta constitutional sa votez asa cum doresc eu si imi voi exercita acest drept.

Liviu Dragnea: Ma astept sa fiu chemat la DNA

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la DNA in dosarul Belina. Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pusa sub acuzare de procurorii DNA in dosarul privind trecerea lacului Belinain proprietatea Consiliului Judetean Teleorman, in 2013, cand era secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii.

Liviu Dragnea: Ma astept sa fiu chemat la DNA

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a spus duminica, la la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la DNA in dosarul Belina. Nu am fost chemat la DNA, a spus Liviu Dra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )